Elidrim

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tämä sivu sisältää roolipelihahmon.
Pelaaja: KoneV.


Elidrim on siivekäs metsähaltia.

Nimi: Elidrim Kanvain Lunerimmil

Ulkonäkö: Elidrim on 141-vuotias, 140-senttinen (4' 7") ja 28-kiloinen (62 lbs) höyhensiipinen metsähaltia, jolla on kuparinen iho (vihertävä), pitkä letitetty musta tukka ja ruskeat silmät. Hänen siipensä ovat mustat, mutta paikoittain ruskeat. Hän on jäntevän ja metsähaltiaksi aika hyvän näköinen. Päässään hänellä on yleensä metsästäjän hattu, ja vaatteet ovat pääasiassa siniset, mutta joukossa on vähän vihreää ja jotain ruskeita osia. Kuva.

Persoonallisuus: Elidrim on toisinaan hieman ylimielinen ja voivottelee muiden siipien puutetta. Muiden metsähaltioiden keskuudessa hän oli aika karismaattinen tapaus, vaikka ylimielinen onkin, ja sai yleensä sen mitä halusi. Hän ei yleensä ala kähnäämään muiden seikkailijoiden kanssa, koska hän tietää, miten herkkiä he voivat olla. Hän on myös tottunut näkemään suhteellisen ihmeellisiä asioita. Hän ottaa asiat usein huumorin kannalta ja hihittelee kummallisissa tilanteissa, erityisesti silloin, kun häntä pelottaa. Toisin kuin eräät, hän ei kuitenkaan vie humoristista suhtautumistaan liian tai edes kovin pitkälle.

Tausta: Elidrim syntyi Chondalwoodissa ja vietti suurimman osan lapsuudestaan siellä. Siivet hän peri isoäidiltään; hänen äitinsä ehti jo kuvitella, että koska hän itse ei ollut syntynyt siivekkääksi, eivät hänen lapsensakaan saisi siipiä. Brindoliin Elidrim muutti nuorena, aikomuksenaan opiskella taistelijan ja metsänvartijan aloja. Hän päätyi ennen pitkää tekemään töitä, vaikka olikin kova seikkailemaan, ja on nykyään osa-aikainen metsänvartija.

Elidrim tutustui viime aikoina Aliaan, joka on viestinviejä. Alia käväisi äskettäin Drellinin lautassa, josta saatiin tietoa, että monituhatpäinen goblinoidiarmeija on hyökkäämässä koko laaksoon. Paikalla oli seikkailijaporukka, joka oli ottanut selvää asioista, ja he olivat ilmeisesti menossa pohjoiseen tiesululle tai todennäköisemmin Oka-aavikolle, jolla ilmeisesti eleli joskus joku voimakas aaveolento. Elidrim päätti ottaa asiasta selvää.

Elidrim asuu Brindolissa, jossa hänellä on asunto rivitalossa. Asunnon sisällä kasvaa suurehko puu.


Elidrimin loki