Varjoajo:Kusenvaihto

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tehtävänanto

Paikallinen urheilija on jäämässä kiinni laittomien aineiden käytöstä. Kusinäyte on jo annettu ja kuljetettu laboratorioon, mutta sitä ei vielä ole tutkittu. Kusi pitäisi käydä vaihtamassa joko ilman, että kukaan huomaa tai niin, ettei tapahtumia voida mitenkään yhdistää näytteeseen. Aikaa hyvin rajoitetusti.

Ryhmä koottiin ensimmäistä kertaa kasaan: Khanille välitettiin ryhmän jäsenten yhteystiedot. Proton suostuteltiin mukaan huumebonuksella, toi mukanaan Takumin. Loki ja Dutch mukaan mafian kautta.

Suunnittelu & valmistautuminen

Aikarajoitusten vuoksi ryhmä ajoi suoraan paikalle Takumin pakulla. Loki ja Takumi valvovat ja tarkastelevat aluetta magian ja teknologian keinoin, Proton luo itselleen tunnukset labran valvontaan. Khan jututtaa paikalta poistunutta vartijaa.

Toteutus

Loki toimii tutkana muulle ryhmälle ja houkuttelee yhden vartijoista pois valvontakameroiden luota. Proton esittelee kameroille vanhaa nauhoitusta samalla kun Dutch kiipeää aidan yli ja päästää Khanin sisäpihalle. Proton avaa takaoven, jonka kautta parivaljakko siirtyy väijyttämään ensimmäistä vartijaa. Dutch vaientaa vartijat yksitellen, nuijien nämä sairaalakuntoon.

Kun vartijat on saatu pois tieltä, käy ilmi, että kusinäytteet on numeroitu. Proton juoksutetaan sisälle murtautumaan tietokantaan etsimään oikean näytteen numero. Kun kusinäyte on löydetty, Proton peittää jälkensä.

Kusenvaihdon jälkeen tilanne lavastetaan paikallisen jengin tekemäksi ryöstöksi. Dutch pistää toimistoissa ranttaliksi samalla kun Proton maalailee paikallisen jengin tagin labran seinälle spraylla. Lopuksi Proton ampuu muutaman satunnaisen laukauksen vartijoiden aseilla takaovella. Ryhmä poistuu paikalta ja kuittaa palkkionsa seuraavana päivänä.

Pääsivu