KoExalted:Mihail

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Mihail

Montano txt.pngMihail txt.png
Montano Mihail
Bright Spider - Kirkas Hämähäkki
nimitystä ei ole paljon käytetty, koska salailu on onnistunut.


Hahmolomake

Kuvaus

Tavallisen näköinen nuorehko mies haaskamaiden keskivaiheilta. Ruskeat lyhyehköt hiukset ja kirkkaan siniset silmät. Pituudeltaan noin 1,85 metriä. Käyttää käsien liikkeitä tehostamaan puheenvuorojaan. Vaatetus on yleensä hyvänlaatuisia ja tarkoitukseensa sopivia vaatteita. Anima on valkoinen hämähäkki, jolla kirkkaat siniset silmät. Takaosassa selkäpuolella kultainen toisinto twilight castin caste merkistä.

Emmin piirtämä kuva.

Luonne

Yleisluonne: rauhallinen, harkitseva, hieman kyyninen, sosiaalinen.

Mihail pyrkii ylläpitämään kohteliaat suhteet kaikkien kanssa. Ystävyyden luominen ja ylläpitäminen Mihailin kanssa on helpohkoa, jos pystyy hyväksymään pari ehtoa. Pitää pystyä hyväksymään, että toinen osapuoli (usein Mihail) on selvästi taitavampi joissain asioissa. Myös joidenkin asioiden salassapito pitää hyväksyä. Toisaalta todella lähelle pääseminen on vaikeaa.

Lempiväri on tietysti sininen ja mitä Halla on päättänyt pukea päälleen tänään. Pitää ainakin gatewayn pelaamisesta ja ruuanlaitosta.

Suhtautuminen lohikäärmeverisiin on tällä hetkellä hieman horjuva. Valtaosa haluaa tappaa Mihailin, mutta on tavattu muutama melko järkeväkin.

Mihailin mielestä yleinen etu usein voittaa yksilön edun. Mihaililla voi vielä olla melko kovan ihmisen maine Naeudornissa, sillä ennen Tokaunin matkaa Mihail ei paljoakaan antanut muiden ihmisten hyvinvoinnin vaikuttaa päätöksiinsä. Tähän on toivottavasti tullut muutos.

Intimacy-lista on tässä, jotta muistaisin ne ja voisin keksiä lisää: Halla (rakkaus), Kehä (luottamus), Montanon suku/Neudorn (huolehtiminen), Mihailin työntekijät(ylpeys), Lohikäärmeveriset(ennakkoluulo), Abyssaalit (epäluulo), Raksi (inho).

  • Virtuet ja miten ne näkyy käyttäytymisessä, milloin Virtue Flaw tulee mukaan. Limit Break, miten silloin käyttäytyy.

Motivaatio

Tavoitteena on Royal-luokan warstriderin rakentaminen.

Historia

Montano Mihail syntyi ilmeisesti 740 RY nousevan puun 11. päivänä. Mihailin vanhemmat olivat Montano Violette ja Serrano Nicholas. Lapsuus oli onnellista aikaa vanhempien kuolemaan asti. Vanhemmat hukkuivat läheiseen jokeen, kun Mihail oli 10-vuotias. Vaikka Mihail onkin sittemmin päässyt vesikammostaan valtaosin eroon ja suostuu hyvästä syystä purjehtimaan, meni tapahtumasta toipumiseen pitkä aika. Sukunsa ja Neudornin perinteiden mukaisesti Mihail opiskeli kaivostoimintaa. Yleisessä tiedossa ei ole, että samaan aikaan nuorukainen aloitti vimmatun salatieteiden opiskelun. Nämä opiskelut osoittautuivat myöhemmin hyödyllisiksi, mutta sitkeästä yrityksestä huolimatta Mihail ei oppinut taikomaan. 760 RY Mihail teki merkittävän hopealöydön, jonka seurauksena rikastui huomattavasti. Erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään 762 RY.

Montanon laaja suku on jo pitkään hallinnut Neudornia. Vuonna 766 Mihail siirtyi suvun johtoon isoisänsä Montano Alexanderin jälkeen.

Mihailin äidinkieli on Riverspeak. Myöhemmin opiskeltu Old Realm ja High Realm.

Lisää hopeasuonia etsiessään Mihail exaltoitui löytäessään luolaston, jossa oli ensimmäiseltä ajalta säilynyt laboratorio. Laboratoriosta löytyi mm. kirjoja ja työkaluja.

Aiemmat elämät: Virheettömän Sateenkaaren Hämähäkki.

Luottohenkilöitä

Dimitri - tutkija, laboratorioapulainen

Alexandra - kaupankäynti

Anton - kaivoksen johtaja

Robert - henkilökuntapäällikkö

Spiro - ystävä

Tekemiset


Pääsivu