Sakri:Nova

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

RacesKalashtarFemale.png

Build

Nova, level 21

Kalashtar, Cleric|Invoker, Arbiter of Forgotten Justice, Destined Scion

Covenant Manifestation: Manifestation of Wrath

Hybrid Invoker: Hybrid Invoker Will

Hybrid Talent: Channel Divinity (Hybrid Cleric)

Epic Heroism: Epic Heroism (Wisdom)

Epic Heroism: Epic Heroism (Constitution)

Kalashtar: Arcana Bonus

Background: Crusading Zealot (Crusading Zealot Benefit)

FINAL ABILITY SCORES

Str 14, Con 22, Dex 10, Int 12, Wis 27, Cha 17.

STARTING ABILITY SCORES

Str 12, Con 14, Dex 8, Int 10, Wis 17, Cha 13.

AC: 37 Fort: 35 Reflex: 34 Will: 39

HP: 113 Surges: 12 Surge Value: 28

TRAINED SKILLS

Insight +27, Arcana +18, Religion +16

UNTRAINED SKILLS

Acrobatics +10, Bluff +15, Diplomacy +13, Dungeoneering +18, Endurance +16, Heal +18, History +11, Intimidate +13, Nature +18, Perception +18, Stealth +10, Streetwise +13, Thievery +10, Athletics +12

FEATS

Level 1: Hybrid Talent

Level 2: Improved Initiative

Level 4: Ritual Caster

Level 6: Distant Advantage (retrained to Invoker's Blaze at Level 11)

Level 8: Durable (retrained to Shield Proficiency: Light at Level 12)

Level 10: Quori Shield (retrained to Epic Reflexes at Level 21)

Level 11: Paragon Defenses (retrained to Improved Defenses at Level 20)

Level 12: Danger Sense (retrained to Battlewise at Level 19)

Feat User Choice: Solar Enemy

Feat User Choice: Implement Expertise (Holy Symbol)

Level 14: Superior Implement Training (Astral symbol)

Level 16: Armor Proficiency: Scale

Level 18: Coordinated Explosion

Level 20: Superior Will

Level 21: Radiant Advantage

POWERS

Channel Divinity (Hybrid Cleric): Turn Undead

Hybrid at-will 1: Hand of Radiance

Hybrid at-will 1: Sacred Flame

Hybrid encounter 1: Divine Glow

Hybrid daily 1: Font of Tears (retrained to Silent Malediction at Level 9)

Hybrid utility 2: Divine Protection

Hybrid encounter 3: Glyph of Imprisonment

Hybrid daily 5: Trumpet the Star's Fall

Hybrid utility 6: Bastion of Health

Hybrid encounter 7: Word of Fiery Condemnation (retrained to Tide of the First Storm at Level 16)

Hybrid daily 9: Flame Strike

Hybrid utility 10: Word of Vigor

Hybrid encounter 13: Mantle of Glory (replaces Glyph of Imprisonment)

Hybrid daily 15: Tree of Creation (replaces Silent Malediction)

Hybrid utility 16: Hallowed Ground

Hybrid encounter 17: Thunderous Word (replaces Divine Glow)

Hybrid daily 19: Fire Storm (replaces Flame Strike)

ITEMS

Adventurer's Kit, Circlet of Mental Onslaught (paragon tier), Diamond Cincture (heroic tier), Sun Globe (heroic tier), Ritual Book, Fine Clothing, Silk Rope (50 ft.), Mace, Potion of Healing (heroic tier) (2), Floating Shield Light Shield (heroic tier), Light Shield, Feystep Lacings (paragon tier), Residuum (Any) (900), Stone of Light (paragon tier), Luminary Ring (epic tier), Medallion of Death Deferred +4, Hat of Disguise (heroic tier), Polyglot Gem (heroic tier), Elixir of Speed (paragon tier) (3), Unguent of Darkvision (paragon tier), Whiteflame Nagascale Armor +5, Sun Disk of Pelor Astral symbol +5, Ring of the Radiant Storm (paragon tier), Bracelet of the Radiant Storm (paragon tier), Gauntlets of Blood (paragon tier)

