Elidrimin loki

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

1.

Elidrim löytää muut leijonapatsaan syövereistä. Pyöreän käytävärampin päässä on salaovi, jonka takaa löytyy sumuinen huone. Kierreportaat ylöspäin ja kaksi ovea. Mennään lähemmästä ovesta. Goblineita hyökkää!
Tapetaan, pomo antautuu selvän ylivoiman edessä. Ghostlord on etelässä jossain huoneessa, goblinit ovat heidän vieraanaan. Goblin-pomon johtajat ovat pohjoisessa hyökkimässä. Ylhäällä leijonan kidassa on lisää goblineja.

Keskustellaan taas epäkuolleista ja siitä, kuinka ne ovat loukkaus elämää kohtaan.

Mennään lopulta eteenpäin. Salaovesta löytyy käytävä ja umpikuja, ja uusi salaovi. Sieltä löytyy ihmeellinen huone, jossa on allas, jossa on joku ihmeellinen olento. Huoneessa on patsas. Myös ovaalin muotoinen kammio, jossa on leijuva pallo, jonka ympärillä pyörii usvaa, jotka näyttävät pieniltä leijonilta. Huoneen alkoveissa piileskelee epäkuolleen näköisiä goblineita, joilta tulee vaaleanpunaisia lonkeroita mahasta. Tapetaan. Elidrim tappaa kaksi.

Yhden salaoven takaa löytyy hieno huone, jonne on maalattu leijonahahmoja. Yksi kauhistunut ja kuvottunut leijona, joka tuijottaa katuvaa ihmistä, joka tappoi leijonanpennun. Huoneessa on epäkuolleen näköinen humanoidi: Ghostlord!

Keskustellaan hetki, mutta sitten pinnat palavat ja tappelu alkaa. Illanhämy murjoi lichin muiden avustuksella. Elidrim ei saa tehtyä yhtään vahinkoa. Aurix tulee viimeisellä hetkellä murskaamaan lichin. Parannellaan porukkaa, mutta Ramon ja Khemed ovat halvaantuneita. Päätetään tutkia dunkkista lisää, koska lich saattaa nousta phylacterystaan.

Yhdessä huoneessa on sairaan näköinen puu, kolme ruumista ja iso haamuleijona. Aurix frägää sen.

Etsiskellään lisää salaovia, ja niitähän löytyy.

Taas yksi salaovi: joskus aarrekammio/museo, mutta nyt vain kaoottinen kasa sälää. Löytyy myös kirjasto tms., jossa paljon leijona-aiheisia kirjoja jne.

Lisää salaovia. Yhdessä huoneessa on leikkelyhuone ja reikä kellariin. Elidrim käy lentämässä sinne, mutta joku mönjä hyökkää ja lyö pahasti. Elidrim pääsee onneksi pois, mutta iso osa varusteista tuhoutuu!


2.

Livya saa uusia kykyjä ja parantaa kaikki. Hän riitelee taas Aurixin kanssa epäkuolleisuudesta.

Mennään ylös huolehtimaan goblineista. Kupolikattoinen huone, kaksi ovea. Avataan. Kaariholvikattoinen huone, kuvissa kasveja ja leijonia, jotka syövät ihmisiä. Kolme goblin-munkkia vahdissa. Tapellaan! Tapetaan.

Seuraavien ovien takana on leijonan suu.

Mennään etsiskelemään mukavaa luolaa, jossa voisi nukkua. Muutaman mailin säteellä ei ole eläviä kasveja. Lähdetäänkin pois aavikolta, reuna löytyy pian. Mennään kaikki Brindoliin päin.

Löytyy puro, jossa kelluu ruumis. Haudataan se. Nukutaan, tulee 26. päivä.
Tulee taas risteys, eteläinen tie johtaa Wyvern watch mountainsille. Mennään koilliseen.
27. päivä. Illalla uusi risteys, pohjoisessa aamunkoiton tie Brindolin ja Drellinin lautan väliin. Kaakkoinen vuoristoon ja Brindoliin. Valitaan pohjoinen tie.

28. päivä. Kuumaa ja aurinkoista.
Poppelilehto, vankkurit raahattu sivuun ja goblineja ja kummia kaksipäisiä jättiläisiä pyöriskelee ympäriinsä. Khemed ampuu sinne tulipallon! Tapetaan ne, goblinit juoksevat karkuun.
Neljä ihmisruumista, rauta-arkkuja, nyytti. Nyytissä on avain ja sinetöity kirje. Kirje on osoitettu jollekin kääpiökapteeni Ervath Kypäränsärkijälle Vasaranyrkin linnoituksessa.

Jatketaan pohjoiseen, maasto on kukkulaisempaa ja poltettua maaseutua näkyy. Kaukana näkyy savupatsaita.
Yövytään supassa.

29. päivä. Saavutaan Aamunkoiton tielle. Tietä pitkin on mennyt armeija. Jäljet tuntuvat tuoreilta.
Elidrim lentää ylös kuikuilemaan, ja armeija näkyy! Tiedustelijoita pyöriskelee ympärillä. Päätetään kiertää armeija. Ovat matkanneet 40 % Drellinin lautan ja Brindolin välisestä matkasta. Armeijan matkalla on kylä.

