KoExalted:Yksinkertaisen Harjoittelun Sali

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Yksinkertaisen Harjoittelun Sali

Tämä ohuesta poutapilven valkoisesta liuskekivestä rakennettu manse sijaitsee pieneen mäennyppylään osittain upotettuna useamman mailin Denandsorin muurien pohjoispuolella. Rakennus on tasasivuisen suunnikkaan muotoinen, ja siihen vie kaksi viivasuoraa polkua, pohjoisesta sekä etelästä, oville jotka ovat keskellä suunnikkaan tahoja. Talo on aika matala, vähän alle 4 jaardia katon noustessa loivasti kohti talon keskiosaa. Ainoat ikkunat talossa ovat katonrajan lähellä olevia pieniä neliömäisiä aukkoja, joskin niitä on paljon ja tiheästi. Ulkoseinät ovat useiden kymmenien senttien paksuisia (ja kannattavia), muut ovat alle sentin paksuisia.

Talossa on yhteensä 15 huonetta: länsireunalla neljä yksinkertaista puolisuunnikkaan muotoista makuuhuonetta joiden eteläpuolella parantola; keskellä etelä- ja pohjoisreunalla pienet L:n muotoiset eteishallit; keskellä taloa iso neliön muotoinen harjoitteluhuone; koilliskulmassa harjoitteluhallin pohjoispuolella käymälät; lounaiskulmassa hallin eteläpuolella kylpyhuone; ja itäreunalla pohjoisimpana keittiö, sen eteläpuolella ruokailuhuone, jonka kaakkoispuolella pieni varasto. Sydänkammio on talon aivan kaakkoisimmassa kulmassa sijaitseva tasakylkisen kolmion muotoinen huone, ja sen ja varaston välissä on pieni eteiskäytävä. Kaikki ovet ulko-ovia lukuun ottamatta ovat liukuovia.
Huoneissa on ollut puisia yksinkertaisia huonekaluja, mutta ne ovat kuivuneet, haurastuneet, halkeilleet tai säpäleinä.

Talon keskellä sijaitseva harjoitteluhalli on osittain avoin keskeltä upotettu sisäpiha, jota ympäröivät neliskanttiset kulkuväylät, ja josta vie ovi jokaiseen pääilmansuuntaan. Noin jaardin verran alempana olevalle harjoitusalueelle laskeutuu joka suunnalta kolme askelmaa, joista ensimmäinen on upotettu ympäröivän kulkuväylän kiveen. Kulkuväylien ja harjoitusalueiden välissä on myös kahdeksan paksua pyöreää pylvästä. Katossa oleva neliömäinen aukko on hiukan pienempi kuin sen alla oleva viitisen senttiä korotettu harjoittelualue.

Sydänhuone on tasasivuisen kolmion muotoinen muuten tyhjä huone, jonka huomattavin tekijä on muusta talosta poikkeava väritys: lattian liuskekivi on kuivuneen veren ruskeaa, ja seinien kiven väri hiljalleen vaalenee muun talon väriseksi kattoon mennessä. Ovi on länsiseinän eteläreunassa, rakennettu siten että se asettuu seinän tasolla eli se ei suljettuna erotu muusta seinästä. Huoneen keskellä seisoo noin rinnan korkuinen ja pohjastaan kahden kämmen alan kokoinen kolmikylkinen suippo pyramidi, jonka päälle Sydänkivi1 muodostuu tasapainotelle sen kärjen päällä. Pyramidin pohjan reunat ovat samansuuntaiset kuin seinät ja sen väri muuttuu lattian väristä niin että kärki on vuotavan veren punainen.

Talossa on vartija-automaton2, jonka asemapaikka on harjoitteluhallin keskisyvennyksen kaakkoiskulmassa. Laitteessa on kaksi asetusta; Harjoittelu sekä Vartiointi.

Mäennyppylässä on onkaloita joiden läpi tuuli puhaltaa, pitäen Mansen viileänä; monissa huoneissa on reikiä lähellä lattiaa. (Harjoittelusalin syvennetyn osan seinien kulmissa on myös hyvin pienet huomaamattomat aukot veden poistumista varten.)

Lvl 1 Air-aspected Manse:

  1. Hearthstone: Jewel of the Flying Heart (p. 85)
  2. Bound Servitor, 2 pts. (p. 68); Brass Legionnaire (WotLA, p.103)
    • Ei välttämättä ihan esimerkin mukainen, saattaa olla vähän heikompi. Saa käyttövoimansa Mansesta eikä pysty poistumaan sen alueelta, ei tottele Damienia (ainakaan vielä). Tämänhetkinen komento on ajaa kaikki paitsi muutama jo kauan sitten kuollut henkilö pois talosta. Osaa tosiaan korjata itseään aika hyvin.

KoExalted Damien Manse.png

Damien
Paikat