ToVN:Rzeczanow

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

3.9.1939 klo 12.12

Vorhut Swartz lähestyy Rautatien ja tien risteystä josta kuuluu ammuskelua. Kylmäkallet jalkautuu ja Lebensraum ottaa suojaa läheisestä metsästä. Paukkupetet kuitenkaan eivät huomaa jalkautumiskäskyä ja ajavat muista ohi ja suoraa väijytykseen. Puolet joukkueesta ja kaksi kuorma-auto menetetään nopeasti.

Paukkupetejä auttamaan ryhtyy Lebensraum ja enemmät tappiot minimoidaan kohtuullisesti. Vasenta sivustaa etenevät Kuumakallet ja oikeaa uudet pst-tykit.Molemmat kohtaavat lievää vastarintaa.

Lebensraum, saatuaan keskustan kohtuullisesti siivottua, hyökkää vasenta sivustaa Kylmäkallejen ohi - ja ajaa aivan pahki PST-tykkiin. Polakit räjäyttävät tulenavauksellaan yhden Lebensraumin tankeista. Loput kuitenkin nopeasti tuhoavat tykin.

Kylmäkallet saavat Lebensraumin kiinni ja yhdessä vasen sivusta vyörytetään ja polakkien kranaatinheittimet tuhotaan. Oikella sivustalla PST miehet rynnäköivät ilman tykkiään ja tuhoavat pienen joukon jalkaväkeä.

Holden saa vihdoin yhteyden paikalla olevaan Whermachtin yksikköön ja selviää etteivät he aio edetä. Vorhut Swartz kuitenkin jatkaa omaa hyökkäästään kun omien ampumisen riski romahtaa.

Dietrich lähettää apuun yhden Stukan jolle on sattunut jäämään ylimääräisiä pommeja ja Holden kutsuu sen uskomattoman tarkasti polakkien niskaan tuhoten kokonaisen joukkueen yhdellä pommituskomennolla.

Polakit on tapettu lähes viimeiseen mieheen.