Tähtien Portti

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Matin Star Wars-kamppis, toistaiseksi vielä työn alla.

Alkutekstit

"Kauan sitten, kaukaisessa galaksissa..."

"Sota Sith-hyökkääjiä vastaan on päättynyt kunniattomaan rauhaan, ja lukemattomat maailmat ovat joutuneet tyrannian kouriin. Samalla kun Sith-imperiumi lujittaa otettaan, Tasavallan johtajat syyttelevät toisiaan. Kaikki ei ole kuitenkaan menetetty. Joukko kaukonäköisiä senaattoreita ja Tasavallan upseereita työskentelee yhdessä Tythonin muinaiselle planeetalle vetäytyneiden Jedien kanssa kukistaakseen Sithit ja palauttaakseen rauhan ja vapauden galaksiin. Enää tarvitaan joukko sankareita..."

Yleistä taustaa

Kaikki luultavasti tuntevat Tähtien Sotaa jossain määrin. Peli sijoittuu Vanhan Tasavallan aikaan, jolloin tuntemattomasta avaruudesta hyökänneet Sithit ovat valloittaneet suuren osan galaksia. Yllätyshyökkäys galaksin keskusplaneetalle, Coruscantiin, pakotti Tasavallan pakkorauhaan. Kumpikaan osapuoli ei halua avointa sotaa - Tasavalta on aluemenetystensä jälkeen heikkona, ja Sitheillä on kädet täynnä työtä hallitsemansa alueen rauhoittamisessa - mutta vakoilu, pienet rajakärhämät ja paikalliset konfliktit ja kapinat ovat jatkuvia.

Hahmot ovat Tasavallan agentteja ja/tai jedejä, joiden yleisenä tehtävänä tulee olemaan Tasavallan puolustaminen ja Sithien vastustaminen. Hyvä päämäärä pyhittää monenlaiset keinot, kunhan ette sytytä tähtienvälistä sotaa tai luisu Voiman pimeälle puolelle.

Hahmot

Laittakaa tänne tietoa hahmoistanne; pelinjohtajalle on helpompaa jos tietää mihin pelaajat pystyvät.

  • Emmi: Alora Vann, twi'lek jedi
  • Juha: Sotilas, ihminen
  • Panu: Miraluka-jedi
  • Mikko: Astromek-droidi
  • Elina: Mon Calamari-lääkäri

Tähän mennessä tapahtunutta

Tänne tullee aikoinaan tietoa kampanjan etenemisestä.