Concon³ – Tampereella viisaita päitä yhteen

Concon-tapahtumanjärjestäjäseminaari järjestetään kolmatta kertaa. Paikkana on tapahtuman synnyinkoti Tampereen teknillinen yliopisto ja ajankohta on lauantai 7.5. Kolmas Concon keskittyy muun muassa ohjelman pitämisen ja järjestämisen hienouksiin.

Aikaisempien Conconien tapaan paikalle odotetaan noin 50-100 osallistujaa. Edustettuna on perinteisesti ollut animecon-scenen lisäksi rooli- ja lautapelitapahtumien, LAN-tapahtumien sekä erinäisten muiden pääasiassa nuorille suunnattujen yleisötapahtumien järjestäjäorganisaatioita.

Mikä ihmeen Concon?

Concon on Tampereen tapahtumajärjestäjätahojen ajatuksesta lähtenyt tapahtumien ja niiden vastuuorganisaatioiden välinen yhteistyö- sekä keskustelu- ja tiedonvaihtofoorumi.

Concon-organisaation alle nivoutuu itse puolivuosittain järjestettävän, Suomea kiertävän Concon-tapahtuman lisäksi muun muassa Conconin tapahtumakalenteri sekä Conconin IRC-kanava (#concon IRCnetissä).

Leave a Reply