DDS Otteluhistoria

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Liigakausi 18

DDS vs UusioLiha Oy TD 2-1, Cas 4-5, Gate 20 + 15 = 35k katsojaa, voitot 80k - 100k petty, FF pysy

"VESA KESKINEN ON KUOLLUT", ilmoitti juontaja ja piti hetken hiljaisuuden miehen kunniaksi, samalla kun vastajoukkue pisti miestä vakuumipakkaukseen. "Eihän sitä nyt hyvää lihaa voi heittää menemään", totesi kioskin työntekijä. Alussa pelotti, sudet juoksi nopeeta maalin ja musta ritari läks saman tien kentältä, näillä hitailla ukkeleilla kun nyt mitään kiinni saa. Onneksi sitten saatiin pallonryöstö ja varsin onnekas pallonheitto maaliviivalle ja hop - enää ei ollut ongelmia, tosin van Cleef lensi lasarettiin ja Vladin paikkailtavaksi. Jalkavamman sai raukka, vielä lisäksi vanhentumisesta tullut ahistusvammakin painoi mieltä, mutta kyllä Cleefille vielä paikka löytyy tiimistä. Duelistit ylisuoriutui, ja saatiin toinen tekemään jopa kaksi maalia ja siitä hyvästä heittämään itselleen uusia tanssimuuveja illan diskoon. Naama Kalakin sai sen kauan kaivatun heittonsa ja pääsi hankkimaan uusia kykyjä - heitto oli vain taasen Nufflen armosta 11, eli agia pojalle D: "Mitä helvettiä jätkät, nyt saatana joku roti tähän hommaan", valmentaja raivosi pukuhuoneessa ja antoi suippokorvapuustia tiimilleen. Eihän sillä kolmannella agilla tehnyt sitten mitään, olisi kuollut haltiashokkiin ottaessaan sen... noh terveisiä kuitenkin Nufflelle, tiimi on saanut 9 agiheittoa skilleistä ja vaaaaiiiivaaaiiiseeet 3 tuplaa... Hieman nyppii jo. Noh, katsotaan mitä kävi liigassa, kunhan pisteet saadaan laskettua. Joko päästiin vihdoin ykkössijalle tai sitten jälleen saadaan vain isohko kivi palkinnoksi. Ainiin, ja papalle erityismaininta 100. skillipisteen maagisen rajan saavuttamisesta!

DDS vs Nomnomnom Luovutusvoitto, rahhoo 60k, FF++

DDS vs Örkkarna Från Helvette TD 3-1, Cas 1-6, Gate 20 + 11 = 31k katsojaa, voitot 40k - 50k petty, FF++

Taas ritarit sai luun kurkkuun, örkit pisteli tasaiseen tahtiin kentältä peltiheikit pois joko kassuboksiin tai keijoon. Onneksi kuitenkin saatiin örkkein aloituksessa pallonryöstö ja Mathilda loikki maaliin. Sitten saatiin vielä yksi törkeä pallonominta Corleonella ja soppa alkoi olla kasassa. Omalla puoliajalla tehtiin kuitenkin vielä kolmas nopea maali, Verkkarien loistavasta heitosta Mathilda loikki taas maaliin, örkkien bobimaalia ei enää pystytty estämään, kun kentällä oli enää neljä pelaajaa aloituksesta ja vain yksi niistä ritari. Pelin jälkeen tunnelma oli taas tiimissä hyvin ahdistunut - lisää ketteriä pelaajia. Tällä kertaa kuitenkin palkatut duelistit olivat naispuolisia, joten testosteronin määrä ei tiimistä vähentynyt. "Mutta tauti leviää yhä... lähtee viimesetkin miehisyyden rippeet - helvetti, me ollaan kohta tonttutiimi!" Zetori raivosi palattuaan saikulta. Hirveetä rienausta! Jo kahdeksas agiheitto (vrt. vain kaksi tuplaheittoa skilleihin), ja nuffle hieroo kämmeniään. "Ehkä meidän valmentaja on kirottu... Tosin, tää nyt voi tarkottaa Don Rosan uutta reinkarnaatiota tiimissä. Parasta toivotaan", Corleone totesi ja oli tyytyväinen saadessaan uuden pelaajan tiimiin (joka saa jotain luultavasti aikaankin).

DDS vs Norsca Snowbowlers TD 1-2, Cas 3-6, Gate 21 + 19 = 40k katsojaa, voitot 70k, FF--

Siinä pistettiin heti ritareille luu kurkkuun: kahdella ekalla vuorolla läks kolme ritaria kassuboksiin (taisi tulla viisi perättäistä heittoa armor + injunopista kymppejä tai enemmän) ja sitten alkokin kylmä hiki valuun kun oikeesti hyvät pelaajat katos kentältä. Eka puoliaika onnistuttiin perseileen ihan ok tilanteeseen nähden, joskin Norsca vei pallon viimeisellä vuorollaan maaliin. Kostoksi saatiin lyöntivuoro ja Kaks Sivuluisuu polkaisi jumalan armosta niiden runnerilta hengen poies. "Kyllähän se itsetuntoa hivelee, pohjanpojan sai vietyä matkalle kohti Walhallaa", mies kehaisi pelin jälkeen ja antoi verisen saappaansa reliikiksi kotikirkolleen. Toisella puoliajalla ei hommat hellittäny yhtään, ne vähätkin kentällä olleet ritarit pyöri keijoboksissa ja moukat pelas peliä sen ainoan duelistin kanssa. Noh onnistui blitsisidesteppaileen maaliin ja sitten yritettiin loppuaika enää estellä voittomaalia, mutta eihän siitä enää mitään tullut kun loputkin tiimistä alkoi kasautua kassuboksiin. Cleefkin meinasi heittää veivinsä, mutta deffa pelasti, olisi ollut turhan kova kolhu menettää vielä ritari tämän kaiken päätteeksi. Zetori nousi tähtipelaajaksi moukkain keskuudessa, harva päässyt elämään näin pitkään. "Ens pelissä lentää sitten suolenpätkät", Zetori kehaisi, joskin taitaa mies itse joutua tapetuksi, kun ei koputtanut puuta.

DDS vs ReadySetGo TD 1-0, Cas 1-2, Gate 14 + 12 = 26k katsojaa, voitot 80k, FF pysy

Tällä kertaa onnistu pallonsiirtelyn estämiset täydellisesti, Don Corleone oli joka kerta pallon vieressä häiriköimässä skinkkien tekosia ja käänsi viimeisessä erässä mahdollisen häviön jopa voitoksi: yksi skinkinpahanen, se toisiksi noppein, karkas pallon kanssa muutaman dodgen avuin lähes kantamattomiin, mutta hoo, tää meidän liikuntamaisteri sai sen kiinni ja stripballas skidiltä pallon veke. Ja jotta homma muuttuisi vielä naurettavammaksi, se lähti dodgeamaan Corleonen syleilystä, kaatui pallon päälle ja apo totesi kuolleeksi. Nuffle oli taas kyllä läsnä ja hyvin kierolla tavalla - klaaninnopat toimii! Kaatui kyl Corleonekin maaliviivan viereen pallon kanssa, että oli huonoa tuuria molemmilla. Williamin poissaolo ja Cleefin lentäminen kassuboksiin heti alkumetreillä teki matsista vaikeen, mutta jotenkin ne kuviot vain aina joka vuoro saatiin suolattua vastustajan pallonkäsittely. Ratkaisumaalinkin takana oli perus kolmendodgen, pallomaasta + heitto + dodgedodge, ja onnistuttiin. Komikin kävi kuolemassa yrittäessään viimeisen vuoron maalia kaatuen ensimmäiseen dodgeen, mutta deffa pelasti. "Ja ei helvetti! Ne skinkit löi pahemmin ku saurukset! Kattokaa ny mitä Verkkareiden Nikellekin kävi, nigli tuli!", Naama Kala selitti ja levitti legendaa kauheasta SKINK OF KHORNESTA nimeltä Komi.

