Tähtiloimu: Alexander

ExcaliburWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Sisällysluettelo

Tausta

Ollut aiemmin sodassa alieneita vastaan lentäjänä, ja sittemmin tehnyt palkkasoturinhommia. Nuorin lapsi akateemikkoperheestä, hänellä on kaksi sisarusta. Hän on kotoisin Teshkatin kaksoisaurinkokunnan toiselta asutulta planeetalta, tai tarkalleen ottaen suurta kaasujättiläistä kiertävältä kuulta. Alexanderin lapsuus sujui melko tavanomaisesti koulunkäynnin merkeissä, mutta vastoin vanhempiensa toiveita Alexander ei hakenut opiskelemaan johonkin kuun yliopistoista, vaan sodan lähestyessä laivaston lentäjäkouluun. Alexanderia ei kiinnostanut tylsänä näkemänsä akateemikonura, vaan hän halusi jännitystä ja kunniaa alkavassa sodassa, jossa ihmiskunnan asemaa galaktisessa järjestyksessä tultaisiin nostamaan. Sodan jälkeen, ansioituneena veteraanina Alexander turhautui kun laivastoa karsittiin. Sen sijaan että olisi palannut kotiin ja pölyiselle akateemikonuralle, hän hakeutui palkkasoturintehtäviin.

Teshkatin aurinkokunta on yksi valtion merkittävimmistä aurinkokunnista, ja siellä on merkittävästi teollisuutta ja avaruustelakoita. Aurinkokunnan tärkein asuttu planeetta, Teshkat A:ta kiertävä Teshkat Prime on suuri, pinta-alaltaan Maata yli kaksinkertaisesti suurempi, ja ilmastoltaan hyvin lämmin. Kaksi kolmasosaa planeetan pinnasta on merien alla, ja suurta osaa planeetasta peittää paksu, harvoin rakoileva pilviverho. Lukuunottamatta joitain sisämaissa olevia valtavia valkoisen auringon ankarasti paahtamia aavikoita, sateet ovat runsaita, eikä jäätiköitä ole kuin napa-alueilla olevilla vuorilla. Teshkat Primen pyörimisakseli on vain vähän kallellaan, minkä takia vuodenajat johtuvat elliptisestä kiertoradasta. Ilmaston lämpimyyden takia monet alueet päiväntasaajan seudulla eivät ole osan aikaa vuodesta asumiskelpoisia ilman asuintilojen jäähdytystä, mikä osaltaan pahentaa planeetan vakavaa ylikansoitusta. Ylikansoituksesta johtuen suuri osa planeetan väestöstä (lähes kokonaan ihmisiä) elää köyhyydessä, ja siellä olevat valtavat slummit ovat pahamaineisia niissä rehottavan rikollisuuden takia.

Kuu, josta Alexander on kotoisin, kiertää aurinkokunnan toista, himmeämpää aurinkoa, Teshkat B:tä. Toisin kuin Teshkat Primellä, ilmasto on melko kylmä, ja vuodenaikojen väliset vaihtelut ovat suuria. Kuu asutettiin huomattavasti myöhemmin kuin Teshkat Prime, usean yliopiston ja tutkimuskonsortion toimesta rauhallisemmaksi paikaksi keskittyä tutkimukseen verrattuna levottomaan Teshkat Primeen. Sittemmin vuoristoisella kuulla punertavan auringon paisteessa sijaitsevista yliopistoista ja huipputeknologiaa kehittävistä yrityksistä on tullut kuuluisia, ja kuulla on joitain harvinaisia metalleja louhivia kaivoksia. Lisäksi siellä pitää päämajaansa imperiumin laivasto. Tämän ja Teshkat Primen ylikansoituksen takia kuulle matkustamista on jouduttu rajoittamaan, eikä sinne päästetä ketään ilman haluttua ja vaikeasti saatavaa viisumia. Viime vuosina on myös kiertänyt huhuja salaisista kaivauksista, mutta viranomaiset ovat jyrkästi kiistäneet ne.


Olemus: Noin 180-senttinen hoikka mies, lyhyet ruskeat hiukset. Pukeutuu usein palvelusajalta olevaan lentäjäntakkiin. Palkkasoturihommien aikana pukeutui trenssitakkiin ollakseen huonosti tunnistettavampi.

Skills

 • +5 Superb:
 • +4 Great: Starship Pilot
 • +3 Good: Pilot, Guns
 • +2 Fair: Alertness, Intimidation, Resolve
 • +1 Average: Endure, Resources, Drive, Leadership, Mysteries

Stunts

Long Shot [Guns]:

Fighter Jock [Starship Pilot]:

Fighter Ace [Starship Pilot]:

Escape Artist [Starship Pilot]:

Legenda: Sagainin taistelu

Alexander oli mukana kunnianhimoisen kenraali Edgarin joukoissa sodassa avaruuden muukalaisia vastaan. Sodassa kenraalin osaaminen ja karisma tekivät vaikutuksen nuoreen Alexanderiin. Sodan edetessä, vastassa olleen alienkoalition eräs planeetta Sagain IV vallattiin, ja valtauksen yhteydessä muukalaiset tekivät rajua vastarintaa, joka kukistettiin ankarilla pommituksilla. Tämän jälkeen, eräät kyseisen lajin alienit ovat halunneet kostaa operaatioon osallistuneille sotilaille, mm Alexanderille.

Phaset & Aspektit

1. Phase: Koulutus

 • For the glory of the empire
 • Xenophobe

2. Phase: Sota

 • Butcher from above
 • War Buddies

Guest Star 1: Palkkasoturihommat

 • When Dr. Rat's fake stock market crash succeeded, panic ensued and all the League members came runing out of the League headquarters. Alexander and mercenaries were at the door, waiting with guns ready to take everyone down.
 • Sharpshooter
 • Money talks

Guest Star 2: ?

 • Survivor
 • Awkward

Guest Star 1

Dr Rat is caught in conflict on Sagain IV. Contrary to his lack of empathy towards his fellow humans, he helps some Sagainians escape. During the escape they tell him of the Butcher From Above (Alexander)...

Guest Star 2

Edward Farstar sees a golden opportunity to scavenge some valued starship parts during the battle, and an opportunity to be a thorn in the side of the government aswell.