ManseExalted:Tammi

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Kaikonnut Tammi

Mansejen etsijä

Hahmolomake

Kuvaus

 • Ulkonäkö: Vaaleat, lyhyehköt hiukset. Aiemmin sotilaallisen lyhyiksi leikatut, nykyään pääsevät välillä vähän kasvamaan. Ei partaa tai viiksiä. Silmät vihertävän harmaat. Iho aavistuksen ruskea, mutta aika vaalea. Ruumiinrakenne aika hoikka, pituus n. 185cm, paino 75kg.
 • Vaatetus: Julkisuudessa yleensä kohtuullisesti menestyvän kauppiaan näköinen; kevyt paita jonka päällä liivit ja hyvälaatuinen takki, jalassa lyhytvartiset saappaat ja kangashousut. Kotona Lookshyn tapaan sininen tai punainen kaapu. Matkavaatteet näyttävät hiukan alemman luokan kamoilta, mutta ovat lujaa tekoa; housut ovat nahkaa, takki paksumpi ja saappaat pitkät. Usein vaatteissa voi huomata jonkinlaista sotilasmaisuutta, Tammi suosii samoja värejä ja leikkauksia kuin joita Lookshyn velhoinsinöörit käyttävät (ScavLand s.61), joskin usein yksinkertaisempana. Jos sopivat tilanteeseen niin vyöllä roikkuvat erinomaista tekoa olevat rautahansikkaat, ja usein myös monia työkaluja ja piirrustusvälineitä vyötaskuissa tai pidikkeissä, sekä pieniä laukkuja käsityöjuttuja varten.
 • Käyttäytyminen: Vaihtelee. Taistelutilanteessa ilmaantuu jonkinlaista sotilaallista ryhdikkyyttä (joskin itsenäinen liikehdintä on vielä hieman hakusessa), muuten on hieman takakenoisena rennosti ympäristöään tarkkaillen tai ympäristönsä täysin unohtaen kun miettii jotain monimutkaista. Puheessa kuuluu melko selkeä Lookshylainen korostus, puhuu selkeästi ja huolellisesti selostaessaan suunnitelmiaan, muuten innostuneesti tai hiukan sarkastisesti. Elehtii käsillään aika paljon. Suosittuja sanontoja: "(Voi) Kukla sentään / vieköön!" "Kautta Voittamattoman Auringon ja Autocthonin Ahjon!" sekä erilaiset Geomantiset viittaukset.
 • Ikoninen/roihuava Anima: Majava, joka liikehtii jatkuvasti. Yleensä veistää puusta taideteoksia hampaillaan tai rakentaa linnakkeita, palatseja, opistoja, temppeleitä yms... myös puusta. Majavan turkki on kultainen, hampaat kiiltävän valkoiset, tassut usein vaalean mudan tahrimat ja häntä kiiltävänharmaa sekä varsin mäjäytyskykyisen näköinen. Animan palaessa keskitasolla voi huomata, että se tosiaan leviää taakse hiukan kuin hännäksi, ja animan muoto on hiukan ... puukasamainen, lyhyiden kalikkamaisten valojen irtoillessa.

