KoExalted:Halla Yksityiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Halla

Hahmolomake

Luonne

Raksin luona vietetyn ajan aiheuttamat traumat:

 • Deficiency: Amnesia

Kärsi aikaisemmin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Käyttäytyi hetkittäin yliaktiivisesti, ei huomannut omia virheitään tai osannut ottaa muita huomioon. Toisaalta oli hetkittäin hiljainen ja synkkä ja suhtautui kaikkeen negatiivisesti. Piti itseään huonona ja arvottomana. Alyssan tarjoaman terapian avulla tästä on päästy eroon. Halla ei kuitenkaan vieläkään muista kaikkea Speriminissä/Mahalankassa vietetystä ajasta.


Motivaatio

Motivaatio

Tällä hetkellä ehdottomasti tärkein asia Hallan elämässä on side Mihailiin. Halla on valmis tekemään mitä tahansa suojellakseen ja miellyttääkseen aurinkoiskumppaniaan.

Ensimmäisen aikakauden inkarnaatiolla oli motivaationa saada aikaiseksi sivistynyt ja teknologisesti kehittynyt yhteiskunta, joka toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti osana luontoa. Anastuksen jälkeiset inkarnaatiot korostivat tasa-arvoa ja asukkaiden kykyä tulla toimeen omillaan, ilman ylevöitettyjen jatkuvaa apua. Näiden periaatteiden mukainen yhteiskunta olisi myös Hallan mielestä ihanteellinen. Halla ei kuitenkaan pyri tällä hetkellä aktiivisesti luomaan ihanneyhteiskuntaansa vaan keskittyy ennemmin ajankohtaisiin ongelmiin. Sopivan tilaisuuden vastaan tullessa hän kuitenkin yrittää hienovaraisesti tuoda esiin mielipiteitään ja ideoitaan ja mahdollisuuksia niiden toteuttamiseen Neudornin alueella.

Intimiteetit

Mihail(rakkaus), Harmaahonka(kunnioitus), Raksi(pelonsekainen viha), Poni(kiintymys), Alyssa(orastava ystävyys), kihlasormus(omistava ihailu)

Lähitulevaisuuden suunnitelmat

 • Tiiviin ja luottamuksellisen suhteen luominen Mihailiin jatkuu edelleen
 • Aikaisempien inkarnaatioiden muistojen selvitteleminen jatkuu myös
 • Kehän jäsenten vakuuttaminen siitä, että Raksin "parantaminen" on mahdotonta ja olisi kaikille osapuolille (myös Raksille itselleen) parasta päästää velhottaren sielu kärsimyksistään Lethen unohduksen syleilyyn ja sirpale etsimään uutta kantajaa.
 • Varjomaan tutkiminen, HSKH:n tarkempi paikantaminen
  • Alyssan ja HSKH:n tilannetta pidetään edelleen silmällä
 • Hääsuunittelu ja siihen liittyvät projektit

Historia

Perhe

Aurora kuuluu pohjoista Cherakin kaupunkia hallinnoivaan Feremin huoneeseen.

 • isä Ferem Kanos, Feremin huoneen päämiehen toiseksi vanhin poika, menestyvä tilallinen, etäinen ja synkeä mutta oikeudenmukainen hahmo.
 • äiti Ferem Rhianna, syntyjään Cynis Falen Rhianna, herkkä ja hellämielinen kaunotar Siunatulta saarelta. Rhiannan vanhemmat ovat molemmat lohikäärmeverisiä ja parin aikaisemmat lapset olivat kaikki ylevöityneet ennen kuudettatoista syntymäpäiväänsä. Kun nuorimmainen ei vanhempien suureksi pettymyksesi osoittanut merkkejä ylevöitymisestä 20 ikävuoteen mennessä, päätettiin tämä naittaa Cherakiin suhteiden luomiseksi ja sopimusten sitomiseksi Feremin huoneen kanssa. (sopimukset ja suhteet liittyivät ainakin osittain orjiin ja kaupankäyntiin)
  • äiti Cynis Falen Illurea (wood), isä Sesus Kajak Rakin (wood)
 • nuorempi veli Ferem Kanos Rino, reipas ja ilkikurinen mutta erittäin hurmaava ja nokkela pellavapäinen nuorimies, nykyään mahdollisesti lohikäärmeverinen.

Aiemmat elämät

Inkarnaatioita on Anastuksen jälkeen ollut kymmenkunta, lyhimmät ovat kestäneet vain vuoden päivät, pisin elämä oli lähes 300-vuotiaaksi eläneellä Sateen Hiljaisella Laululla.

