Kerho

Tampereen teekkarien roolipelikerho Excalibur on rooli-, kortti-, lauta- ym. pelitoimintaa harrastava Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan alayhdistys.

Excaliburin kerhohuone sijaitsee Rakennustalon pääsisäänkäynnin vieressä vanhassa info-pisteessä. Kerhohuone on todennäköisimmin auki arkisin keskipäivästä keskiyöhön ja viikonloppuisin ilta-aikaan. Aktiivisimmille jäsenille voidaan myöntää myös kerhohuoneen avain. Näistä ohjeistetaan tarkemmin ajankohtinaan sähköpostitse.

Kerhohuoneella pelaillaan päivittäin erilaisia pelejä: lautapelejä, roolipelejä, Blood Bowlia, Magic: The Gatheringia, bridgeä, mahjongia ja gota. Kerhon perältä löytyy hyllykaupalla lautapelejä, jotka ovat kerhon jäsenten lainattavissa kämpilleen.

Roolipelikampanjoita Excaliburilla on yleensä käynnissä useita. Jos haluat pelata tai toimia pelinjohtajana roolipelikampanjassa, kannattaa seurata ilmoittelua ja ilmoittaa halukkuudestasi esimerkiksi jäsenten sähköpostilistalla tai irkissä (katso yhteystiedot). Myös wikin pääsivulta voi selata käynnissä olevia ja kenties pelaajia etsiviä kampanjoita (linkki yläpalkissa).

Excalibur järjestää lisäksi erilaisia tapahtumia, kuten peli-iltoja ja saunailtoja. Tapahtumista tiedotetaan pääasiallisesti jäsenten sähköpostilistalla, IRC-kanavan topicissa, Facebook-sivuilla, nettisivuilla, sekä kerhohuoneen valkotaululla.

Jäseneksi liittyminen 2016

Excaliburin jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kerhon toiminnasta kiinnostunut TTYY:n jäsen. Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla kerhon jäsenmaksu alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Jäsenmaksu

  • Kerhon jäsenmaksu on kaikille 10 €.
  • TULOSSA SYKSYLLÄ: Fuksietu! Kerhon uudet jäsenet saavat syksyllä jäsenyytensä maksaessaan myös seuraavan kalenterivuoden jäsenyyden kaupan päälle (2016 ja 2017)!
  • Valmistuneille jäsenille jäsenmaksun maksaminen on vapaaehtoista ja kunniajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta.
  • Jäsenmaksu kohdistuu aina kalenterivuoteen.

Fuksijäsenmaksu / vuosittainen jäsenmaksu maksetaan tilisiirrolla kerhon pankkitilille FI85 1439 3500 1788 87 (NDEAFIHH).
Viestiksi tulee: (Fuksi-)Jäsenmaksu <Vuosi> <Oma Nimi>
(esim. “Fuksijäsenmaksu 2016 Ahto Simafuksio”)