Luonne

 • Yleisluonne: Tammi on nopeasanainen ja helposti epäkohtelias tuntemattomia kohtaan. Saatuaan hiukan kuvaa toisen luonteesta ja asemasta käytös usein muuttuu hiukan kohteliaammaksi, mutta toisaalta voi muuttua entistäkin loukkaavammaksi mikäli toinen ei "käyttäydy kunnolla" -- ja tämä "kunnolla käyttäytyminen" voi vaihdella jonkun verran tilanteesta toiseen. Muuten käyttäytyy varovaisesti ja harkitsee tekemisiään, mutta ei sanojaan, vaikka osaa olla miellyttäväkin jos kokee sen tarpeelliseksi. Huumorintajussa arvostaa sarkasmia ja pisteliäisyyttä. Nykyään luottamus omiin voimiin on kasvanut ja on valmiimpi toimimaan.
 • Ei ystävysty kovin helposti, mutta on uskollinen ystäviään kohtaan.
  • Oikeita rakkaussuhteita ei ole ollut mutta lyhytaikaisia tyttöystäviä kyllä. Sopimus muutaman korkeatasoisemman kurtesaanin kanssa, vierailee 2-4 kertaa kuukaudessa. (Vaatimukset App & Intl 3+, Cha, Lore, Perf, Pre, Soc 2+.) Kuolevaisten ja ylevöitettyjen kohdalla enimmäkseen naisiin päin; jumalien, keijujen yms. kohdalla on ... avarakatseisempi.
 • Suhtautuminen eri ryhmiin:
  • Ryhmätovereitaan kohti on kasvava luottamus sitä mukaa kun oppii tuntemaan. Pyytää toisilta palveluksia mutta on myös itse valmis auttamaan.
   • Olki tuntuu olevan luotettava ja järkevä. Kiinnostaa millaista kulttuuria se aikoo rakentaa dojoonsa.
   • Orielin kikkailut joskus vähän epäilyttävät... Toisaalta ilmeisesti kuitenkin hyvät päämäärät ja sinut toimintatapojensa kanssa.
   • Ragnar hiljainen mutta vaikuttaa päämäärättömältä.
   • Jianin kanssa oli skismaa ja erimielisyyksiä mutta osaa luottaa siihen että hän käyttäytyy tietyllä tavalla.
   • Aderyn vaikutti reippaalta, valitettavaa että katosi.
  • Lohikäärmeverisiä kohtaan on helposti epäkohtelias, muita ei ole vielä juuri tavannut. Syväisiä epäilee kovasti ja Kuisia tavatessaan kohtelee todennäköisesti tasavertaisinaan. Elementaalien ja Jumalien kohdalla riippuu näiden asemasta ja voimakkuudesta. Lookshylaisia lohikäärmeveriset näkee tällä hetkellä vertaisikseen, joskin osa selvästikin ymmärtää väärin Tammen aikomukset ja pitää häntä muka jotenkin pahana.
  • Alaisiaan ja palkollisiaan yrittää kohdella hyvin ja järjestää heille hyvän elämän, työnjohtajiaan voi auttaa enemmänkin.
  • Sukulaisiin on ... tavalliset välit. Välittää vanhemmistaan ja sisaruksistaan mutta on epävarma miten oma Ylevöittyminen vaikuttaa heidän tilanteeseensa; jos pystyvät jatkamaan asumistaan Lookshyssa niin ehkä se on parasta sitten niin. Muut sukulaiset varmaan riippuen henkilöstä, paremmat välit sopivan samankaltaisten sukulaisten kanssa.
  • Satunnaiset kuolevaiset jatkakoot elämäänsä kunhan eivät asetu poikkiteloin. Ne jotka haluavat auttaa tekemään suuria osana Tammen suunnitelmia ovat tervetulleita niin tekemään, ne jotka haluavat estää ansaitsevat kurjat asiat jota heille käy.
 • Pitää siitä, että asiat edistyvät suunnitelmien mukaan. Arvostaa kohtuullisen tulista ruokaa ja hyviä viinoja tai muita aineita, mutta vain kohtuudessa. Ei pidä räikeistä väriyhdistelmistä, selvittämättömistä asioista, erityisesti jos jotenkin koskevat itseä, ja epäilee peruskohtaisesti kaikkea Keisarikuntaan liittyvää.
 • Käyttäytyminen: Pohtii yleensä asioita ennen kuin tekee mitään, ja muutenkaan ei kovin helposti tee mitään vaikka joku loukkaisi (tai kehuisi); vastannee tosin pisteliäästi. Alaisiaan ja muuten viattomalta vaikuttavia auttaa jonkun verran, ja uskoo että pahakin voi parantaa tapansa, mutta ei ole yleensä ensimmäinen joka antaa anteeksi. Ollut aiemmin perääntyvä heti kun joku on asettunut vastaan, nykyään jo vähän valmiimpi jatkamaan väittelyä tai tappelua. Uskoo omien suunnitelmiensa oikeutukseen ja toteuttaa niitä siinä määrin kuin pystyy, mutta on myös valmis kuuntelemaan vasta-argumentteja arvostamiltaan tahoilta (Oiva, Olki, muut kehän jäsenet, Lookshylaiset kontaktit, tietyt Suurhaarojen edustajat).