DDS vs Guardians of the Metal TD 3-2, Cas 0-6, Gate 19 + 18 = 37k katsojaa, voitot 80k - 130k petty = -50k, FF++

Ihan hirveetä perseilyä koko peli, tuplakalloja, tuplaykkösiä, alotusheitosta blitsi ja pallo suoraan Don Corleonelle, nopee maali, secret weaponit saman tien pihalle molemmat, kun bribekin kusi, törkykorteilla kilo suolaa käpärien niskaan, ja sitten vielä ihan viimesellä kahdella vuorolla saatiin joku ihme maali tehtyä... Meinaa jo tuntua siltä, että Nuffle on ottanu meikän tiimin silmätikuksi, kun kaikki nää pelit äityy aivan ihme touhuksi. Molempien omat puoliajat oli tiimien osalta hirveetä räpellystä. Pehmo Lelu kuol, mutta nimi on enne - teki kuten käskettiin. "For the Grea-", kerkesi älähtää ennen kuin sai tuta metallimiesten vihan. Hienoin oli kuitenkin kun epäonnistunut heitto meni katsomoon ja katsomo viskasi sen ihan käpärien päätyyn, josta käpärit sen sitten taitavasti veivät oman vuoronsa aikana lähes koko kentän mitan päähän meikän maaliin. Corleonen nopsajalkaisuudelle tuli mooonta kertaa hyötykäyttöä, "Josko noi muutkin sen tajuais, että juokseminen kannattaa. Tarvittas joku muukin liikkumaan nopeeta". Niin ja turpaan otettiin ku Alvin ja pikkuoravat.

DDS vs Fingolin's Finest TD 1-1, Cas 3-0, Gate 15 + 11 = 26k katsojaa, voitot 30k, FF++

Blodge? Eihän siitä ole mitään hyötyä. Vaikka kahdesti sen pallon hankkii ja on viemässä maaliviivaa kohti niin haltiat sieltä vaan tulee kivasti ja TONKS. Noh onneksi sitten tuuri kusi haltioidenkin maalin maaliviivaekstra-askeliin. Voittoa toki lähdettiin hakemaan, mutta eihän sitä kaikkea voi saada. Pallonräpellys oli hirveetä ja sen kantajat kaatu kokoajan - ja sitten se ihan uskomaton pallonsiirtokuviointi ekan matsin lopussa, 3 dodgea, pallonnosto miinuksilla, dodge, heitto, kiinniotto, juoksu ja pari ekstra-askelta, ja ne mokomat vielä meni onnistumaan siinä... Toinen puoliaika menikin sitten kylmän hien valuessa otsalla. Pari haltiaa onnistuttiin murjomaan tunnistamattomaksi, mutta ne oli jotain fekkin palkkamosureita, ja loput vaan aina lähti tacklesyleilystä ilman ongelmia. Noh jos jotain hienoa, niin skilliheitot olikin sitten ääretöntä parhautta - William heitti agia (joskaan ei tarvinnu sitä), ja Corleone tiimin ensimmäisen MUUMIN. "Ihan herkistää, valtakunnan nopeimman jätkän titteli...", mies avautui pelin jälkeen. Mathildakin meinasi kuolla, mutta viimesellä vuorolla pysty laittaan apon käsittelyyn, joka kerrankin tuotti positiivisia tuloksia. Mutta ei näillä tasapeleillä liigaa voiteta...

DDS vs Spiritua Pax Arc Nonus Korpus TD 2-1, Cas 4-4, Gate 13 + 15 = 28k katsojaa, voitot 50k, FF++

"Pojat perkele, tää ei oo enää hauskaa. Tiimi menettää jo yöuniaan tän vuoksi!" valmentaja joutu paimentamaan haltiakaksosiaan, kun perässä hiihtävä Niken Verkkarit päätti hankkia myös strenavamman. Nufflen kieroilua tämä tämmönen, tupla-agit heittäneet strenavammaset haltiakaksoset ihmistiimiin... "Niin, sitä se pallonkäsittely teettää, kivekset lähtee", Zetori kertoo naama kalpeana yön kummitustarinoita. Lisäksi tiimi sai turpaan ku pienet oravat! Sillä oletuksella siis, että pienet oravat saavat helpolla turpaan. "Kenttä täynnä naisia, ja mitä helvettiä, puolet tiimistä saman tien aitioon voivottelemaan!" valmentaja raivosi tiimilleen matsin jälkeen. Ilmeisesti järkytys oli valtaisa kun kentällä pyörikin minihameväkeä saaden ritarit lukkoon ja moukat täysin jäädyksiin. Lee Van Cleef puolestaan pääsi toteuttamaan sovinistista raivoaan täysillä pelin aikana, ja saikin tiimin yksittäisen pelaajan yhden pelin kassuennätyksen rikottua - neljä tässä pelissä. "Takaisi sinne nyrkin ja hellan väliin!" Cleef ärjyi pelin aikana ja kaatui monta kertaa, mutta ei lentänyt Vladin pöydälle asti. Heikinpellit pysyvät ehjänä, tosin Corleone lensi ekasta monotuksesta lekurille. Hirveetä rienausta maalien osalta - musta ritari ja moukka tekemässä!

DDS vs Rat Pack Jazz TD 1-1, Cas 6-1, Gate 11 + 22 = 33k katsojaa, voitot 30k, FF--

Tuholaiset torjuttiin ja suurin osa heitettiin kaivoon siitä. Voiton hakeminen vaikutti pelin suotuisasta kulusta huolimatta mahdottomalta, joten haettiin turvallinen tasapeli ja hakattiin rotat pois pelikunnosta. "Kyllähän se mukavalta kuulosti kun rotanluut rusahteli raudan alla", Il Duce kommentoi tuoreinta tappoaan - Pappa hoiti hommansa edelleen ilman pienintään epäilystä. Mutta niin, tiukkaakin tiukempaa jälleen, ne on niin perkaleen liukkaita kuljettamaan palloa paikasta toiseen. Siinä sai lopussa jännittää, kun moukat menivät ihan omia aikojaan keskelle soppeliin riviin, että vuoron maali oli mahdollinen. "Niin, miettikää jos tästä vielä mellakka tulis ja ajastinta siirrett-", Naama Kala kerkesi laukaista ilmoille juuri potkun yhteydessä manaten kyseisen tapahtuman ilmoille. Hirveä kansannousuhan siitä syntyi ja tarkoitti rotille sitten melkein ilmaista maalintekoyritystä, kun ritarit palloili jossain maalilinjalla vasta. Noh onneks Otto hoiti homman kotiin ja kämmäili pallon kanssa ratkaisevalla vuorolla, ja saatiin rikottua rottien loputon voittoputki. "Ja kerrankin nuo ritarit sai sen aikaan, mitä niiden pitääkin - hakata pehmolelut palasiks", Zetori raportoi pelin jälkeen jäätyään itse ilman päivän kaatoa.

DDS vs Markuksen Örkit TD 1-0, Cas 1-2, Gate 16 + 13 = 29k katsojaa, voitot 60k, FF pysy

Karhu kaatui! Ei kestänyt mies niin suurta nöyryytystä, kun haltiat päättivät tuupata miehen maihin - eihän niillä ollut edes blokkia tai mitää! "Kyl mäkin nään painajaisia moisesta uranpäätöksestä, kuolla ny helvetti suippokorvan lähentelyy", Zetori kommentoi ja osoitti tässäkin pelissä olevansa vielä tärkeä osa moukkarivistöä. Paljon olis ollu mahdollistaki, mutta taas tuli todettua, ettei haltioita saa pidettyä iholla vaikka ne ympäröis taklaajilla. "Onnistuttii tekee tää maali kuitenki kriittisellä pallonnostolla ekan puoliajan ihan lopussa. Noh toisaalta kustiin sitten viimeinen yritelmä, kun kaaduin naamalleni maaliviivalla", Niken Verkkarit kommentoi. Perusvoitto on kuitenkin aina enemmän kuin tarpeeksi, pisteet kotiin ja kohti tulevia koitoksia.

