Kerho ja jäsenyys

Tampereen akateeminen roolipelikerho Excalibur RY on rooli-, kortti-, lauta- ym. pelitoimintaa harrastava Tampereen ylioppilaskunnan piirissä toimiva yhdistys.

Excaliburin kerhohuone sijaitsee Rakennustalon pääsisäänkäynnin vieressä vanhassa info-pisteessä. Kerhohuone on todennäköisimmin auki arkisin keskipäivästä keskiyöhön ja viikonloppuisin ilta-aikaan. Aktiivisimmille jäsenille voidaan myöntää myös kerhohuoneen avain. Näistä ohjeistetaan tarkemmin ajankohtinaan sähköpostitse.

Kerhohuoneella pelaillaan päivittäin erilaisia pelejä: lautapelejä, roolipelejä, Blood Bowlia, Magic: The Gatheringia, bridgeä, mahjongia ja gota. Kerhon perältä löytyy hyllykaupalla lautapelejä, jotka ovat kerhon jäsenten lainattavissa kämpilleen.

Roolipelikampanjoita Excaliburilla on yleensä käynnissä useita. Jos haluat pelata tai toimia pelinjohtajana roolipelikampanjassa, kannattaa seurata ilmoittelua ja ilmoittaa halukkuudestasi esimerkiksi jäsenten sähköpostilistalla, telegrammissa tai irkissä (katso yhteystiedot). Myös wikin pääsivulta voi selata käynnissä olevia ja kenties pelaajia etsiviä kampanjoita (linkki yläpalkissa).

Excalibur järjestää lisäksi erilaisia tapahtumia, kuten peli-iltoja ja saunailtoja. Tapahtumista tiedotetaan pääasiallisesti jäsenten sähköpostilistalla, Kerhon Telegram-ryhmässä, IRC-kanavan topicissa, Facebook-sivuilla, nettisivuilla, sekä kerhohuoneen valkotaululla.

Jäseneksi liittyminen 2023

Excaliburin jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kerhon toiminnasta kiinnostunut tamperelaisessa korkeakoulussa opiskeleva tai opiskellut henkilö. Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla kerhon jäsenmaksu alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Jäsenmaksu

  • Kerhon jäsenmaksu on kaikille 10 €.
  • TULOSSA SYKSYLLÄ: Uusien jäsenten etu! Kerhoon ensimmäistä kertaa liittyvät uudet jäsenet saavat syksyllä jäsenyytensä maksaessaan myös seuraavan kalenterivuoden jäsenyyden kaupan päälle (2023 ja 2024)!
  • Kunniajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta.
  • Jäsenmaksu kohdistuu aina kalenterivuoteen.
  • Tampereen ylioppilaskunnan jäsentieto tarvitaa ylioppilaskunnan avustuksia varten

Fuksijäsenmaksu / vuosittainen jäsenmaksu maksetaan tilisiirrolla kerhon pankkitilille IBAN: FI94 7997 7999 8909 86
BIC: HOLVFIHH

Viestiksi tulee: (Uusi-)Jäsenmaksu <Vuosi> <Oma Nimi> <Asuinkunta> <Jos olet TREY:n jäsen TREY>
(esim. “Fuksijäsenmaksu 2023 Ahto Simafuksio Tampere TREY”)