ToVN:Warsaw

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

0530 1.10.1939, Varsova.

Leibstandarte on komennettu Varsovan etelä-reunalle pitämään huolta etteivät polakit pakene kaupungista. Dietrich soittaa yöllä ja kutsuu Benedictin päämajaan neuvotteluun.

Kaikki Leibstandarten upseerit ovat paikalla kun Dietrich selittää tilanteen: Leibstandarte on saanut nimenomaisen käskyn olla hyökkäämättä Varsovaan. Wehrmachtin pojat haluavat kunnian olla Varsovassa ensimmäisenä. Lupa vastahyökkäyksiin kuitenkin on, kunhan Varsovaan ei mennä. Dietrich aikoo viitata kintaalla koko komennolle ja pyytää niitä upseereita jotka eivät tahdo osallistua laittomaan operaatioon, poistumaan paikalta. Kukaan ei poistu.

VS ryhtyy 0630 "vastahyökkäykseen" kaupunkia kohti. Etenemisnopeus on suuri ja tappioita tulee. "Hammer" antaa haupitseja ja puoli tuliannosta "Polakkien vastahyökkäyksen torjumiseen" jolla Swinghammer moukuttaa kaupunkia.

Paukkupetet pääsevät elementtiinsä ja tuhoavat polakkijalkaväkeä hyvistä puolustusasemista huolimatta. Pioneerit lopulta ajavat miinakenttään, mutta eivät ota tappioita miinoista ja alkavat putsata sitä. Myös Swinghammer on ajanut miinakenttään ilman tappioita, eikä enää uskalla liikkua.

Polakit on kuitenkin jo lyöty ja Kuumakallet ja kevyt joukkue hoitavat loppuun siivoamisen helposti.

Myöhemmin illalla upseerien juhliessa voittoa, soittaa itse Aatu ja onnittelee Dietrichiä ja koko Leibstandartea hyvästä työstä.

Etelä-Varsovaan nimetään uudelleen "Leibstandart Platz", "Dietrich Platz" ja "Benedict Park".

Leibstandart siirtyy Berliiniin uudelleen organisoimista varten eikä osallistu Tanskan eikä Norjan valtaamiseen. Seuraavana kohteena on Hollanti.

Uudet yksiköt ostoon, samat miehet saa pitää halutessaan. Uusia yksiköitä on pari tullut ja uudet pisteet on 39. Krh jatkaa ilmaiseksi mukana.

Kevyen joukkueen pojat ovat "löytäneet" moottoripyörän sivuvaunulla ja aikovat pitää sen "maskottina".