Koilliskamppis:Kishak

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Kishak

Kuusiväijy

(Teknisesti ottaen varmaan Kiŝak tai Kišak, mutta Kishak lienee selvempi.)

Hahmolomake

Kuvaus

ToDo

 • Ulkonäkö: Keski-ikäisen näköinen. Tukka aikoinaan tummanruskea/vihertävä tukka, nyt sekalaisesti harmaantunut ja vähän harventunut; harmaat silmät, päivettynyt iho. Ruumiinrakenne jäntevä, ei lihaskimppu vaan enemmän sitkeä, vähän keskimittaista pitempi.
 • Vaatetus: Käytännöllisiä ulkovaatteita; ruskeaa, harmaata ja vihreää. Yleensä viitta päällä, tykkää kääriytyä siihen. Osaa käyttäytyä hienommissakin asuissa, mutta harvoin niitä näkee.
 • Käyttäytyminen: liikkuu hiljaa ja varovasti, puhuu suoraan muttei kovin paljoa. Vaikuttaa usein perusärtyneeltä.


Luonne

ToDo

Luonnemekaniikkojen selvennykset

ToDo

Historia

Syntyi ja eli nuoruutensa klaanittomana Niittylän eteläpuolisessa metsässä, pienessä Jakallion kylässä. Oppi muiden nuorten tapaan kulkemaan ja elämään metsässä, ja sai kehuja erityisesti tarkasta näöstään. Eräällä metsästysretkellä onnistui huomaamaan vihamielisen klaanin juokot ja ehdotti metsästysporukan johtajalle useita hyviä ideoita, jonka ansiosta klaanin väki saatiin ajettua pois. Sai ensin vähän aikaa lisää arvostusta ja vastuullisempia tehtäviä joiltain vanhemmilta, mutta noin vuotta myöhemmin kylän päällikkö oli ruvennut epäilemään, että Kishak haluaa hänen paikkansa, ja Kishak joutui sosiaaliseksi hylkiöksi. Alle vuotta myöhemmin tästä vihamielisen klaanin väki palasi, ja tällä kertaa Kishakin varoitusten ja suunnitelmien kuuntelemattomuus johti kylän tuhoon. Hengissä selvinneet pakenivat Niitylään, Kishak päätti lähteä lounaaseen katsomaan mitä suurempi maailma voisi hänelle tarjota.

Aloitti tiedustelijana ja jatkoi sitä noin vuosikymmenen. Hiljalleen rupesi nuoruuden into haihtumaan ja tajusi alan riskikkyyden, joten koitti siirtyä huoltohommiin tai johtajien luutnantiksi.

Ylevöittyminen: huonomman tuurin seurauksen oli sotatantereella taas kersanttina, pelasti joukkueensa keijuilta. Nopea nousu kapteeniksi, ylä- ja alamäkiä onnessa, välillä Everstinä asti, hiljalleen katkeroituminen loputtomaan sotimiseen. Joitain vuosia sitten paluu Iskaan, auttoi Sulatin valtauksessa.

Lisänimi tulee kampanjasta, jossa kolmen onnistuneen kuusikosta tapahtuneen väijytyksen jälkeen ärsytti vihollispuolta pistämällä muutamia tiedustelijoita niihin; lopulta onnistui höynäyttämään viholliset polttamaan kaikki vastaan tulevat tiheämmät kuusikot, jolloin heidän etenemisiään oli helppo seurata kauempaakin ja eivät oikein kerinneet tarpeellisiin taisteluihin. Ei Kishakin suurimpia voittoja, (niitä tuli myöhemmin yliluonnollisia tahoja vastaan) mutta tyylikkäin.

Kiedon läheltä maajussi löysi kumman jäälohkaren maanvieremän auenneesta luolasta, Pilvi halusi tutkia, Kishak lähti seuraksi. Lohkareen sisältä löytyi Jää, selviteltiin että pari sataa vuotta se on ollut jäissä, vaihtoivat tietoa Pilven kanssa, sitten lähdettiin katsomaan Iskaa.

Yritettiin ottaa kiinni murhahenkeä, mutta pääsi mokoma pakoon kun törmättiin Aedaniin ja Maximilianiin ja oli hetken väärinkäsityksiä.


Tuttavat

Aedan

 • Vähän epäilyä luonteesta
 • "Valkoinen nuoli", "Karakin aave"

Max

 • Sympatia
 • Auringon pappi
  • Keijuille "Taivaan Ääni, Tasankojen Satakieli"
 • Kelpo hevonen

Jää

 • Arvostus tietäjänä
 • Osaa kyllä piiloutua tehokkaasti

Pilvi

Ilma-aspekti, tutkija.

 • Oikea nimi kuulemma monimutkainen eikä jaksa selittää, "Pilvi" on riittävän yksinkertainen muille. Epäilee isänsä olleen Ledaal, muttei ole varma.
 • Oppinut liikaa historiasta että voisi uskoa Virheettömän Veljeskunnan oppeihin.
 • Penseänpuoleinen Keisarikunnan väkeä kohtaan, mutta valmis implikoimaan olevansa sellainen satunnaisille tyypeille jos se auttaa tavoitteissa. Varoo silti, ettei koskaan suoraan väitä kuuluvansa.
 • Aika heikko taistelutaidoissa. Kishak tapasi Pilven pelastamalla tämän demonilta, kun hän oli vähän liian innokkaasti ollut vakoilemassa erään kultin rituaalia. Myöhemmin piti kerran vetää puolta (pientä) puuelementtihovia turpaan kun niille tuli riitaa, ja on ollut pari muutakin tapausta...
 • Ollut aiemmin Kishakin luottohenkilö, kun on pitänyt tietää asioita; nykyään saattaa mennä puhumaan Jäälle.

Koillisen sotilaat

ToDo

Tekemiset

ToDo

Suunnitelmat

ToDo

Pääsivu