Vika

Itsearvostus:
Auringon valittuna tietäjänä Tammi on auktoriteetti. Hän ei ole aina täysin varma omasta paremmin tietämisestään – maailma on laaja paikka, eikä Tammi ole läheskään kaikkea nähnyt. Jos joku kuitenkin aikoo vastaan sanoa, hänellä tulisi olla riittävät perusteet, tai olla Ylevöitetty tai oman alansa Henki johon Tammi on aiemmin tutustunut. (Uudet tuttavuudet saavat jonkin verran anteeksi ja enemmän aikaa selittää näkökantansa.) Itsetuntoisena Ylevöitettynä Tammi ottaa kovasti itseensä jos joku vähättelee tai loukkaa hännen todellisia kykyjään (kaikki Ability 5:det, joskus myös 3+). Vahvoja reaktioita syntyy myös jos joku tarkoituksella ja Tammen kyvyt ja halut tietäen estää häntä tärkeissä toimissaan (Defining, ehkä Major Intimacyt). Tällä hetkellä näitä ovat Mansejen rakentaminen sekä usein Geomantia yleisemmin, sekä myös Tammen rakennusyhtiö ja joskus Kehä kokonaisuutena sekä sen toiminta.

Todennäköiset Limit Break:it: Contempt of the Virtuous, Crushing Doubt, Heart of Flint.

Intimiteetit

Defining:

 • "Parannan Luomakuntaa rakentamalla Manseja." – Tammi uskoo vakaasti, että Luomakunta voidaan saattaa uuteen loistoon kunnostamalla sen infrastruktuuri. Minkään rakennelmien hajottaminen on epäilyttävää, ja toimivien asioiden rikkominen yleensä synti. Auringon valitsemana käsityöläisenä Tammi ottaa vaativimman tehtävän, eli aikoo rakentaa maailman täyteen manseja jotka parantavat kaikkien elämää.
 • Tammen Rakennusyhtiö (Kasvattaminen) – Maailma tarvitsee vielä paljon manseja, ja sitä varten Tammi tarvitsee työväkeä. Jokaisesta työntekijästä välitetään kyllä jollain tavalla, mutta luonnollisen hierarkian takia ylempänä oleviin kiinnitetään tietysti enemmän huomiota.

Major:

 • "Kehän kanssa parannamme maailmaa." – Tovereiden kanssa on jo estetty erilaisia kauheuksia tapahtumasta, ja epäilemättä näin tulee käymään tulevaisuudessakin. Heidän kanssaan saattaa olla joskus eri mieltä, mutta yhdessä voimme tehdä melkein mitä vain.
 • Geomantia (Usko ongelmien ratkomiskykyyn) – Muut katsovat maailmaa muilla tavoilla, mutta Tammi uskoo, että jokaisella esineellä ja rakennuksella on paikkansa... tai useita mahdollisia eri paikkoja, jotka vaikuttavat siihen miten rakennus, esine tai vaikka kasvikin vaikuttaa maailmaan. Jokainen rakennus suunnitellaan tukemaan ympäristöään ja ottamaan siitä tukea, ja jos mahdollista, esineet sijoitetaan aina harkituille paikoille. Näin hiljalleen Luomakuntaa ympäröivä Kaaos työntyy kauemmas ja Varjomaat saadaan taas kutistumaan.

Minor:

