LOMDD:Zara

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Pelaaja: Mortimo

Nimi: Zara Turkiskukkula

Rotu: Ihminen

Sukupuoli: Nainen

Lyhyt kuvaus: Nuori naiivi parantajanainen, joka väittää saaneensa kirouksen ihmiten pahuudesta

Sisällysluettelo [piilota]

   * 1 Ilmeinen luonne
   * 2 Historia
   * 3 Taidot
   * 4 Ulkonäkö


Ilmeinen luonne

Ystävällinen, altruistinen, hyväntahtoisen naiivi. Ujo, hillitty ja vetäytyvä. Zara on sovinnainen ja diplomaattinen, alistuva, välttää konflikteja ja vastustaa väkivaltaa. Zara on työlleen omistautunut ja haluaa auttaa ihmisiä. Hän toivoo maailmasta voitavan tehdä parempi paikka. Hän pitää pahuuden syynä ihmisten (etenkin miesten) sielussa asuvaa pimeyttä ja turvaa Soihdunkantajaan sielun puhdistajana. Sairaus johtuu sielun likaantumisesta. Hän ei ole aivan sinut ruumiinsa kanssa.

Historia

Zaran historiasta ei tiedetä vielä paljoa. Syntyi -82. Hän eli lapsuutensa Turkiskukkulalla Viljalaakson lähellä. Zara kertoi Turkiskukkulan liittyvän örkkisotiin. Zaran äiti ja isosisko kuolivat v.84 kulkutaudissa, minkä jälkeen rakastava mutta erakkomainen isä kasvatti hänet. Sisällissodan aikana 6/98 soturijoukko hyökkäsi maatilalle, poltti tilan ja Zaran isä jäi liekkeihin. Aikuisena naisena hän toimi vuosi sitten Puolitaipaleessa parantajana yrttinoidan kanssa, missä hän tapasi ensi kerran Kiralin. Vajaa puoli vuotta sitten hän matkusti Justuksen kanssa Karkeamaahan, jossa pääsi Lady Sheranan palvelijaksi/kamarineidoksi ja myöhemmin on saanut hankittua pienen sairaanhoitokojun, jolle hänellä ei Sheranan palvelemisen jälkeen jää illalla paljoa aikaa .

Taidot

Zara on ensiluokkainen parantaja halliten sekä yrttilääkkeet, haavanhoidon että kenttävälskäröinnin. Hän on oppinut isältään monia taitoja aina myrkkyjen tuntemuksesta, karjan paimentamisesta, palvelijan/hovimestarin töistä, kauneudenhoidosta, luonnossa selviytymiseen asti. Zara on notkea ja kestävä. Hän koittaa välttää taisteluita, mutta on tähän mennessä aina selvinnyt jotenkin. Tikaria hän käsittelee kirurgisella tarkkuudella.

Ulkonäkö

Sopusuhtainen keskikokoinen nainen, suurehkot siniset silmät ja vaaleanruskeat lievästi kihartuvat pitkät hiukset. Kapeahkot kasvot mutta leukaperissä hieman kulmikkuutta. Ilme useimmiten asiallisen ilmeetön, mutta silmät tuikkivat lämpöä. Vaatteena harmaa karkeasta kankaasta tehty nunna-akolyytin kaapu ja valkea hiukset peittävä kietaistava päähuivi (kuten nunnilla), vyölaukussa lääkintätrapeet. Lady Sheranan palveluksessa ollessaan pitää sinertävästi koristeltua palvelijan mekkoa ja pitkähihaista valkoista pellavapaitaa.

[Kuvia tai kuvaus tai molempia.]

___________

Salaiset jutut

___________
LOMDD