DDS vs Infectious Agents TD 2-2, Cas 0-3, Gate 14 + 15 = 27k katsojaa, voitot 20k, FF--

Aina pelottaa lähtä clawimahtia vastaan näillä peltiheikeillä. "Niinku Ducellakin on purkinavaajapelko vieläki, saa aina slaagin kun joku kaivaa linkkarinkaan esiin", Zetori voivotteli. Toisin kävi kuitenkin, ritareihin tullu lommoakaan. Pari kertaa joku menetti tajun, mutta ylimääräsil rahoilla saatiin tiimiin mukaan yks tavernatar kaataan kaljoja ritarien silmille. Noh, sen sijaan, että yläluokka olis saanu turpaan, porvarit sai senkin edestä. Ilmeisesti luonnonvoimat yrittää karsia tiimistä kaikki välimuodot pois, jotta jäis vain ritarit ja moukkanderit. Léon ja Vincent saivat molemmat kovasti nekkuun, tosin jälkimmäinen sattui vaan kaatumaan omasta aloitteestaan keskelle pelikenttää silmä edellä siihen ainoaan kiveen, mikä sieltä löytyi. Myöskin ensimmäisen puoliajan lopussa sai taas illan naurut aikaiseksi, kun aiottiin vetää likaritareita nekkuun linjassa, mutta wuttefak - fanisto vyöryi kentälle ja hakkas just ne kolme tyyppiä siitä ritarien nenän edestä kanveesiin, persehelvetti! "Ja kun eihän ylhäistö voi edes potkia niitä, kun käyttävät ainoastaa Reinoja", Zetori jatkoi matsin tuomitsemistaan.

Liigakausi 17

DDS vs Spiritua Pax Arc Nonus Korpus Luovutusvoitto, rahhoo 70k, FF pysy

DDS vs Keskustapuolue Luovutusvoitto, rahhoo 80k, FF++

Cataclysm?

DDS vs ReadySetGo TD 2-3, Cas 4-6, Gate 15 + 12 = 27k katsojaa, voitot 20k, FF--

Heikot sortuu ja ritarit porskuttaa. Skinkit veti ensin niitten puoliajalla soppelisti kaks maalia kun näistä heittäjistä mihkää ole. Sit me vedettiin pikaseen kaks maalia meidän puoliajalla, joka päätty sit siihen, että kolmannella kentällisellä oli enää kolme skinkkiä, joista lopussa enää yksi, mut se pannahinen pääs saurusboksissa viivan lähelle. "Oitas me taas voitu pelata paremmin, mut ei niitä skinkkejä saa vaa kiinni. Siis kaikkia niitä, kyllä niihin muihin sattui", Duce sanoi ihastellen tiimin viimeisintä tappoa - törkyistä pikkuliskoa. Ei siinä, Nicolaskin sai ensimmäisen ja viimeisen maistiaisen Khornesaurusten vihasta. "Yritettiin varotella etukäteen, mut se kuunnellu. Saurukset lyö oikeesti lujaa", totesi tiimin pallonpotkija Eino, joka päätyi saikulle matsin jälkeen. Kaiken kuitenkin kruunasi Niken Verkkarien muuttuminen tuplapuolhaltiaksi matsin jäljiltä. "Hirveetä rienausta, sitä se palloon koskeminen teettää..." mutisi Iso Karhu, joka - ei vitussa - palloon tule koskemaan, ikinä. "Kuulema kivekset surkastuu ja muuta ikävää", mies kommentoi.

DDS vs Rat Pack Jazz TD 0-1, Cas 7-3, Gate 18 + 15 = 33k katsojaa, voitot 50k, FF--

Kettu & Panda sponsoroi selkeästi illan ottelun. Viides aloituhäviö putkeen ja suomeksi sönkötettynä tarkoitti rotille maalia. Saivat vain myös väkivallankin toimimaan ja pureksivat Heimo Vesan ja Pa Jatson kuoliaaksi. Hienoja kohokohtia oli Williamin hurjaakin hurjempi blitsi kurjaan gutteriin, joka päätyi tuplakalloihin. Noh vauhtia lähdettiin hakemaan toiselta puoliajalta, ja rottaboksi alkoi täyttyä mukavaa vauhtia. "Jatkosota perkeleh!" moukat villiintyivät ja ritaritkin keskittyivät lähes täysin vain mukiloimaan pahaisia rotakkeita. Meanwhile in Sweden, haltiJakaksoset heittelivät palloa toisilleen, kunnes toinen päästi pallon käpälästään. "Titta Björn, en båll!" ja sitten se pahainen yksi rotta onnistui pakenemaan ritarin syleilystä, hakemaan pallon Naama Kalan naaman edestä, ja viemään sen pois, heittämään sen helevettiin. "Nej!" Ja sitten Corleone vielä varmisti, että kaikki menee päin helvettiä ja ei ottanut palloa käsiinsä "Nej!". Ritarit jäivät suu auki katsomaan verilöylynsä jälkiä, kun sitä maalia ei saatukaan. "Kettu mitä pandaa... Mut ainakin lyötiin lujaa (paitti et ne löi lujempaa)", Il Duce kommentoi peliä.

DDS vs Örkkarna Från Helvette TD 2-1, Cas 1-4, Gate 16 + 13 = 29k katsojaa, voitot 50k, FF pysy

Ding dong ding dong ding dong, pelti kolisi, örkit kaatuili ritarien kanssa vuoron perään, eikä oikeastaan kuin pehmoleluihin sattunut. Joku onneton raivostui yleisössä kilkutteluun siinä määrin, että Troy sai kivestä niskaan ja halvaantui osittain. "Ihme kastematoja...", valmentaja kommentoi ja päätti supistaa tiimin "heittäjien" lukumäärää, "Kun on tuo tuplapuolhaltiakin". Peli itsessään oli ihan mukavaa tasaista vääntöä, paljon ratkaisi alussa ryöstetty pallo vastustajan puoliajalla. Il Duce sai monosta muutamaan kertaan, mutta tapansa mukaisesti nousi entistä ehompana jatkamaan matsia. Alkaa vaan isäpappaakin väsyttää, kun käytännössä on takana jo 35 matsiakin. Siltikin, mies on vailla vertaa ja tulee varmasti vielä kaatamaan monta vastustajaa tämän jälkeenkin. Tärkeä voitto, jolla pysytään yhä mukana liigan kärkitaistossa.

DDS vs UusioLiha Oy TD 1-2, Cas 1-5, Gate 21 + 13 = 34k katsojaa, voitot 60k, FF--

Karma. Ensin kun liigassa menee puolet matseista paremmin ku olis tarvis niin sit alkaa meneen toki huonommin kuin olis tarves. Ja jos eka puoliaika menee paremmin ku ois tarves niin toinen puoliaika jälleen huonommin kuin tarves. Joo, ensin gzipattiin pakkaajat helevettiin siitä, ja sit huomattiin toiselle puoliajalle lähtiessä ettei yksikään tajuton halunnu herätä. Sit pallonkäsittelystä ei tullut mitään kun kentälle maleksi vain kahdeksan tyyppiä ja nekin heitettiin boksiin siitä. "Ja ne regaajat... neljä meni lihalootaan, vain yks jäi sinne", Zetori murahti, yksi kassun saavuttaneista. Ehkä huvittavin yksityiskohta lie matsissa se, että Lee Van Cleef oli kahden rahtaajan halailuissa koko ensimmäisen puoliajan saamatta edes mustelmaa, nousten vain joka vuoro ylös avustamaan Pa Jatsoa, joka kaatoi kahdesti isomman ja rumemman rahtaajan tasavoimalla ja ilman blockia! Miehessä lie potentiaalia isoksi ja rumaksi moukaksi.

DDS vs Norsca Snowbowlers TD 0-2, Cas 1-6, Gate 23 + 14 = 37k katsojaa, voitot 20k, FF--

Oi ja voi. Pohjanmaalaaset tosimiehet pisti ritarit siistiin nippuun jo ensimetreillä, eikä kyllä loppupelistäkään tullut mitään. Basterd lensi välittömästi tajuttomana kentältä lapinpeikon käsittelyn tuloksena ja muut seurasivat pelin edetessä perästä. "Nii, eihän Lapualle kannattais eksyä edes vahingossa. Tulee turpaan, sevverta häjyä porukkaa", Karjalan Lippis osasi kertoa. Isä Jatso puolestaan ei välittänyt asiasta, vaan pisti jopa kaksikin miestä kanveesiin. "Taitaa olla itekkin sieltäpäin...", Lippis jatkoi euron mora kädessään. Blokaavan tiimin edessä on kehno tehdä mitään sekundaukoilla, varsinkin kun kaikki kaatuivat heitoista. Jotain sentään yritettiin, kun William Munny haki pallon yhdessä vaiheessa, mutta joutui yllättäen väkivallan kohteeksi. Toinen hieno tilanne oli kun Nicolas Bardo yritti työntää Grannkallin katsomoon, mutta onnistui vääntämään itsensä vain nyrkin eteen. Katsomoon lentänyt Naama Kala puolestaan joutui lihastensyöjien kultin uhriksi ja menetti miehisyytensä viimeisetkin rippeet. "Noh jos jotain se hinttari osaa tehdä niin palloa käsitellä", Lippis sanoi, vaikkakin näytti pahoinvoivalta sanomansa jälkeen.