 • Ennen Keihästä hyvin pitkään elänyt lempeä ja viisas Kasvava Kuu, Satojen Merien Näkijä. Punertavanruskeat hiukset, vihreät silmät. Henkimuoto pitkäkarvainen ruskeatabby metsäkissa.
 • Ensimmäisen aikakauden lopussa Kasvava Kuu, Kaksikasvoisen Morsiamen papitar, Taivaan Kultainen Keihäs. Pitkä ja kurvikas kultatukkainen ja ruskeasilmäinen nainen. Henkimuoto kellanvaalea ruskojalohaukka. Kuului Gaian Vartijoihin. Kuoli Anastuksen aikaan alle 80-vuotiaana.
 • Anastuksen jälkeen muutamia hyvin lyhytikäisiksi jääneitä ja muutenkin epäonnisia elämiä.
 • Suuren Tartunnan aikaan yli 250-vuotias Uusikuuvelhotar Sateen Hiljainen Laulu, henkimuoto tunturipöllö. Pitkät suorat mustat hiukset, kirkkaankeltaiset silmät (tell). Kuoli puolustaessaan Luomakuntaa keijujen hyökkäykseltä.
 • Valtakunnan perustamista seuranneiden 500 vuoden aikana suunnilleen neljä 1-200 vuotta elänyttä inkarnaatiota.
 • Hallaa edeltävä inkarnaatio Sumujen Putous, komea miespuolinen Muuttuva kuu, henkimuoto musta leopardi. Eli joitain satoja vuosia sademetsissä Luomakunnan kaakkoisosissa. Tell sopivassa valaistuksessa turkista/hiuksista/nahasta erottuvat leopardin täpläkuvion ääriviivat.

Kuoli Ma-Ha-Suchin luona käydesään, kun yritti puhua tätä Raksin kimppuun.


Satojen Merien Näkijä Taivaan Kultainen Keihäs Sateen Hiljainen Laulu Sumujen Putous


 • Matkalla manselle Halla sai jotain muistoja miten kävi Juhlissa ennen anastusta.
  • Teemoja: Loputon halu Virheettömän Sateenkaaren Hämähäkkiä kohtaan, kuin voisi purkautua, mutta ei silti koskaan täyttyä. Jotenkin tieto tulevasta kuolemasta. Alyssa&HSKH, Raksi&VSH, (1AK-Allum)&HJ, kutkin yhdessä onnellisina. (eka pari ehkä ei. Se oli ehkä kyllä virhe. Voiko enää tuntea mitään? Voiko tuleva kuolema puhdistaa pahat teot?) Juhlat; VSH&Raksi, VSH itsevarmana ja hellänä, R epävarma. Karmea riita. Ilman miestä ei voi elää, mutta ei voi tuhota sen onnea. Lähtö, leijutaso vie tornin huipulle, ilmavene joka veisi pohjoiseen, sinne voisi kävellä kohti napaa ja kuolla. Luna katsoo taivaalta, miksi se minut ylevöitti?, kylmä tuuli ja sade piiskaa. Yhtäkkiä jäinen kauhun keihäs halkaisee päästä varpaisiin. Tuntee, kuinka pakko vetää takaisin Juhliin, mies on hädässä! Paluu, sinne, kuolemaan yhdessä. Auttaa, mutta mies vain katsoo että Raksi pääsee pakoon. Kymmenet elementtiveriset hyökkäävät VSHn kimppuun, mutta ei voi itse mitään, ohut lanka kuristaa kaulaa, sitä ei saa irti, se ei edes katso tänne päin... Kaatuu maahan, lasikaton sirpaleet tippuu päälle kuten hajonnut elämä, jotenkin sopivasti.
  • fiilistä

Satunnaisia muistiinpanoja

Seitsemän orkideaa, runokokoelma 1.AK:lta (kihlasormuksessa)

"Luna's about attracting Gaia, sure, but she's also about night and soothing darkness and insanity and humor and practical jokes and hunting and devouring your prey and adaptability and survival and gender dynamics and shapeshifting and occasionally disease and misfortune and luck and a touch of the monster coming to eat you. She might be hotter than Venus, but she's sure as fuck never gonna be more serene, never gonna make you happier or more peaceful or more likely to feel as though you're right where you belong. And, at some point, she's likely to eat you. Or at least get bored." (Tämä on täällä tuomassa pelaajalle ajateltavaa ja ideoita)


Tietoja

Harmaahonka on kertonut suurinpiirtein mistä voi löytää luotettavan Uusikuu-kontaktin, nimeltään "Ranka". Jos HH:lle taphtuu jotain, tämä on paras henkilö auttamaan.

Raksi

Viestit

Hallan viereen ilmaantuu hautajaissavupilen keskeltä leijuva kallo. Matalalahkolla naisäänellä, tulee mieleen apinamuoto:
"Voi sinä onneton pentu! Etkö voisi jo heretä sen miehen luota, eihän hän sovi sinulle ollenkaan. Miten voisit edes ymmärtää rakkauttamme... GRAAH!"

"Ei, mene pois! Älä enää kiusaa minua! Minulla on oma elämäni, parempi elämä, en halua enää kuulla valituksiasi! Tiedän, miten maailma parantuu, tiedän, miten saan minulle kuuluvan voiman, millä saan kaiken paremmaksi!"

"Voi Halla, Halla... Tiedän, että hän tuntuu nyt niin ihanalta. Tiedän, sain koin itsekin saman, hänen edellisessä elämässään. Ihana Aurinkoinen tulee ja kertoo vievänsä sinut ihanaan elämään, lupaa kaikkensa... ja sitten käy jotain, hän jättää sinut, käskee lähteä. Sitten, kun hän on sinutkin hyljännyt, kun tuntuu että elämällä ei ole merkitystä, tule, ja voin sinua lohduttaa."Pääsivu, Hallan pääsivu