 • "(Auringon valittuna oppineena) Tiedän paremmin kuin muut." – Tammi ei aina jaksa olla kärsivällinen tyhmempien kanssa. Useimmat ovat tyhmempiä, eikä se haittaa, kunhan ovat joko hiljaa, menevät muualle tai jos edes niiden luota pääsee pois.
 • Keisarikunnan lohikäärmeveriset (Ärtymys) – Siunatun Saaren väki on alistanut ympäröiviä rantoja eikä ole riittävästi tehnyt niiden hyväksi. Ja myös ovat sitä mieltä että Tammi on Anateema ja haluaisivat kait tappaa hänet. Kuinka väärinymmärtäneitä he ovatkaan...
 • Lookshy (Isänmaallisuus) – Syntykaupungissakin ollaan jonkun verran vastahankaisia, mutta heitä Tammi ymmärtää paremmin, ja onhan Tammella taas oikeus käydä siellä. He myös puolustavat vapaita Jokimaita pahantahtoista Keisarikuntaa vastaan.
 • Oiva Maununpoika (Uskollinen apuri minulle) – Jokainen mestari tarvitsee hyviä apureita, ja Oiva on erinomainen. Tammi luottaa, että kun hänen tarvitsee lähteä pelastamaan maailmaa, Oiva pitää paikat pystyssä jotta rakentaminen voi jatkua.
 • Suurhaarat (Uusi koti(kaupunki)) – Kolmikko näyttää erinomaista esimerkkiä, miten Jumalat ovat pystyneet suojelemaan kuolevaisia Aurinkoisten ollessa poissa maailmasta. Tammi haluaa ottaa tiettyjä osa-alueita kaupungissa ja sen ympäristössä enemmän hallintaansa, mutta maailmassa on myös niin paljon muuta tehtävää, että kaupunkia hyvin hallinnut kolmikko jatkakoon sitä.
 • Olki (Kunnioitettava toisen alan opettaja) – Olki tekee henkilöille ja heidän taistelutaidoilleen samaa kuin Tammi demesneille; jalostaa ja kanavoi, kunnes saadaan aikaan hyödyllistä taidetta. Sitä pitää tietenkin kunnioittaa.
 • Oriel (Kumppani varjoissa) – Tammi ei salavihkaisuuden taidoista kovin ymmärrä, mutta sellaisellekin on joskus käyttöä. Oriel on osoittanut luotettavuutensa ja kykynsä paljastaa piilotetut pahuudet.
 • Ramonin asepaja (Valtaushalu) – Nämä lohikäärmeveriset eivät kehdanneet selkeästi ilmaista manse-mestarille että ovat sellaista rakentamassa, ja muutenkin kaipaavat pientä opastusta parempaan vanhaan malliin, jossa Aurinkoiset käskevät ja Lohikäärmeveriset toteuttavat. Saavat toki jatkaa asepajansa kanssa, kunhan ovat Tammen alaisuudessa.
 • Kuolonritarit (Epäily) – Sen verran monta kertaa on näiden kanssa tullut otettua yhteen että koko porukkaa pitää yleensä epäillä pahojen tekemisestä. Ehkä osa ei halua levittää Alamaailmaa Luomakuntaan, mutta vähänlaisesti sellaisia vielä tullut vastaan...

Historia

 • Elämä ennen Ylevöittymistä: Syntynyt Lookshyssa v. 744 alussa, Nousevan Ilman aikana, kolme päivää Kalibraation jälkeen. Lapsuus sujui isän (Vaski) ja nuoremman veljen (Rathas) kanssa töitä tehden; perheeseen kuului myös äiti (Khelia) ja useamman vuoden vanhempi sisko (Saila), kaikki helotteja. Isä oli työkalukauppias, ja ihan pätevä siinä hommassa. Tammi (nimetty suvun vankaksi jatkajaksi) kulutti lapsuutensa juosten Lookshyn katuja, viestejä vieden ja vanhoja rakennuksia ihaillen; muutaman kerran myös isän mukana kauppamatkalla niemen maatalousyhteisöissä. Tammen ollessa kahdeksanvuotias isällä tuli isompi riita viranomaisten kanssa, ja isä lähti "ovet paukkuen" Lookshysta.

Äiti jatkoi työkalukaupan pyörittämistä, mutta ei jaksanut siinä samalla tavoin kuin isä vaikka lapset auttoivatkin. Neljä vuotta isän lähdön jälkeen äiti meni uusiin naimisiin varakkaamman helottisepän (Shiang-Tse) kanssa. Kauppa myytiin, Saila päätyi naimisiin, ja Shiang-Tse sponsoroi Tammen kouluun kun poika tuntui olevan aika viksu.
Koulun kautta Tammi päätyi armeijan palvelukseen perusinsinööriksi, ja pärjäsi ihan hyvin. Toivoi siirtoja jännempiin tehtäviin, ja semmoinen oli kuulemma luvassa erään jännemmän tehtävän jälkeen...

 • Perhe: Isästä ei ole tietoa, äiti, otto-isä ja sisarukset asuvat kaikki Lookshyssa ja viime tietojen mukaan heidän elämänsä on ennallaan. Isä ei koskaan puhunut suvustaan paljon, äidin puolelta on serkkuja, tätejä, setiä jne.
 • Ylevöittyminen tapahtui tutkimusmatkalla eräissä raunioissa. Paikalla ollut Gens Mahekan edustaja joutui pakenemaan, ja paikalle ilmaantui Jian.
 • Kävi Lookshyin lähellä, oppi loitsimaan, lähti itään kohti Suurhaaroja. Matkalla tapasi Oiva Maununpojan, josta tuli rakennusfirman työnjohtaja, kun sellainen laitettiin Suurhaaroissa pystyyn.
 • Ei ole kommentoinut muistavansa aiemmista elämistään mitään merkittävää, vain sen että oli vastuussa jonkin laivaston rakentamisesta.