DDS vs Guardians of the Metal Luovutusvoitto, rahhoo 70k, FF pysy

DDS vs Nomnomnom TD 4-0, Cas 2-2, Gate 21 + 6 = 27k katsojaa, voitot 70k, FF++

"Ja matsi alkakoon! Pyhimykset puskevat- HERRAJUMALA!" kuului kajareista kun ensimmäisestä lyönnistä Corleone päätti irrottaa vastustajan vuohenpään ja kantoi sen myöhemmin pukuhuoneeseen asti, kuulema tarvitsi sitä koristamaan jonkun sänkyä, tai jotain. Sitten ritarit vaihtelivat kuulumisia pitkälti keskellä antiritarien kanssa ja painiskelivat oikeastaan koko pelin ajan siinä yhdessä kohtaa. Samaan aikaan Eino potkiskeli tarkkoja takakulmapotkuja, jotka Naama Kala ja Niken Verkkarit kävivät hoitamassa vastustajan maaliin asti. Yksi suurempi säikähdys saatiin aikaiseksi, kun Il Duce sai yllättäen slaagin vastustajansa pelottavasta iskusta, mutta Vlad hoiti hommansa mallikkaaksti ja Duce palasi kentälle kostamaan ahdistustaan. Pelin jälkeen huomattiin pukuhuoneessa jotain omituista, ilmeisesti Naama Kala oli kaaosvaikutteista kasvattanut itselleen ylimääräiset suippokorvat entistensä lisäksi. "Kai mä oon sit ny tavan tonttuaki parempi, yypermensh", mies kommentoi ja veti näytteeksi niin hinttarimaisen spagaatin, että Karjalan Lippis laattasi seuraavat kolme päivää putkeen. Valmentaja onkin joutunut tutkintaan näitten omituisten haltiapiirteiden alettua putkahdella tiimiin. "Aateltiin ottaa ne suippokorvat käyttöön, mitä revittiin sillon muutama kaus sitte tontuilta irti", hän kommentoi.

DDS vs Mechat TD 2-0, Cas 2-1, Gate 21 + 5 = 26 katsojaa, voitot 80k, FF pysy

Väkivalta loisti jälleen poissaolollaan, tai sitten niillä vatun mechoilla oli vaan painotetut kassunopat kun kaikki oli KOta. Kunnialliset soturit onneksi jäivät retuuttamaan lähinnä eturiviä ja Naama Kala pääsi palloon kiinni pariinkin kertaan. Kalan toimista puolestaan Niken Verkkarit innostui niin kovasti, että onnistui pallonheitossa ja löysi todellisen itsensä zumba-valaistuksen saattelemana. Valmentaja suunnitteleekin tälle ihmekaksikolle suippokorvien hankkimista, mutta tiimin rahatilanteen huomioon ottaen joutuu akrobaattimoukat tyytymään lateksikorviin (siis yhteen pariin, tulee puolihaltioita). Hyvin perussettiä, kummankaan tiimin jäsenet eivät saaneet mitään aikaan, mutta palkkamosurit onnistuivat sitten kaikessa. Pahizritarien panssareissakin taisi olla valmistusvika kun pilingillakaan ei saatu kuin huonompia tuloksia aikaiseksi. Il Ducekin saatiin liikuttumaan kyyneliin pitkällisen uransa ensimmäisestä MVP valinnasta.

DDS vs Satan's rapists TD 2-0, Cas 2-4, Gate 20 + 11 = 31 katsojaa, voitot 60k, FF++

Väkivaltaa odotettiin ja pelättiin, mutta heti ensimmäisistä heitoista lähtien oli selkeää, kumpi oli lahjonut Nufflen. Raiskaajat onnistuivat kaatamaan vain yhden Tuomionankanpalvojan nurmeen, ja sen jälkeen ensimmäisellä puoliskolla oli ritareilla hymy perseeseen asti. Toisella puoliajalla Tonnin seteli koki karvaan kuoleman stanan raiskareiden käsissä housut kintuissa, mikä ei ollut ainakaan kaunista katsottavaa. Cäpsät kun ovat... no, niin. Tarkovsky meinasi tehdä saman virheen, mutta rimpuili itsensä vapauteen kuitenkin sen verran traumatisoituneena, ettei hänestä ollut enää palloa nostamaan. Varsin perussettiä, normipäivää, nopanheitot onnistuu kaikessa ja pallo löytyi omille pelaajille.

Liigakausi 14

DDS vs The Powerpuff Girls TD 1-2, Cas 5-4, Gate 18 + 12 = 30k katsojaa, voitot 30k - 100k petty + 90k liigasijoitus, FF--

Veristä settiä kaikin puolin, veeeriiiistääää. Kolme kuolemaa, joiden joukossa Rosa, kunnia hänen muistolleen. Varmaan yritti itse asiassa sitä ihan vain saadakseen kunniakkaalle uralleen sopivan päätöksen - kuolema finaalitaistossa. Eipä sekään uhraus riitä, kun vastassa on haltiapalloa, jotka nyt vielä sattuvat lyömään varsin lujaa. Kun Lee Van Cleef katosi cassuboksiin alkoi olla hikiset paikat, kun guardaajiakaan ollut liikaa. Haltiat pisti pallon kevyesti oman puolikkaansa lopussa ja toiselle lähdettiin verenhimoisina. Maali saatiin lopulta aikaiseksi, mutta alkoi olla kenttä niin tyhjä omista pelaajista, ettei sitä voinut viivytellä, ja vastustaja pisteli sitten vielä toisen maalin. Kovaa vääntöä oli kuitenkin. Scorsesen ura päättyi kuin kanan lento äkilliseen lihasvammaan ja mies jouduttiin korvaamaan lahjakkaammilla ohjaajilla. Myös Rosan saappaita palkattiin täyttämään uusi mies, ja toivot häntä kohtaan ovatkin suuret. Hyvä mieli jäi, kun Naama Kala löysi piilotetut akrobaatin kykynsä heittäessään palloa ja vastustajaltakin saatiin tapettua kaksi suippokorvaa.

DDS vs Den Glider In TD 2-2 (DGI luovutti jatkoajan toisella puoliskolla), Cas 8-4, Gate 23 + 13 = 36k katsojaa, voitot 70k - 150k petty, FF pysyi

Rosa aloitti hienon ykkösputken vetämällä ensimmäisen tärkeän toimensa reisille rerollilla - putki jatkui lähes koko pelin ajan tärkeissä heitoissa. Tosin ensimmäinen puoliaika meni kyllä mukavasti, maalikin saatiin aivan viime metreillä Rosan ('ttu) toimesta, mutta sitten... Toinen puoliaika meni hirveässä räpistelyssä, Kossu-Vissykin iskettiin maahan ja sitten piti tehdä suuria päätöksiä, kun peli oli vasta aluillansa, että uhratakko apteekkari mannekiinin vuoksi. Ja vitut. Tiimin ainoa tuplia heittänyt sai mennä, ja sydänverta vuodatettiin. Ja kaikesta estelystä huolimatta, eli niitä varmoja 2+ dodgeja heitellessä voi myös feilata, pallo päätyi omaan päätyyn ja maalihan siitä tuli. Riemu repesi kun jatko-aika päästiin alottamaan ja heitettiin pari haltiaa lisää kaivoon siitä. Vaan repesi riemu (ja perse) kun Don Corleone yritti kolmena vuorona peräkkäin nostaa palloa omalla maaliviivalla, siirrellen sitä lähinnä paikasta toiseen hakien täydellistä sommitelmaa nöyryyttävälle haltiamaalille. Siitäkös sitten joku kiltti haltia kävi sen nostamassa maaliviivalla, ettei miehelle tulisi ollenkaan paha mieli. Maalia seurasi tosin hirvittävä fistfesti ja suippokorvia laitettiin lisää kaivoon siitä. Lopulta ilmeisesti alkoi herkät paikat olla niin hellänä haltioilla, että luovuttivat mokomat. Kaksi kuoli ja yhdelle saatiin pysyvä vamma, mutta hirvittävän kestoajansa, siis 4½ tuntia, peli oli aivan kauheaa: pallonkäsittelystä ei ritareilla tullut mitään, ja haltiat helisivät. Finaalipaikka kuitenkin irtosi ja kansa lauloi yömyöhään Kossu-Vissyn kunniakkaan uran päätökselle.