Kierretään pohjoisen puolelta kukkuloiden kautta. Tulee vastaan koski, joka pitää ylittää. Khemed muuttuu hiekaksi ja alittaa joen. Aurix ja Elidrim kantavat Livyan yli. Hordelta piileskely onnistuu. Tullaan kylään, joka on lähes autio. Pari vanhusta istuskelee jääräpäisesti. Kuuluu rikkoutuvan ikkunan ääni. Hienon näköistä tavernaa ollaan loottamassa. Ihmisiä. Jätetään rauhaan ja lähdetään. Kävellään tietä pitkin, koska ollaan armeijan edellä. Kävellään yöhön ja etsitään sitten mukava paikka. Juuri kun ollaan asettumassa nukkumaan, väijytys! Barghestejä ja hobgoblineita. Tapetaan.


3.

Siirretään leiriä vähän, ja tulee päivä 30. Jatketaan matkaa ja haetaan joltain farmilta hevonen kääpiölle.
Mennään johonkin kylään, jossa on majatalo, jota ollaan sulkemassa lopullisesti.
Tiskillä on myös pitkä gnome, Dulrenk, jonka mielestä majatalon pitäisi olla ainakin tunnin auki. Lopulta isäntä lähtee ja antaa ryhmän yöpyä.

Aamulla Dulrenk tulee koputtelemaan. Lähdetään yhdessä Brindolia päin. Etsiskellään hevosta, mutta ei oikein löydy. Lopulta mennään vankkureilla jonkun perheen kanssa.
Yövytään.

32. päivän illalla saavutaan Brindoliin. Ei ole mitään
Immerstal Punaisen torni on torin reunalla. Myymään loottia, majataloon.
Elidrim vie Aurixin kotiinsa, koska majataloa pitää tietysti joku maahinen.

Seuraavana aamuna Sorenna tulee kertomaan, että porukan pitäisi tulla sotakokoukseen.
Tunnistetaan ja myydään loottia ja mennään sitten kokoukseen. Yksi paikallaolijoista on kaartin päällikkö. Mukana myös Sorenna ja Norrovistan. Lordi Jalmaat, epäilevä aatelinen Lady Verra Shakaal, tuima Lars Ulvert (armeijan pomo), Tredora Kultaotsa (kirkon johtaja).


4.

Päätettiin, että ei taiota pahaa säätä, koska se voidaan dispelloida. Dulrenk meni käännyttämään ogreja.
Dulrenk palaa soolottamisestaan, ja kertoo, että ei saanut mitään aikaiseksi.

Käytetään shadow walkia. Hirveä varjoinen paikka, Dulrenk sekoilee leikisti, Aurix on ihan jäykkänä. Varjo-Brindol on kauhea paikka. Siellä seisoo kaaputyyppi, ratsastetaan ohi. Seuraavaksi se seisoo jossain risteyksessä, ja viimein sillalla, jossa kaikki törmäävät wall of forceen. Khemed putoaa jokeen, nostetaan. Kaaputyyppi haluaa keskustella. Mitä jos siirrettäisiin materiaalitason Brindolin väki turvaan varjo-Brindoliin? Nimi: Kharra.

Kharra dispelloi, jotta porukka pääsisi nopeasti kertomaan ehdotuksen Brindolin tyypeille. Khemed ja Dulrenk plopsahtavat materiaalille, Elidrim ja Aurix eivät. Kaaputyyppi on epäluotettava, joten jatketaan pohjoiseen. Khemed sendaa viestin, ovat kunnossa.

Khemed ja Dulrenk hankkivat shadow walkkeja ja tulevat paikalle ennen pitkää. Shadow walkataan uudestaan ja päädytään lampeen.

Päivä 39. Suunnitellaan, että dimdoorataan linnakkeeseen ja yllätyshyökätään. Onnistuu!


5.

Poltetaan linnake ja ruumiit. Dulrenk kyselee Aurixilta lohikäärmeen auttamisesta. Puhellaan siitä, mitä tehdään muille tajuttomille otuksille. Päätetään, että ei tehdä mitään äkkinäisiä liikkeitä.

Nukutaan ja jatketaan matkaa. Mennään Shaarvithin linnakkeelle päin. Vaikeakulkuista suota. Tavataan jättiläispöllön ruumis, jossa kuplii happoa.
Suosta nousee vihreän lohikäärmeen pää, ja taistellaan. Tapetaan.

Tappelun jälkeen pöllöillä lentäviä villihaltioita laskeutuu viereen. Haluavat viedä pomonsa luokse. Lennetään pöllöillä muutama tunti haltioiden isolle kukkulalle. Yrittivät kierrellä ja sekoittaa.

Pomo on vanha ja viisas haltia, jonka seurassa on itkeskellyt nuori haltia.
Cellyria Tähtilaulaja. Nuorempi on Korkealaulaja Trellara Yönvarjo. Musta Aapa.