Tekemiset

 • Ensimmäinen retki pohjoiseen
  • Liu'unta Syväisen jalkojen välistä, hyppy pystyyn, ja ilkeä isku munuaisiin.
  • Tutki kahta mansea ja yhtä hautaa innokkaasti. Viimeisimmässä tuulenvire meni silmään eikä tahtonut huomata olevansa Mansessa.
  • Totesi että laivamatkalla ei saa kovin paljoa kalaa.
 • Kehän 1. Kalibraatio yhdessä
  • Meni innokkaasti raunio-papin kimppuun. Vakuutti muut ryhmän jäsenet siitä, että putoavaa tähteä kannattaa lähteä hakemaan.
  • Vartioi laivaa. Hajosi hyvällä tavalla tajuttuaan että löytyi kohtuullisen voimakas(3) Maa-aspektin demesne.
 • Eloa Suurhaaroissa
  • Palattuaan Suurhaaroihin rupesi hankkimaan aluetta itselleen ja laajentamaan firmaa; teki tuttavuutta muutamiin paikallisiin ministereihin ja jumaliin, rupesi hankkimaan työkaluja mansen pajaan.
  • Sai ostettua alueen, ilmoittautui Kolmelle.
  • Teki sopimuksen Rolling Riverin jumalan kanssa kuljetuksista, kävi tutkimassa Rikkoutumattomasta Kivestä tehtyä kuulaa.
  • Tutki muka-piraatteja, järjesti turnausta, löysi vihdoin MA-opettajan! Hoidettiin joen jumalan tehtävä l. haettiin sille ruukku.
  • Löydettiin uusi Aurinkoinen ja sille Puu-manse, käytiin hakemassa laiva pohjoisesta, avattiin Jianin kirje.
  • Käytiin hakemassa idästä pari kylällistä rakentajia, pistettiin turpiin jotain Syväistä, selvitettiin Lookhyn kanssa asioita ja mansenrakennus vihdoin käyntiin.
 • Manse rakentuu
  • Tein jollekin vesielementaalille Nexuksen lähellä suunnitelmat paria mansea varten
  • Olki järjesti turnauksen, osallistuin mutta lohhariverinen oli mokoma kestävämpi. Olki itse loppujen lopuksi voitti.
  • Käytiin Walkerin alueella useamman kerran, loppujen lopuksi vedettiin kumoon pieni armeija.
  • Parannettiin välejä Lookshy:hin, olen taas hyväksyttävien kirjoissa. Isä löytyi ja manse valmistui!
 • Tutkiskelua ja rakennusta
  • Käytiin Saarella, paettiin, kadotettiin Aderyn, kierrettiin etelän satamat, kotiin.

Tunnetut demesnet, manset ja sydänkivet

Osasta tarkempi kuvaus paikat-sivulla.

Manset

 1. 1 kpl Pohjoisessa
  • Neulasten Hiljainen Havina, Ilma, tasangoilla Cherakin pohjoispuolella, Gem of Echoes
 2. 1 kpl Pohjoisessa, 2 kpl Suurhaarojen "ympäristössä"
  • Rauhallisen Opiskelun Tyyssija, Ilma, tasangoilla Cherakin pohjoispuolella, Savant's Icy Eye
  • Virtaava Lähde, Vesi, etelässä Rolling Riverin alkulähteeellä, Fountain-Summoning Stone (Ragnarilla)
  • Mielen Tyynnyttävä Solina, Vesi, Suurhaaroista 150 virstaa etelään, Stone of Recognition
 3. 2 kpl Suurhaarojen ympäristössä, 1 Idässä
  • Vakaa Ahjo, Maa, Rolling Riveriä parisataa mailia etelään. Jewel of Master's Hand (Tammella)
  • Suojan Puu, Puu, Sandy Riverin varressa, Gladewalker's Stone (Aderynin, nykään laivassa)
  • Bambujen ja Rönsyjen Verkko, Puu, Suurhaaroista 150 virstaa kaakkoon, Stone of Resilient Bamboo
 4. 0 kpl
 5. 1 kpl Lookshyn alla
  • Vikarin salainen turvapaikka, Solar, Stone of Inhuman Beauty++