DDS vs Scissors of Fate TD 2-0, Cas 3-2, Gate 13 + 8 = 21k katsojaa, Voitot 80k, FF nousi

Perinteinen aloitus, toinen lyönti lähtee ja kassu ysin peltiin. Siinä oli sitten varsin leppoisaa puolustella kun pallo jumitti kokoajan jossain kentän reunalla ja siitä saatiin tuupittua leikinheittimiä katsomoon. Kyllä niistä vissiin joku löysi reiän ritarinkin panssarista, mutta pahin kohtalo meinasi tulla Kossu-Vissylle, kun puukko heilui ja tajuhan siinä vain lähti. "Pitäisi kyllä parailijan mennä eläkkeelle, sen verran aina pelottaa katsoa sen touhuja", Zetori, mannekiinin oppipoika kommentoi. Pari kaveria saatiin lähetettyä apteekin hyllylle elottomina, ja toinen pysyikin siellä. Kakkoserässä sitten Léon pääsikin näyttämään taitojaan ensimmäistä kertaa ja vei onnistuneesti pallon kaksi kertaa maaliin asti. Kaikin puolin onnistunut ja mukavasti sujunut matsi. Viimehetkillä piti tehdä isoja päätöksiä, kun Il Duce meinasi saada saikkua ensi pelille, mutta Vlad komennettiin puhumaan mies ympäri. Mitään pahempaa ei onneksi käynyt tämän jälkeen kellekään.

DDS vs Suljettu Systeemi TD 1-0, Cas 7-6, Gate 12 + 5 = 17k katsojaa, Voitot 30k, FF nousi

Ekaa maalia ei tullu, kun Don veti turvehoitoa kasvoilleen maaliviivalla. Ekalla puoliajalla ei kyllä myöskään tapahtunut yhtään mitään kummallakaan puolen. Sitten alkoikin tapahtua. Heitettiin skinkit kaivoon siitä, ja vietiin pallo maalille odottamaan, mutta sitten saurukset yllättivät. Hirveellä kiireellä kuskattiin ensimmäisenä Nyon Velkoo Vladin hoiviin, mutta tämä aloittikin hirvittävän valituksen valmentajan kanssa siitä, ettei sopimuksessa lue mitään muiden moukkien kuin mannekiinin paikkamisesta mitään. Velkoo vuoti kuiviin tuona aikana. Kinasta kimpaantuneena Vlad myös lähti sitten pois kentältä, ja Pavoosen Heskan menetettyään päänsä sauruksen nyrkkimoukarille, ei voitu tehdä mitään. "Noh toisaalta tässä on se hyvä puoli, ettei moukille nouse kusi päähän, ovat nääs yritelleet hyppiä silmille, kun muka osaavatkin jotain", Don Rosa kommentoi pelin jälkeen, antaen samalla toimittajalle "Luokkaeron kannatusjärjestö" -pinssin. Päätti ottaa myös hermolomaa, parapelaajana kun saikkua irtoaa niin helposti. Kossu-Vissyn johdolla tiimi piti hiljaisen nanosekunnin moukkien muistolle, ja sitten raikasikin riemu todennäköisestä lohkovoitosta.

DDS vs TKPJ TD 2-2, Cas 2-0, Gate 19 + 19 = 38k katsojaa, Voitot 70k - 50k petty, FF laski

Harvoin pääsee pelaan peliä, joka pyörii lähinnä pallon ympärillä. Kaksi koulutettua ihmistiimiä tarkoittaa kyllä yleensä ihan viihdyttävää matsia. Harvoin myös tulee törmättyä näin hirveään guardiriviin, joka vaan sitten blokkii takaisin, vaikka miten kaatelisi niitä eestakaisin. Lempeästi tuuppailivat lähinnä toisiaan, Kossu-Vissyn hurjaa lyöntiä ja yhtä katsomoontuuppausta lukuunottamatta. "Söin aamulla roheiinipuurot kokonaan", Vissy kommentoi ja osoitti vammoistaan huolimatta olevansa edelleen teräskunnossa. Rosakin tavoilleen uskollisena lenteli kasvolleen hypyistä. Tuomari oli vissiin joku Kaljamahan entinen hoito, kun kaikki heitot Aldon kentällä pysymiseen onnistuivat, eikä edes ilmaiseksi saatuja lahjuksiakaan tarvittu.

DDS vs The New Black Panthers TD 3-1, Cas 7-3, Gate 20 + 17 = 37k katsojaa, Voitot 60k - 100k petty, FF pysyi

"I WANT MY SCALPS!" Aldo huuteli tuomarille ennenkuin stadionin kaapisto kävi heittämässä miehen ulos kentältä. Komea saavutus kuitenkin, kolme kassua, mutta skalpeeraus taisi vetää hieman yli, ainakin tuomarin mielestä. Muuten pelin kulku sujui varsin mallikkaasti. Käytettiin samaa hyvää taktiikkaa kuin viime pelissäkin: Haltia? Nyrkki otsaan, kassu. Repeat. Ritarien oppimat murhaustaidot tulivat tarpeeseen ja kentällä saatiin sumputettua varsin mallikkaasti pantteristo ritaripiirin keskelle. Pääsivät mokomat kuitenkin maalin tekemään, kun yhtäkkiä eräs vihu päätti suorittaa ja onnistui kehveli siinä. "Se on suurta vääryyttä, et jos sulla on suipot korvat, niin pallo nousee, lentää ja siirtyy pelaajalta toiselle vaivatta, vaikka mikä tilanne ois", Kossu-Vissy tokaisi ja suunnitteli hyvän ystävänsä Zetorin kanssa korvaplastiikkakirugiaa tulevaisuuteen.

Liigakausi 13

Parabowl

Kossu-Vissy osallistui, ja guardasi tehokkaasti. Helppo MVP, ei muuta.

DDS vs Gloryseekers TD 2-1, Cas 7-0, Gate 18 + 16 = 34k katsojaa, Voitot 60k, FF++

Alkoi lupaavasti ensimmäisellä lyönnillä tuplakallot. Toisella kierroksella toiset moiset, hyvään käyttöön rerollit. Eipä sen jälkeen kyllä ollut miltään osin peliä mitään ongelmia, ainoa failure oli kun kolmannet tuplakallot estivät GSsän maalinteon pysäyttämisen, mutta muuten olikin sitten peli omassa hallussa. Haltia? Nyrkki otsaan, kassu. Repeat. Léonia kovasti yritettiin saada tekemään maali, mutta ne perkeleen liukkaat haltiat vetivät pojalta tajun kankaalle ja päättikin sitten maata siellä loppupelin ajan. "Olihan tuo viihdyttävää settiä, varsinkin kun pääsin tekemään maalin! Joo, ei tullut edes hiki tai mitään. Rosa kompastui kerran joo. MUTTA KUKAAN EI KUOLLU!!! #¤&#=", Kossu-Vissy kommentoi ja joutui lohduttelemaan masentunutta valmentajaa, kun ei edes vammoja tullut. Ei siinä, kohti uusia koitoksia, Rosa ja Vissy Parabouliin!

DDS vs Champions of Diversity

Luovutusvoitto, MVP Aldolle ja Heskalle, 60k rahhoo. FF pysyi.