RITUALS

Gentle Repose, Create Holy Water, Brew Potion, Comprehend Language, Eye of Alarm, Enchant Magic Item, Iron Vigil, Transfer Enchantment, Cure Disease, Disenchant Magic Item, Linked Portal, Raise Dead, Remove Affliction, Speak with Dead, Sending, Hand of Fate, Last Sight Vision, Endure Elements, Comrades' Succor, Knock

Tausta

Huom! Tausta on kirjoitettu Novan näkökulmasta, joten totuus saattaa hyvinkin olla toinen. Hän luulee olevansa Pelorin enkeli, mutta ei välttämättä (todennäköisesti jopa?) kuitenkaan ole. Ehkä hänellä on elämä, josta hän ei muista mitään. Ehkä jopa kaikki hänen muistonsa ennen Brindoliin saapumista ovat valemuistoja? Jätän kyseiset päätökset dm:lle, mutta älköön hän suoraan kerro minulle, mitä päättää. Täydentelen taustaan yksityiskohtia sitä mukaa kuin niitä tulee mieleen.

Novan ensimmäinen muisto on, kun hän kirjaimellisesti laskeutui taivaalta (auringosta) Pelorin suureen temppeliin jossain metropolissa, joka ei välttämättä sijaitse ihan lähellä Elsirin laaksoa. Hän tiesi heti olevansa Pelorin lähettämä enkeli, jonka tehtävä olisi tuhota epäkuolleita ja demoneita ja muita itseisarvoisesti pahoja olentoja, ja opastaa muita pahiksia takaisin kaidalle polulle. Väkivallan Nova näkee välttämättömänä pahana, jota ei kuitenkaan itse halua harjoittaa. Sen sijaan hän turvaa liittolaistensa miekkoihin ja sanan säiläänsä.

Temppelissä Nova otettiin ihmeissään vastaan, ja hänet puettiin pyhiin vaatteisiin ja hänelle annettiin Pelorin pyhä symboli. Nova lähti välittömästi toteuttamaan tehtäväänsä. Maailmalla hän on vaellellut nyt muutaman vuoden, ja siinä ajassa on karttunut kokemusta, aarteita, ja liittolaisia sekä vihollisia. Nova oli aluksi idealistisempi, mutta oppi pian, että pahuutta on hyvin vaikea voittaa ilman väkivaltaa. Niinpä hän nykyään tyytyy nopeasti taistelemaan, ellei heti ensiyrittämällä pysty saavuttamaan neuvottelukontaktia pahisten kanssa.

Jossain (Brindolissa?) Novan mukaan tarttui Pelorin paladiini (Conrad), joka lupautui suojelemaan Novaa tämän tehtävällään (tätä suhdetta ei ole Pawesin kanssa vielä sen tarkemmin speksattu).

Novan hankkimia vihamiehiä voi tiputella kamppikseen mukaan, jos siltä tuntuu. Mikä tahansa pahuuteen taipuvainen ryhmä tai henkilö voi olla vanha vihamies. DM:n kannattaa ilmoittaa etukäteen, jos joku vastaan tuleva NPC sellainen on, ja missä yhteydessä olemme aiemmin tavanneet. Kaikkien vihamiesten kanssa ei välttämättä ole niin huonoja välejä, että heti syntyisi tappelu. Välit voivat olla vain kylmät. Lisäksi muiden hyvisten kanssa saattaa olla filosofisia erimielisyyksiä esim. pahuuden voittamiseen sopivista menetelmistä, mikä aiheuttaa ehkä huomattavaakin skismaa. Nova kun on siinä mielessä pragmaattinen, ettei näe suurta arvoa elottomilla esineillä, ja siksi on usein varsinainen tuholainen. Toisaalta Novan silmät loistavat usein valkoista valoa hänen oikein innostuessaan tuhoamaan paikkoja. Ehkä häntä possessoi silloin jokin?