Muut:

 • Ragnarilla Stone of Healing (Puu,1)

Demesnet

 1. 18 kpl Suurhaarojen ympäristössä
  • Arontauko, Puu, SH:lta n. 120 etelään ja 25 Rollingilta länteen, aika lähellä varjomaata. Pieni lehto keskellä savannia.
  • Leväinkehä, Vesi, Keltaisen pohjassa n. 20 Himon Piikeiltä SH:jen suuntaan. Jokilevää ja kiviympyröitä.
  • Kaljunpuuska, Ilma, n. 40 SH:lta etelään ja 40 joesta länteen. Pieni mäki, jolla paljas laki, jossa jatkuva tuulenvire.
  • Intopöly, Ilma, SH:lta 100 lounaaseen
  • Synknotko, Puu, SH:lta n. 160 etelään ja 20 Rollingilta länteen, lähellä varjomaata.
  • 2 muuta, Puu & Maa, Suurhaaroista 150-200 etelään, Rollingin länsipuolella
  • Yht 11 kpl muita: Puu x4, Maa x2, Vesi x2, Ilma x2, Tuli x1, Rollingin itäpuolella ja Keltaisen eteläpuolella
 2. 3 kpl Suurhaarojen ympäristössä, 1 Pohjoisessa
  • Himon Piikit, Puu, ilmeisesti melko lähellä Walkerin varjomaata, vähän matkan päässä Keltaisen eteläpuolella
  • Käymälohkareet, Maa, aika lähellä varjomaata, lounaaseen SH:lta
  • Puu, 40 MTS:sta kaakkoon
  • Ilma, NHH:n alla
 3. 1 kpl Suurhaarojen ympäristössä
  • Solar, parisataa mailia Suurhaaroista kaakkoon. Luvattu Ragnarille temppelin suunnitelmat, rakentajia ei vielä ihan vähään aikaan.
 4. 0 kpl tiedossa
 5. 0 kpl tiedossa

Muilla omistuksessa

 1. 1 Manse, 1 demesne
  • Maa-manse, Suurhaarojen vieressä parikymmentä mailia kaakkoon. Mahekan genten.
  • Vesi, SH:lta 15-50 lounaaseen. Ramonin.
 2. 3 Mansea, 0 demesneä, 2 mansea jossain rakentamisen vaiheessa
  • Maa-manse, Suurhaarojen naapurissa lohhariveristen pienempi paja
  • Maa-manse, kaivosmainen, reilut pari päivänmatkaa itään SH:lta, melkein Keltaisen rannalla. Sydänhuone on työhuone. Iselsin.
  • Maa-manse, Chiaroscuron alla. Oriel huomasi eksyttyään.
  • 2 nimetöntä demesneä johon piirretty suunnitelmat, kummatkin Mahtavan Vesi-elementaalin hallussa, Vesi, Nexuksen lähellä kaakkoon. Alla summittaiset kuvaukset:
   • "Hovi", suon alla, turveseinäinen; Fountain-Summoning Stone, Maintenance, Uninhabitable*1, Magical Conveniences, Dangerous Traps, Armored(?) (+ Network Node)
   • "Paja", vesionkalo; Sydänkivi?, Uninhabitable*3, Archive, Magical Conveniences, "Piilossa" (+ Network Node)
 3. 2 Mansea, 0 demesneä, 1 manse rakentamisvaiheessa
  • Lookshyn satama-linnake ja vankilinnake
  • Ramonin porukalle suunniteltu Tuli 3
 4. 1 Manse, 0 demesneä
  • Lookshyn alla varastona, Maa.
 5. 2 Mansea, 0 demesneä
  • Lookshyn Tukikohta ja Ilmasatama

Muut:

 • Ilma-manse 1-3, n. 40 mailia itään SH:lta ja 10 etelään Keltaisesta; "Heijastusten" jumalan paikka. Itse-siivoava?

Ramon rakennuttaa: Lvl 3 Fire-aspected Manse

 1. Hearthstone: (p. 100)
 2. Maintenance, -1 pt (p. 64)
 3. Network Node, 1 pt (p. 67)
 4. Magical Conveniences, 1 pt (p. 67)
 5. Master's Workshop Manse (DotFA, p. 120)
 6. Heseieh's Will, 3 pts (p. 72)
Pääsivu