DDS vs Defiled Defilers TD 0-0, Cas 5-3, Gate 17 + 11 = 28k katsojaa, Voitot 80k - Petty 20k, FF++

Tulipa nähtyä rosaltakin kahdesti tuplaykköset dodgeen. Tulipa tosin nähtyä viholliselta ylivoimablokista tupla tuplakallot maaliviivalla pallonkantajalla. Viihdyttävää settiä joka tapauksessa, erittäin väkivaltaista, kun moukkakin melkein polkaisi avustamatta muumion kuoliaaksi - regas vain mokoma. Tapettiin sentään yks skelly, mutta mainittavan arvoista on että kuoleman lisäksi aiheutui kolme liikuntavammaa epäkuolleille! "Kehaisivat ennen peliä, ettei vammoja ole tullut. Aateltiin korjata tilanne", William Munny sanoi ja ravisteli mädäntyneitä lihanpaloja irti hanskastaan pelin jälkeen. Pallo taisi tosiaan olla kirottu kaikilta puolin kun ei mikään onnistunut sen lähistöllä.

DDS vs Infectious Agents TD 0-3, Cas 1-8, Gate 16 + 18 = 34k katsojaa, Voitot 10k, FF pysyi.

Ensimmäisen puoliajan aikana kaikki ritarit poistuivat verisinä kentältä ja homma alkoi olla selvää. Edes Pavosen Heskan uskomattomat pallonnostot ja Don Rosan hyppelyt eivät auttaneet yhtään mitään, ja pallo jäi jumittamaan jonnekin Toffeen lähelle. 2+ dodgellakinhan epäonnistutaan kriittisessä tilanteessa. Ehkä hirvein peli tähän mennessä, kassuja tulee enemmän kuin KOita ja stunneja, panssarit pitävät vasta kun tiimi on jo laatikossa, eikä apoakaan vihti käyttää, kun Rosaakin pitää laittaa kentälle. English Bobkin kuoli, onneksi eivät saaneet edes siitä paskiaisesta rotteria! Hieno mies, hieno mies.

DDS vs Green Party TD 1-2, Cas 2-2, Gate 17 + 13 = 30k katsojaa, Voitot 50k, FF--

"... ja Don Rosa väistää kohti maalia valmiina ottamaan pallon kiinni. Hän antaa merkin Don Corleonelle, joka loikkaa ylös örkkien jaloista ja väistää! Hän syöksyy ja riistää pallon aivan kahden mustan örkin silmien alta! Don Rosa viittoo ohjeita ja Corleone heittää-" pallo kaartaa ilmassa, yleisö huokaa ja yhtäkkiä koko stadion jähmettyy ihmetyksestä. Don Rosan tenorinkireä parkaisu rikkoo hiljaisuuden: "MITÄ VITT-" huomattuaan pallon jääneen lennon aikana mustan örkin kouraan. Siitäkös sitten örkkiriemu repeää, ja loppupelistä ei meinaa tulla mitään. Aivan uskomattomia pallonsiirtokuvioita onnistuttiin tekemään, mutta eih. "Mutta jos jotain positiivista, niin eiköhän tästä päästä farmaamaan sitten non-jatkajia vastaan", valmentaja kommentoi ja virnistää. Uutta verta, uusia tuplienviskojia, uusia mahdollisuuksia. Ei siellä mutavaardissakaan huono ole pyöriskellä, kun voi sitten valmentaa Don Rosa II:sta ihan rauhassa.

DDS vs RammsteinHC TD 0-2, Cas 0-6, Gate 18 + 18 = 36k katsojaa, Voitot 50k, FF--

Just. Ensinnäkin neljä missaavaa pelaajaa tulevaan matsiin on jo tarpeeksi hienoa, mut kun ei mikään oikein onnistunut itse pelissäkään. Palloa melkein saatiin vietyä kohti maaliviivaa, mutta eipä nuo blodgaavat haltiat nyt kaadu tai pysy missään kiinni. Tuplakallojakin nähtiin kyllä ihan tarpeeksi ja peli menikin sitten aika pitkälti tuuppailuksi puolin jos toisin. Vaan mahtavinta oli, kun Naamakala juoksi suu innosta vaahdoten, kivi korkealle kohotettuna valmiina tappoon ja näin ensimmäistä kertaa DDS historiassa saatiin fouli, jossa oli jopa kunnolla avustajia! Hienostihan sekin kuitenkin meni, kivi ei edes hipaissut kohdetta ja tuomari lähetti Naaman kentältä. Jotain kuitenkin saatiin tehtyä, kun Don Corleone löi Rammsteinin toisiksi tärkeimmän ukon lääkärille asti, mutta sillä pahuksella oli joku oma hoito olemassa niin sekin palasi kentälle innokkaampana. Pahasti näyttää, että mennään kovaa vauhtia pois jatkosta - toisaalta se tarkoittaa enemmän kevyempiä vastatiimejä ja enemmän väkivaltaa... Karma is a bitch, eka kausi tuli kyllä heiteltyä kohtuudella hyviä tuloksia.

DDS vs Champions of Diversity TD 2-2, Cas 2-4, Gate 13 + 13 = 26k katsojaa, Voitot 60k, FF--

Niin lähellä, niin lähellä. Jos hommat olisi mietitty täydellisyyteen ja muutamia heittoja (tuplakallo mm.) ei olisi tullut, niin voitto olisi pussissa. Ihmetytti myöskin kovasti se, ettei ritarien panssarit pitäneet ensimmäisellä puoliajalla lähes kertaakaan, vaikka vastustajalla oli vain yksi voimankäyttäjä. Kossu-Vissykin rahdattiin kuolettavasti haavoittuneena, mutta ilmeisesti inkvisiittorilla on jokin sairas mieltymys mannekiiniin, ja mies palasi kentälle terveempänä kuin koskaan. "Vähän ahisti". Tosin kamppailun jälkeen valmentaja huomasi Valtakunnallisen Hanuristiliiton olleen yleisössä, joten hirveä farssihan tästä tuli heidän vuoksensa.

DDS vs Cosplay Combo TD 3-0, Cas 1-2, Gate 18 + 10 = 28k katsojaa, Voitot 80k, FF++

Saha heilui ja pommit lensi. "Oikeasti ei tällä inkvisiittorin hommalla tienaa mitään, kun ei kassuboksiin tule ikinä väkeä, joka tarvisi oikeasti hoitoa", Vlad kommentoi toimetonta työnkuvaansa. Kuolleita ei nähty edes gobeliinienkaan puolella, vaikka sahaa kaadettiin ja pommimiestä heitettiin pommilla. Isot ritarit saivat myös pidettyä peikokset ja ihme kikkailijat sen verran kanveesissa, että Rosa & Kumpp. saivat pallon maaliin muutaman kertaa. Onnetarkin taisi hieman pitää näppejään pelissä, mutta tunnettu tosiseikkahan on ettei goblinit osaa dodgetella. Kaikin puolin onnistunut matsi, spuge sai tosin kenkää vanmauduttuaan. "Edelliskauden palkintona tullut Kivi taitaa muutenkin olla parempi pelaaja jo älykkyysosamäärältäänkin", valmentaja kommentoi palauttaessaan rampaa wanhusta pahvilaatikossa kotikonnuilleen, Koivistonkylän R-kioskille. Oikein perusmukava avausmatsi.

Liigakausi 12

DDS vs Pirunlinnan Herrasmiespalloilijat TD 0-1, Cas 0-5, Gate 22 + 18 = 40k katsojaa, Voitot 30k, petty -100k, liigarahat 90k = +20k + Kivi, FF pysyi

Alkuheitot näyttivät vielä niin hyviltä, fame ja puoliaika kotiin. Sitten se peli olikin melkein siinä. Purkinavaajat kaivettiin esiin ja mukavan tasaisella tahdilla väkeä meni haavoittuneiden lootaan makailemaan. Hyvältä vielä näytti maaliviivalla, Don Rosa pallon kanssa, mutta kyllähän sieltä se PEW PEW löytyi, kuten aina tätä mahtiblodgaajaa vastaan. Monon myötä menetti myös parhaimman särmänsä ja masentui siihen malliin, ettei enää jaksa juosta. Mannekiinikin kärsi kovasti, "Sormet paskana, mut eihän niillä oo kukaan ennenkään lyöny", Kossu-Vissy saakin haikailla sen yhden onnistuneen heittonsa perään, kun ei enää pääse palloon koskemaan. Ei mitään yllättävää, ei mitään erityisempää. Puhdas, nopea, simppeli häviö, mutta Kivi saatiin!

