KoExalted:Mihail Yksityiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Mihailin kultin johdossa on Mihailin serkku La.

Tätä edellinen inkarnaatio Sateenkaaren Varastava Oppinut. (Englanniksi Spider of the Flawless Rainbow & Rainbow Stealing Scholar.)

Sekrit project

Simhatalla ratsastamalla (kyllä se jaksaa kantaa molemmat) piknille Yksityisen Levon Suojalle. Saavutaan paikalle ennen auringonlaskua. Aterioidaan; katsellaan auringonlaskun muuttumista puolikuun loisteeksi; Mihail kosii. Myöntävän vastaus -> paluu seuraavana päivänä. Kieltävä vastaus -> limittiä.

Sormus: Siro hopeasormus, jossa pieni, mutta erittäin korkealaatuinen kuukivi. Sormuksen sisäpinta orichalcumia, johon on kirjoitettu erittäin pienellä ensimmäiseltä ajalta peräisin oleva pitkä rakkausruno. Runo on kirjoitettu old realmia käyttäen ja se tuli voimakkaasti Mihailin mieleen sormusta suunnittellessa. Flashback materiaalia siis.

Runo on runokokoelmasta 'Seitsemän orkideaa' ja sen on kirjoittanut Daughter of the Amber Moon. (paitsi jos pelinjohtaja haluaa hämäräperäisistä syistään jonkun toisen nimen).

Ametisti kuukiven tilalle? joo ametisti laitettiin


Sorcery

1. - 3. järjestys ei vielä tiedossa. mutta nuorena aloittanut.

  • humility:
  • tutelage: itseopiskelu? Anointed Starfall??? black+white15
  • journey: mielellään jonnekin mihin pääsee maata pitkin
  • 4.fear: hukkumisen pelko
  • 5.sacrifice: katkeruus vanhenpien kuolemasta


Ylevöityminen

Ehdotelma:

Uutta kaivosta etsittäessä Mihail löysi 1. ajan rauniot. Mukana oli ainakin La-serkku. Sisälle pääsy oli aika helppoa, liian helppoa. Samalla kuitenkin käynnistyi itsetuhomekanismi, joka teki paikasta kuolettavan ansan. Mihailin omat taidot riittivät osan laitteiston neutralisointiin ja vaikuttuneena kuolevaisen taidoista sirpale hyväksyi Mihailin aurinkoiseksi. Sitten ansojen purkaminen olikin helppoa.

La oli Mihailin toimista niin vaikuttunut, että perusti serkkuaan palvovan kultin. Mihail rajoitti kultin leviämista saatuaan tietää sen olemassaolosta.

Raksi

Mitä näkyi Raksin silmistä ekalla tapaamisella

Erilaisia visioita, osa pitkiäkin pätkiä, osa lyhyitä välähdyksiä.
Merkittävimpänä teemana tosiaan erilaisia Bio-modausta. Välillä myös esim. laboratorioita, joskus Magitekinkin väsäämistä, mutta eniten kaikenlaista ihmisten ja eläinten muokkausta. Mukana on paljon kuvauksia leikkauksista, kummien osien liittämistä ihmisiin, aika paljon testausta ja jonkun verran jalostustakin, mutta tulee tunne että viimeiseen olet kärsimätön. Leikkaukset ovat monet onnistuneet mutta myös paljon epäonnistumisia, kuvia onnellisista palvelijoista jotka ovat saaneet näkönsä takaisin, leikkaussaleja joiden lattiaa peittävät veri, pienet lihanpalaset ja luunisirut, epäonninen raato kun lentävän ihmisen toinen versio oli aivan riittävän vahva lentämään korkealle mutta ei tuntenut ajoissa siipiensä väsymistä ja syöksyi veriseksi mössöksi kivetyllä kadulle, tuskaansa valittavia muotopuolia joiden uudet sisäelimet hiljalleen rupeavat turpoamaan ja heidän ruumiinonteloistaan valuu aavistuksen polttavaa happoa, useista yhteenliitetyistä vahvistetuista ihmisistä rakennettuja monijalkaisia Sotakävelijöitä, joilta raajan hajoaminen tarkoittaa ihmisen katkeamista kahtia...
Monissa kuvissa esiintyy aika ruskettunut, pitkä nainen, jolla on kauniit pitkät vaaleankeltaiset hiukset ja mustat kynnet, jonka jotenkin tunnistat Raksiksi. Hän on kaunis ja muodokas, usein pukeutunut samanlaiseen siistiin vaaleanväriseen leikkausasuun kuin sinäkin, joskus suurenmoisen tarkasti kirjailtuihin rituaalivaatteisiin. Visio kirkastuu, teette jotain hyvin monimutkaista rituaalia, jotain joka haastaa itse Incarnaeiden teot. Lopuksi kaikki mustenee, jotenkin kaikki epäonnistui......

Raksin viestit

Mihailin luokse lennähtää sinisen, violetin ja eri harmaan sävyissä kimalteleva kerubi, jolla on indigon ja hopean väriset siivet. Äänellä, joka muistuttaa hyvin paljon mutta ei aivan täysin Hallan ääntä:
"Rakkaani, olet ollut usein mielessäni viime aikoina. Kuinka kaipaankaan voimakasta läsnäoloasi, viisauttasi, näkemyksiäsi Luomakunnan parantamisesta. Yhdessä voisimme varmasti selvittää kaikki ne asiat, jotka meille yksinään vaikeuksia aiheuttavat. Etkö voisi saapua luokseni, niin voisimme yhdessä paneutua taikuuden mysteereihin?"

"Näin viidakon aamukoitteessa, sateenkaarien loiston, ja ajattelin sinua. Haluaisin niin uppoutua hellään syleilyysi ja unohtaa maailman pahuudet. Aamun sumut haihtuvat, kuinka kauan joudumme vielä olemaan erossa?"

"Lapseni saapuvat luokseni ja kysyvät, missä on Isä. Isä ei tule, isä ei halua olla meidän luonamme. En ole varma, olet nyt niin nuori, et ehkä niin viisas ja vakaa kuin ennen, mutta olen varma, että sinusta kasvaisi hyvä isä."

"Oi rakas Hämähäkkini, miksi niin julmasti hyljeksit minua? Kaikin voimin yritän sinua kutsua, mutta vastausta ei kuulu. Ovatko voimasi niin vähissä, onko sinulle käynyt jotain? Jos niin on, niin halki Luomakunnan, halksi Taivaan ja Alamaailman, halki Helvetin ja Villeyden ja kaikkien Muiden tulen sinua auttamaan ja suojelemaan. Lähetä vain sana, rakas!"


Mihail