Tixly

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
  • Levels: 1st Lizardfolk / 6th Barbarian.

Kuvaus

  • Yleistä: Miespuolinen Lizardfolk.
  • ryhmittyminen: Chaotic neutral
  • Ulkonäkö: Tixlyn tummanvihreää ihoa peittää yleensä verellä maalatut sotamaalaukset. Pukeutuu rengaspaitaan ja lannevaatteeseen, päätä koristaa lizardfolkkien kevyt kypärä. Vyöllä roikkuu Will-O’-Wisp lyhty.
  • Kuva: Otan mukaan peliin. Kun ei itseltä skanneria löydy.

Luonne

  • Yleisluonne: yleisesti tixly on hupsu ja hulvaton, kaikki on mielenkiintoista ja kiehtovaa. Tappelut taasen ovat suurta juhlaa missä hän pääsee toteuttamaan itseään. Huonolla tuulella Tixly on tuskin koskaan, nähden kaikki ongelmat uutena haasteena hän kirjaimellisesti ryntää niihin pää edellä (aiheuttaen prosessissa yleensä lisää ongelmia). Fanaattinen Asgorathin palvoja jota Tixly itse kutsuu suureksi lohikäärmeeksi ("Lohikäärme on mitä suurin!!!")
  • Ihmissuhteet ja suhtautuminen: Tixly on kasvanut Patriarkaalisessa yhteisössä, mistä johtuen hänen suhtautumisensa minkä tahansa rodun naispuolisiin edustajiin on hivenen ylenkatsova (mikä ei tarkoita että hän olisi sovinisti).
  • Asiat joista pitää/ei pidä:

Historia

Tixly kuoriutui Chultan niemimaalla suurella rämeellä, noin tuhatpäiseen heimoon. Nuoruutensa Tixly vietti samoillen rämeellä ja tutkien sen monia raunioituneita temppeleitä, erityisesti häntä kiehtoi niistä löytämänsä kaiverrukset jotka esittivät lohikäärmeitä. Valitettavasti kukaan rämeellä ei osannut tulkita kaiverrusten merkitystä, joten Tixly tyytyi koristelemaan niillä saviruukkuja joita hän työkseen valmisti.

Vuosien kuluessa legendat lohikäärmeistä joita heimo oli vuosisatoja siirtänyt sukupolvelta toiselle, sekoittuivat keskusteluihin joita Tixly kävi rämeellä elävien Will-o-wispien (niiden monstereiden) kanssa huumavien yrttien vaikutuksen alaisena. Saivat aikaan hänen "valaistumisensa" tai niin hän ainakin uskoo. Pian tämän jälkeen heimon kylään saapui kauppiaiden mukana vanha lisko joka tunnisti Tixlyn ruukuissa olevat kaiverrukset, ja kertoi kaukaisista temppeleistä, linnakkeista ja torneista jotka hipovat taivasta ja että ne kätkivät sisäänsä lohikäärmeiden salaisuudet. Kaikki tämä teki suuren vaikutuksen Tixlyyn mutta kuullessaan että nykyään niitä asuttavat ihmiset tai jotkin muut "karjaeläimet", hän vannoi vanhukselle löytävänsä ne salaisuudet ja auttavansa lohikäärmettä langettamaan vihansa miehittäjien päälle.

-"Lohikäärme on valtava, viisas."


ViikonloppuD&D