DDS vs Norsca Snowbowlers TD 2-0, Cas 1-7, Gate 16 + 22 = 38k katsojaa, Voitot 50k, FF++

"Aivan ensimmäiseksi haluaisin kiittää pääkalloja, tupla sellaisia, sekä vastustajan lahjottuj- siis lahjattomia heittäjiä ja mustelmille murjottua lihamuuria, joka kiinnitti vahingossa suurimman osan Turskalaisten huomiosta Rosan viedessä palloa. Suurin kiitos totta kai hänelle, loistavaa työtä", valmentaja kommentoi lehdistölle finaaliin pääsyään huurteisen äärellä. Aivan viimeisille vuoroille asti tilanne pysyi äärimmäisen jännittävänä ja moukkaparatkin lähinnä laskivat allensa pohjoisten äijien lempeässä syleilyssä, ja viettivät suurimman osan ajasta naama nurmessa, saapas kasvoja koristamassa. Parin hatarasti onnistuneen, erittäin kriittisen pallonryöstön jälkeen oli voitto selvä, eikä kuolettavalle jatkoajalle tarvinnut mennä. "Olisi tullut luultavasti pikaluovutus", Rosa kommentoi esitellessään loistavia hyppelykykyjään, joiden avuin pallo vietiin oikeaan päätyyn. Peikon murjonnasta ei tullut mitään, rivimiesten murjonnasta ei tullut mitään, mutta kickerille erikoismainintana tiimin parhaimman monottajan titteli: pisti peikonkin tajuttomaksi alivoimalla. Taistelu kiiltävämmästä mitalista onkin sitten vielä painajaismaisempi testi tiimin kyvyistä, kun tämäkin meni jo järkyttävän tiukille.

DDS vs Big Popper Club TD 6-0, Cas 10-4, Gate 14 + 6 = 20k katsojaa, Voitot 70k, FF++

Khornen, Tarantinon ja animen ystäville riitti verisuihkuja enemmän kuin laki sallii. Alusta lähtien porukkaa meni tasaista tahtia vammalaatikkoon, puolin jos toisin - Poppereilla tosin tuplasti enemmän ja moni hengittämättä. Tuomion Ankkakin saavutti nirvanan saatuaan ensimmäisen laillisen kassunsa, ja siitä hyvästä sai vielä viedä pallonkin maaliin - ritarit vetivät tästä hernettä nenään ja viettivätkin loppupeliä tajuttomana laatikossa Vladin hellässä heimlichissa. Don Rosakin innostui yhden nyrkki-iskun vetäisemään siinä maalintekoekstaasinsa välissä. Lopputuloksen kuudesta maalista Rosa tekikin hurjat neljä, ja näin pönkitti kohtuu varmasti vuoden uuspelaajan tittelinsä. Silti fanien suurin huokaus kuului hetkellä, kun tiimin mannekiini Kossu-Vissy iskettiin maihin, ja vietiin laatikkoon. "Lihasvamma, ei tää mittää", moukka rauhoitteli ja sai saikkua viikoksi. Näillä päästiin neljän parhaan joukkoon ja valmentaja toteuttaa ekstaasiaan yrittämällä olla huolehtimatta tulevaa vastustajaa.

DDS vs Norsca Snowbowlers TD 2-2, Cas 3-4, Gate 13 + 15 = 28k katsojaa, Voitot 20k, FF--

Moukat repesivät kun Snöbåll saapui pelikentälle mikkihiirihanskat käsissään liiton määräyksestä. Peikko taputtelikin lempeästi loppupelin ajan ritareita toisten foulittavaksi, joista ei kostuttu hirveän apoarmeijan vuoksi juurikaan pahempia kassuja. Kossu-Vissykin meinasi saada kovempaa iskua polvitaipeeseen, mutta eihän mannekiiniä nyt voi kohdella näin. Pallonpeluu oli tiukkaa ja tilanteet myös, tuplakalloja nähtiin puolin jos toisin. Hieno peli kaikin puolin, ei mitään vakavempia seurauksia ja valmentaja meneekin kohti playoffeja toiveikkain mielin, kun molemmat isot kaverit ovat takaisin rivissä. Coppolakin sai maalin, kun blodgaajan kyky seisoa pystyssä oli ilmeisesti niin heikolla tasolla, että pieninkin vihujen tönäisy aiheutti naamavärkin imeytymistä turpeeseen. Lohkovoittokin tuli sen yhden pisteen turvin, kiitos Nufflen.

DDS vs Big Popper Club TD 2-1, Cas 3-4, Gate 16 + 5 = 21k katsojaa, Voitot 70k, FF++ (:D)

"AIJAI, VOIVOI", tiimi oli ilmeisesti päättänyt että kaikki vähänkään puu- tai puolituisväkivaltaa kohtaavat pelaajat vetävät hirveät draamat ja esittävät ketarat ojossa kuolevaa kentällä. Toisella puoliajalla olikin sitten 2/3 tiimiä melkein kokoajan "tajuttomana" boksissa. Noh ei kukaan kuollut onneksi, ellei niitä pyöriviä läskipalloja lasketa, jotka eivät enää liikahdelleet pelin jälkeen. Taisi kolme murhausta tulla, joista yhden pelasti puiden apo. Il Duce päätti vetää hermoloman tähän väliin kun McMurphytkin läksi veteleen eläkepäiville - wanhin patu jäi silti tiimin kirjoille. Ei muuten muttaku: "Toi Norsca oottelee verenhimoisena", kuten Kossu-Vissy totesi fanilaumalleen, ja rauhoitteli heti perään, ettei hänelle tule käymään mitään. Valittiin muuten jälleen kentän komeimmaksi urooksi, taitaa poika päätyä uransa jälkeen tiimin mannekiiniksi, ihan kyyneleet silmissä pitää valmentajan viedä aina pelin parhaan pelaajan titteliä ukolle. Ritarit arvostavat +5

DDS vs Gloryseekers TD 3-0, Cas 5-1, Gate 18 + 11 = 29k katsojaa, Voitot 70k, FF++

"Meh", viis kassua, kaikki lyönnit kaato vastustajaa viittä heittoa lukuunottamatta. Haltiat helisi kovassa nyrkityksessä ja pallonkin peluu onnistui siinä ohessa. Ainoa takaisku pelistä oli Don Rosan ja Kossu-Vissyn hiuskasvuston harmaantuminen. "Ahistaa", kommentoi Kossu-Vissy pelin jälkeen. Valmentajan on helppo jatkaa tästä voittamatonta linjaansa ja kauhulla odottaa kalenterissa verellä kirjoitettua päivämäärää, jolloin Norscaa kohdataan. "Oli muuten käsittääkseni neljäs tappo tälle tiimiä. Saa nähdä milloin se viikatemies käy hakemassa täältäkin taas jonkun", Il Duce saivarteli pestessä haltianverta tabardistaan. Kuoli muuten nenänverenvuotoon, parkaraukka suippokorva...

DDS vs Sorrow's Path TD 4-0, Cas 2-0, Gate 15 + 11 = 26k katsojaa, Voitot 80k, FF++

"Meh", Ensimmäiset neljä lyöntiä, 3 KO. Haltioiden foulit, tuplia vain, tuomari erittäin tiukalla päällä ja valmentajat veke. Pallonryöstöt? Haltioille pallonnostoon ykkösiä. Kickoffit? Saatiin Blitziä ja pallonryöstäjät paikoilleen. Voitot? Ekalla heitolla kuutonen. Siis. Kaikki onnistu mitä teki, Bitselffeillä ei onnistunu mikään, kuoli vielä tanssijakin, kun Duce yritti pitkään saada sitä kaipaamaansa kuudetta kassua, tosin jäi vielä pisteen päähän MAHTI MÄJÄYS. Ihme peli, Nuffle kieroilee jälleen. Don Rosan hymy yltää tällä hetkellä perseeseen asti ja valmentajakin voi rentoutua hyvän liigapistetuloksen äärellä. Ritarien panssareista löytyi kovasti aukkoja ja koloja mistä ensinnäkin lyödä turpaan tai potkia kylkeen, kun taas moukkien panssarit eivät edes narahdelleet.

