Fuksifinder

ExcaliburWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Fuksi-Pathfinder

Tarkoituksena on pelauttaa jotakin Paizo Publishingin mainioista Adventure path -kampanjoista alusta alkaen, mahdollisesti jopa loppuun saakka. Pelaajia otetaan mukaan noin neljä, vahvasti preferoiden fukseja. Systeminä toimii samaisen puljun Pathfinder, joka muistuttaa suuresti D&D 3.5:ttä. Tavoistani poiketen pyrin myös pelauttamaan mahdollisimman by-the-book, joten tämä sivu ei (vielä) ole täynnä talon sääntöjä. Pelitahtina yritän pitää kahta-neljää sessiota kuussa, tietenkin osallistujien aikatauluun mukautuen.

Koskapa en ole vielä päättänyt, minkä kampiksista pelautan, pelaajilla on mahdollisuus vaikuttaa päätökseen. Adventure Pathien esittelyt löytyvät Paizon sivuilta. Huomatkaa myös, että kampiksiin liittyvät Players' Guidet ovat pdfinä ilmaisia(!). Kysesistä opuksista saa kivasti tarkempaa spoilerivapaata tietoa ja tuntumaa kampiksista, jos löytyy kiinnostusta lukea.

Kysyä saa ja ilmoittautua pitää, jos kiinnostusta löytyy, Panu Hotille, panu.hotti@kapsi.fi, Tenguni@ircnet.

Kampikselle on nyt myös irc-kanava; #fuksifinder @ ircnet.

Kampanja

Pelaajaäänestyksessä voitti suht yksimieleisesti The Carrion Crown.

Tapahtunutta: Moduuli 1

Stattien heittelyyn on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Normaali 4D6, huonoin pois, sijoitetaan vapaasti.
  2. 4D6, huonoin pois, heitetään paikalleen, heitetään kaksi sarjaa ja valitaan mieluisa. Asennepojon saa, jos käyttää tätä menetelmää ja valitsee hahmoluokkansa ennen heittoa.

Pelaajat & Hahmot