Victor Blanc (salaiset)

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Victor Blanc on hahmo VKM-kampanjassa. Tässä on hänen salaisuutensa.

Victor on Vatikaanin vakooja. Hän on kotoisin italiasta, mutta esiintyy eteläranskalaisena. Hän on osa verkostoa, jonka tehtävänä on toisaalta selvittää Mekaanikkojen kiltojen salaisuuksia ja toisaalta auttaa killan vastaisia organisaatioita esimerkiksi antamalla niille kriittistä informaatiota.

Victor on syntynyt ja kasvanut Roomassa. Hän on syntyperäiseltä nimeltään Giovanni di Francesco. Hänen äitinsä oli ranskalainen, joten Victor on kaksikielinen (ranska ja italia). Victorin ankara isä kasvatti hänet tiukasti uskossa ja lähetti hänet Vatikaanin kouluun. Victor osoittautui jo nuorena päteväksi manipuloimaan ihmisiä. Lisäksi Victor halusi nähdä maailmaa itseensä käpertyneen Vatikaanin ulkopuolella sen sijaan, että toimittaisi rutiininomaisia uskonnollisia toimituksia useimpien pappiskollegoidensa tavoin. Niinpä hän onnistui kipuamaan nopeasti korkeampien pappien suosioon ja vakuutti nämä ikuisesta uskollisuudestaan Vatikaanille. Hän pääsi samaan Kirkolliseen yliopistoon, jossa koulutetaan myös inkvisiittorit.

Valmistuttuaan erinomaisin arvosanoin (joista tosin iso osa oli hankittu puhumalla, ei pätevyydellä) Victor matkasi heti Kirkon tehtävälle Preussin Ranskaan. Aina kun hän perehtyi Preussin paikallishallintoon, jostain putkahti esiin Mekaanikkojen kilta. Kilta tuntui torpedoivan kaikki hankkeet hyvin tehokkaasti. Kun Vatikaani ei muutenkaan tuntunut välittävän killasta, ei Victorin onnistuneen uran jatkoksi ollut vaikeaa saada siirtoa Preussin ydinalueille Saksaan tutkimaan Killan toimintaa tarkemmin.