DDS vs Keskustapuolue Kepu luovutti ennen peliä, Voitot 100k, FF++

Ei, niin ei. Rahaa sentään tuli, mut yllätys pyllätys: MVPt menivät molemmat moukille >:(

Pre-seasonit

DDS vs Keskustapuolue TD 2-0, Cas 4-1, Gate 5 + 9 = 14k katsojaa, Voitot 60k, FF++

Hyvien injuryrollien ja tuomarin avustuksella selvittiin ekan puoliajan höykkyytyksestä hirvittävän secret weapon -vyöryn alla. Toisella sit vietiin homma kotiin, ei tarvinnu ensimmäistä peliä hävetä häviönä kepulaisille. Matille turpaan!! Kossu-Vissy sai kunnian olla ensimmäinen MVP oltuaan tekemättä yhtään mitään järkevää, kerran taisi foulia avustaa.

DDS vs Green Party TD 1-1, Cas 0-3, Gate 11 + 9 = 20k katsojaa, Voitot 70k, FF++

Palkattiin sitten aluksi hyvältä papilta kuulostanut "Vlad" joka tosin ei papinvirkaansa hoitanut vaan seivästi kuolemassa olleen moukan pään kentän laidalle. "SYNTINEN PAKANA!", Vlad sanoi, mutta sai pysyä joukkueessa valmentajan siunauksella "Kyllä she tietää mitä tekee!". Örkit antoi turpaan mutta Duellistien hieno sidesteppailupallonryöstö toi ensimmäisen maalin ja toinenkin oli todella lähellä Tuomion Ankan päästyä melkein maaliviivalle pallo kainalossa. Loppuaika menikin sitten örkkien hienovaraisessa käsittelyssä yhtä hienoa pallonheittoa lukuunottamatta. Aimo seivästettiin, Kaljamaha siirtyi valmennustehtäviin ja haki veljensä Varavatsan ja Varapötsin korvaamaan sammuneet.

DDS vs FC Dacia TD 2-2, Cas 3-1, Gate 10 + 2 = 12k katsojaa, Voitot 40k, FF++

Tiukkaa vääntöä eka puoli, toisella puoliajalla valmentaja veti perseet ja sammui, korvaavana kävi pelauttaan loppuun sitten örkkien vastine, joka sattui olemaan paikalla. Kaljamahan veli palkattiin mukaan tiimiin onnistuttuaan äärimmäisen hienosti pelissä tehden maalin ja casun. Voitot katosikin örkin mukana ja Varavatsa piti palkata niin jäi palkkaamatta kaveri Il Ducelle.

DDS vs Gloryseekers TD 1-1, Cas 4-3, Gate 7 + 6 = 13k katsojaa, Voitot 50k, FF-- Perkele

"Mistä näitä tiukkoja pelejä oikein riittää?" Ei paljoa sanomista, armoroimattomat moukat ja haltiat saivat puolin jos toisin turpiinsa ja palloakin taisi joku pelata. Muuten kyllä ihan selkeä hanuristiliiton matsi. Pirunkeuhkojen soidessa kyllä Quasi-Spurgu innostui sen verta kiihkeästi että vetäisi viinahöyryisellä vasemmalla koukullaan vanmaisen haltian kuoliaaksi asti jo melkein pelin alkumetreillä. Niin ja nopat eivät olleet missään vaiheessa kumpaakaan vastaan, eivät siis yhtään mitenkään. Ei ollenkaan. Kivasti hyviä tuloksia tuli.

DDS vs Sorrow's Path TD 3-1, Cas 1-2, Gate 13 + 7 = 20k katsojaa, Voitot 30k (FFFUUU), FF++

Johtoporsas on ekstaasissa! "Oltiin haltioimpia ku bitselffit!" valmentaja ekstasioi ja esitteli edellisestä pelistä kuolleelta haltialta nyysittyjä päälle pukemiaan sukkahousuja. Sukkahousujen innoittamana oma tiimi onnistui ageiluissaan ja haltiat kompastelivat omiin tossuihinsa, saaden moukatkin näyttämään suorastaan atleeteilta. Sorrowit alkoivatkin ropettaa örkkejä loppupelistä, mutta pahemmilta vaurioilta vältyttiin ja voitto tuli kotiin. "Vitun vittu" kommentoi Murphy saatuaan niksavamman, Vlad tyytyi katsomaan vierestä, "Vitun vittu" Murphy jatkoi kun Don Rosa veti matsista itseään ketterämmäksi. "Vitun vittu" kommentoi valmentaja feilattuaan rahakassan kanssa totaalisesti. Musta ritari pääsi monottamaan dodgehaltian kanveesiin ja ennusteli että "Kyllä se eka tappio vielä jostain tulee"

DDS vs Carnival of Carnage TD 2-2, Cas 0-4, Gate 7 + 12 = 19k katsojaa, Voitot 40k, FF++

Ihan kauhiiaa, Nufflen pääkallokultti oli ilmeisesti pesiytynyt yleisöön ja puolin jos toisin porukkaa veti kanveesiin ihan tavallisesta rivihalailuista - siis itsensä totta kai. Blokkihalaajat olikin hakusessa joten laardigolemien ja muiden mukavien syleilyssä menikin sitten neljä ukkoa Vladin kaitsettavaksi, joka jälleen tyytyi katsomaan matsia passiivisena osapuolena. Nyo Velekoo pääsi saikulle ja Murphy puolestaan saikulta. Tulevia matseja miettien valmentaja päätti hankkia Kvaasispugelle potkimismonot, jotta näitä kassuja pääsisi kostelemaan. Siltikään ei onnistuttu häviämään matsia, vaikka kovasti yritettiin.

DDS vs Defiled Defilers TD 1-1, Cas 2-5, Gate 12 + 5 = 17k katsojaa, Voitot 70k, FF++

Vlad nyökytteli tyytyväisenä kun sisään kannettiin porukkaa toinen toisensa jälkeen, meinasi Kossu-Vissykin käydä tuonpuoleisessa, mutta Vladin silmän välttäessä joku kävi antamassa miehelle nimikkojuomansa, niin pääsi ukko takaisin kentälle ilman naarmuja. "Kyl ne muumiot lyö lujaa. Ja ovat rumia. Ja haisevat kakalle. Niinku meki", mies kommentoi ja painui naureskelemaan ripittäytymässä oleville jalkavaivaisille. Duelistien pallokikkailu päätyi yllättäen huonosti ja pallonpitotaktiikka veti reisille. Toisella puoliajalla onneksi takaraivoonsa pallon (jäi kiinni) saanut muumio käveli maaliin asti ja tämän jälkeen saatiin tasoitus äkkiä Nufflen armosta. Murphyn uran jatko ei vaikuta kovinkaan loisteliaalta, mutta pidetään nyt tiimissä, kun eihän tätä peliä järjellä ole pelattu tähänkään mennessä!

DDS vs Skavenblight Suicide Mission TD 0-4, Cas 3-5, Gate 12 + 6 = 18k katsojaa, Voitot 20k, FF--

Rotat söi ensin kaverit kentältä, veivät sitten palloa vuorossa maaliin. Tuomion Ankka oli varmaan piruuttaan vaihtanut joukkueen rautanyrkit villatöppösiin, kun rottien levyhaarniskasta ei päästy läpi muulla kuin monolla. Ei hirveenä kommentoitavaa, pelasivat törkeillä korteilla ja vetivät kikkoffista varsin mehukkaita tuloksia. Edellisen pelin missaajat vaikuttivat kyl liikaa. Palkattiin lisää rautaa rajalle, liiga kun alkaa varmaan tämän jälkeen.

DDS vs Big Popper Club TD 0-2, Cas 2-6, Gate 11 + 8 = 19k katsojaa, Voitot 20k (eivvv), FF pysy

Päivän hienot hetket jatkuivat kun palloa taas yritettiin pyöritellä maalin lähellä kokemuksen toivossa. Huonostihan siinä kävi ja joku puolpituinen sen kävi hakemassa pois. Sitten puuväkivalta ja potkuringit olivat vieneet jo aikasta monta jannua pois tiimistä niin loppupeli menikin sitten pätkiessä puolin jos toisin. Toinen maalitilaisuuskin oli mutta sekin vietiin käsistä. Hirveetä settiä tämäkin, hyvä päivä oli. Valmentaja meneekin hakemaan tästä neuvoa antavaa tulevaa liigaa varten.