Temppeli:Houserulet

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tässä käsitellään Temppeli-kamppikseen liittyvät Houserulet. Älä muokkaa tätä tiedostoa, edes typoja. Kiitän. // gilead

Houserulejen alkuun muistutan DMG:ssä esiintyvästä Rule 0:sta.

Sitä on käytetty jokaisella sessiolla, mutta yhdelläkään en muista siihen suoraan viitattaneen.

Ajoittain olento ei ole lättäjalkainen sääntöjen vastaisesti tappelun alussa. Tämä tapahtuu tilanteissa joissa kukaan ei ylläty millään tavalla yhtään mistään. (Yleensä silloin, kun pahis on jo käytännössä käyttänyt surpriseroundinsa boastaamiseen. Muistakaa se kirkko, pelaajat..)

Raise dead ja resurrect ovat magiaa, joista pelaajahahmot eivät oikein tiedä, miten se toimii. Wishillä ainakin voi palauttaa henkiin (mutta ei välttämättä kopioimalla kumpaakaan noista loitsuista). Revivify (tuo mainio ideoita antava loitsu) toimii kuten ennenkin.

Olento ei kuole -10:ssä hipossa. Olento kuolee vasta, kun sillä on -(10 + 1/2 * hp) hipoa. Nollasta miinus kymppiin voi stabiloitua itsekseen, sen jälkeen vain ulkopuolisen avulla. Negatiivisilla menee tajuttomaksi normaalisti.

Ei-elävät elikkä Epäkuolleet ja Konstruktit eivät tuhoudu nollassa hipossa. Ei-elävät ovat nollassa ja vähemmissä hipoissa staggered, ja tuhoutuvat pysyvästi vasta silloin, kun elävä olento kuolisi.

Expa-systeemi tulee muuttumaan. Uuden systeemin perusperiaate on se, että listaamme yhdessä n. viisi kampanjalle tärkeintä asiaa, ja sitten session lopuksi expaa annetaan sen mukaan, miten hyvin toteutimme näitä asioita.