Sakrin tuleva Mage

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Huom! Kampanjan alkaminen on tällä hetkellä jäissä, koska kiinnostuneita ei ole ilmoittautunut, mutta jos löysit tämän sivun ja olet kiinnostunut, niin pistä nimi alle vaan.


Ihan tälleen alustavasti etsisin kiinnostuneita pelaajia mun lähiaikoina (1-3 kuukautta) alkavaan Mage: The Awakening -kamppikseen. Huom! Kyseessä on siis se uudempi Mage. Tätä kamppista ei pelata WoD-maailmassa, vaan meidän normimaailmassamme, jossa hahmot ovat ainoita yliluonnollisia olentoja. Ideana on katsoa, miten päähänpotkitut yliopisto-opiskelijat koulun kirjaston Necronomiconia väärinkäytettyään tulevat toimeen uusien voimiensa kanssa. Nousevatko ne päähän, vai tuoko suuri voima suuren vastuun? Pysyykö homma salassa kuinka pitkään? Miten erinäiset tahot suhtautuvat asiaan, jos ja kun se tulee julkisuuteen? Jos olisi pakko veikata, niin sanoisin, että kamppis kestää ehkä 10-20 sessiota, mutta keskihajonta tässä voi olla iso.

Kamppis on luultavasti aika hahmovetoinen, eli vaatimuksena on kunnon tausta, luonne, ja tavoitteet hahmoille, ja lisäksi hahmojen toiminta pitkälti ajaa kamppista eteenpäin. Perinteisiä seikkailuja ei välttis paljoa ole. Todennäköisesti monet sessiot menevät niin, että minulla ei ole mitään valmisteltua materiaalia mukana, vaan katsellaan, mitä hahmot tekevät, ja mitä siitä seuraa.

Jonkin verran pitää systeemiin tehdä muutoksia, koska esimerkiksi Ordereita ja muita ulottuvuuksia ei ole olemassa. Siten esimerkiksi Death ja Spirit arcanat ovat melko turhia.

Kiinnostuneiden lista

Tänne vaan nimiä. Kyseessä ei ole sitoutuminen, vaan alustavan kiinnostuksen osoittaminen. Saa toki erikseen sanoa, jos hirveästi hinkuu mukaan.