Myydään loottia, ostetaan lentoscrolli ja muuta. Suunnitellaan, että villihaltiat voivat viedä pöllöillä Linnakkeelle. Suuri kivitorni, suuri kivirakennus. Ympärillä laiturit.

Korkulan, goblin-pomo. Tapetaan, yksi jättäytyy vangiksi, kun muut kuolevat. Dulrenk dominoi sen, kysellään juttuja ja viimein tapetaan.
Khemed boostailee, ja sitten Aurix, Elidrim ja Dulrenk hyökkäävät kivirakennukseen. Voitetaan!

Lootissa kirje Shaarvithille. "Pidä huolta phylacterystä. Anna lohikäärmeelle? Huolestuttavaa, jos Aaveherra saisi sen käsiinsä ennen Brindolin valtausta." T: Ulvai
Rasia oli tyhjä, koru on Aurixilla. Ulvai oli yksi wyrmilordeista.

Päivä 40, klo 21. ((11. sessio))


6.

Lennetään pois. Villihaltioilla on bileet menossa.

Aamulla mennään taas puhumaan. Pappi Illiam. Elidrim selittää ja pyytää haltioita auttamaan. Brindolin taistelun jälkeen mennään metsästämään viikatepetoja vastapalvelukseksi. Lupaavat tulla suurimman hädän hetkellä.

Shadow walkataan takaisin Brindoliin. Matka sujuu. Mennään johtajien kokoukseen kertomaan asioista.

Aurix käy tapaamassa kontaktejaan, ja ottaa Elidrimin mukaan.

Päivä 43, iltapäivä. Armeija on tulossa illalla. Muutamaa tuntia ennen summonoidaan, tehdään suunnitelmia.

Armeija istuskelee kaksi päivää. Tehdään pari yllätyshyökkäystä sinä aikana.

Hyökkäyspäivänä velho taikoo raryn pomojen ja Elidrimin välille. Mennään Lathanderin temppelille tapaamaan apurisotureita, mukana Sorenna. On ilta.

Jonkin ajan kuluttua johtaja sanoo, että 500 jalkaa lounaaseen etelämuurilta on jättiläisiä heittelemässä kiviä. Mennään etelämuurille.


7.

Neljä jättiläistä. Ramon juoksee, Dulrenk, Elidrim ja Khemed dimdooraavat. Hobgoblin-vartijat kuolevat nopeasti. Jättiläiset tapetaan ennen pitkää.

Palataan vahtipaikalle. Toinen jättiläisryhmä puhkaisee muurin jossain. Punainen lohikäärme tulee lentelemään ja hönkimään tulta kaupungin yläpuolella. Elidrim ottaa Dulrenkin hinaukseen ja menevät tökkimään sitä. Dulrenk dominoi lohikäärmeen ja lähettää sen goblinarmeijan kimppuun.
Elidrim jättää Dulrenkin ylös seuraamaan sitä ja menee Ramonin ja Khemedin kanssa sammuttamaan tulipaloja. Tulipalot saadaan sammutettua.
Lohikäärme ilmeisesti kuolee.

Tunti menee... Sitten mennään paikalle, missä goblinit ovat läpäisseet muurin. Barrikadille puolustamaan! Torjutaan ensimmäinen aalto, ja toinen, ja kolmas.

Uusia aaltoja ei tule! Armeija joutuu uudelleenryhmittymään muurien ulkopuolella.


8.

Jarmaath kertoo Elidrimille uudelleenryhmittäytymisestä. Katedraalille! Jarmaathin viesti katkeaa.

Katedraaliaukealla on kuulemma sala-ampuja. Mennään houkuttelemaan se ulos kolostaan. On eräässä kaksikerroksisessa talossa. Elidrim syöksyy ikkunasta sisään ja sala-ampuja nirhaa. Nirhaa Aurixinkin.
Alakerrassa salama-ampujat nirhaavat Irisvn. Dulrenk on potionautomaattina Ramonin selässä. Lopulta Dulrenk kuolee kun Aurix vahingossa poltti. Saadaan sala-ampuja hengiltä.


9.

Dugnoi-gnome ja Eiraias-villihaltia.

Dugnoi-gnome plopsahtaa varjo-Brindolista torille. Kaartin kapteeni juoksee paikalle ja sanoo, että armeijan pomo on päässyt läpi.

Mennään Lathanderin katedraalille, jossa vartija. Armeijat clashaavat, pomot, kenraali Kharn ja wyrmilordi Koth hyökkäävät mäkijättiläisten kanssa! Tapetaan kaikki. Dugnoin karhu mussuttaa Kothin. Kharnkin kaatuu!
Puolen tunnin päästä kapteeni sanoo, että goblin-armeija pakenee epäjärjestäytyneenä. Elidrim näkee saman taivaalta.

Seuraava päivä menee uudelleenrakentaessa. Sitä seuraavana päivänä pidetään juhla. Pomo jakelee lahjoja. Juhlaillallinen.

Pääpomo Asargur jäi näkemättä. Hautoo varmaan kostoa.