Jumaltenranta:Mai

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hyvin keskeneräinen.


Ulkonäkö

157cm pitkä, kevyt, hoikka mutta kuitenkin hieman vahvarakenteisempi kuin haltiat tavallisesti, muiden villihaltioiden tapaan. Ruskeat pitkät hiukset, joissa laineita. Ruskettunut iho.

Villi olemus, shamaanimaiset vaatteet, sulka- ja puuhelmikoruja. Mai liikkuu hyvin sulavan ja kevyen näköisesti.

(Kuva tulee joskus :3)

Tausta

Mai on kotoisin villihaltioiden kylästä Mustaleton suolta. Hänellä on isoveli nimeltä Beluar. Hän oli pienestä asti erityisen kiinnostunut luonnonhengistä, ja kylän druiditar opetti hänelle sitä sun tätä.

Harhaili joskus teini-ikäisenä Noitametsään ja tapasi siellä Avarthel-druidin, joka piti huolta metsästä. Tuolloin Mai sai tietää, että hänestä tulisi seuraava druidi. Jonkin aikaa tämän jälkeen, kun ikää oli tarpeeksi, Mai lähti seikkailemaan, pois kylästä. Hän palasi aina välillä käymään kylään. Mai ei koskaan mennyt kovin kauas, mutta ihan hyvän matkan päähän kuitenkin. Hän pysytteli kuitenkin enimmäkseen pois asutuilta alueilta.

Luonne ja muuta tietoa

Main vierellä juoksee lähes aina henki, jolla on jaguaarin muoto. Mai kutsuu sitä Paprikaksi.

Mai on luonteeltaan leikkisä, käytännön- ja maanläheinen. Hän rakastaa luontoa ja kaikkea sen ihmeellisyyttä ja monimuotoisuutta. Mai haluaa säilyttää tasapainon asioiden välillä, hän välittää luonnosta ja haluaa suojella sitä, mutta ei pidä esim. metsästystä mitenkään pahana, kunhan sitä tehdään sopivassa määrin. Metsästäminen ja kuoleminenhan on luonnollinen osa luonnon kiertokulkua. Luonnonantimia voi käyttää hyväkseen niin kauan, kun kokonaisuutta ja tasapainoa ei riko.

Mai nauttii luonnonläheisistä ja maallisista asioista. Hän nauttii suuresti esimerkiksi tanssimisesta ja laulamisesta. Hänestä kaikista parhaita viihdyttämisen muotoja ovat nimenomaan ne, jotka syntyvät meistä itsestämme, ja joihin emme tarvitse mitään rakennettuja apuvälineitä. Mai rakastaa marjoja, varsinkin suoraan puskasta/maasta syötynä.

Villihaltioiden tapaan Mai on varovainen vieraiden kanssa, eikä luota aivan helpolla. Hän on kuitenkin hieman avoimempi vieraita kohtaan kuin villihaltiat keskimäärin, sillä seikkaileminen avarsi hänen maailmankuvaansa. Kuitenkin kun Main luotamuksen ansaitsee, hänestä saa todella luotettavan ja pitkäaikaisen ystävän.

Sessioarviot


Mai salaiset

Kampanjan pääsivulle