Real Picea/Otteluhistoria

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Kausi 5

Games Won Lost Tied TDF TDA CasF CasA Pts
Group stage 3 1 1 1 6 4 6 13 64
Playoffs 3 0 3 0 6 10 9 15 27
Totals 6 1 4 1 12 14 15 27 91

Ottelu 1 vs. Humaanit Humanit

Gate 28k, 0-1 (4-4), Winnings 20k

Haltiat hakkasivat ihmisiä ja ihmiset haltioita. Haltiat tosin tehokkaammin: 1 badly hurt, 2 miss nextiä ja yksi vainaja, haltioilla vain 2 badly hurtia ja 2 miss nextiä. Pallonpeluu oli kuitenkin hyvin hankalaa molemmin puolin, ja haltiaboksi ei toiminut toisin kuin ihmisboksi. Lisäksi GFI lyhyemmän heiton aikaansaamiseksi epäonnistui ensimmäisen puoliajan lopulla, joka pistetään valmentajan ahneuden piikkiin. +1 fame katsojista, mutta kun ihmisillä oli kaksi tähtipelaajaa niin cheering fans ja brilliant coaching taipuivat molemmat ihmisille. Ensimmäisen draivin pitch invasion tarkoitti hidasta alkua haltioille, mikä kostautui maalittomuudella. Surullinen karvas tappio ottelusta, jossa voitto oli täysin mahdollinen.

Ottelu 2 vs. Boyz from the Hood

Gate 29k, 4-1 (0-6), Winnings 70k

Khemrit olivat tehokkaita lyömisessä, muttei läheskään niin tehokkaita kuin viime kaudella. Kaksi jäi kiinni potkimisesta eikä varsinaisia vahinkoja kärsinyt kuin Canariensis, ensimmäistä otteluaan pelannut puumies. Uusi catcheri Glehnii kunnostautui todella tehokkaana pistemiehenä, tehtaillen kolme maalia. Goal trackin siirtäminen ilmeisesti ei ollut kiinnostavaa, sillä vaikka tracki siirtyi vain lopputulokseen 3-1, jäi viimeinen maali merkitsemättä. Joukkue vetäytyy viikon mittaiselle valmennusleirille ja palaa entistä energisempänä seuraavalla kierroksella.

Ottelu 3 vs. Bloodlust Pirates

Gate 20k, 2-2 (2-3), Winnings 70k

Tasainen vääntö molemmin puolin, ei suuria tappioita kummallekaan joukkueelle. Toinen Guardblockereista jää seuraavasta pelistä pois, mutta Wilsonii paikkaa aukon oppimalla samat taidot. Tasapeli riitti ylemmän jatkosarjan paikkaan, NST:n suureksi harmiksi. =)

Playoff (Top 4) vs. Yön Nuljaskat

Gate 29k, Game conceded at 3-3 (2-10) on 3rd extra time, Winnings 30k, -1 FF

Huono puolustus johti jatkoajalle lähes varman 1-0 -voiton karattua käsistä epäonnistuneen heittoyrityksen takia. Varsinaisen peliajan jälkeen ottelu oli 1-1, toisen jatkoajan 2-2 ja kolmannen jälkeen 3-3, mutta siinä vaiheessa haltioiden sairaskiintiö tuli täyteen ja valmentaja heitti kuvainollisen valkoisen pyyhkeen keskiympyrään.

Joukkueen johdolla on nyt paljon mietittävää ennen seuraavaa ottelua, ettei samanlaiseen turpasaunaan päädytä toiste.

Playoff (5-8) vs. UW Ballratz

Gate 29k, 2-4 (2-2), Winnings 70k

Pallo ei pysy käsissä ollenkaan, eikä peliin lähtenyt miehistö kestänyt edes alussa - ensimmäisen puoliajan aikana kentältä poistui kolme pelaajaa, joista yhden apoteekkari totesi pelikuntoiseksi, vaikka pelitoverit kovasti pitivät kuolleena. Yksi taas potki rottaogren pois pelin loppuajalta, joten lohtu oli laiha, varsinkin kun tuomari piti tätä tekoa hyvinkin vääränä. Seurauksena hankittiin lisää joukkoja joukkueen puolelle, ja arvo kasvoi uuteen ennätykseensä!


Playoff (7-8) vs. FC Rooma

Gate 27k, 1-3 (5-2), Winnings 70k

Täysin käsittämätön hurlumhei, missä haltiat hakkaa thralleja ja vampyyrit juoksee maaleja. Osa joukkueesta alkaa olla pahasti katkeroitunut kokemistaan vääryyksistä ja alkavat hakea oikeutta oman käden kautta. Synkkyys laskeutunee haltioiden ylle jatkossakin enenevinä määrinä.

Kausi 4

Games Won Lost Tied TDF TDA CasF CasA Pts
Group stage 3 0 2 1 5 8 3 17 28
Play-offs 3 2 1 0 7 4 8 10 89
Total 6 2 3 1 12 12 11 27 117

Ottelu 1 vs. Kallon murskaajat

Gate 23k, 0-3 (1-6), Winnings 50k, -1 FF

Tulipa osoitettua vääräksi huhut siitä, että haltiapallolla noustaisiin kärkikahinoihin.

Peli pelattiin ilmeisesti karjalaitumella, joka oli täynnä banaaninkuoria ja lehmänlantaa. Extrat ja Dodget järjestään epäonnistuivat ja tekivät pelistä lähes mahdotonta. Lisäksi vastustajan turpiinveto-osasto oli paljon tehokkaampi kuin meidän vastaavamme, ja pian sairaspenkki valitti suuren haltialauman maatessa erinäisissä asennoissa sen päällä.

Ottelu 2 vs. Golddiggers

Gate 25k, 3-3 (2-3), Winnings 10k, +1 FF

Niukasti pisteille. Peli oli vauhdikasta päästä päähän, jalansijatkin olivat tällä kertaa varmempia. Kuitenkin vain tasapeli, ja tappio lyöntiosastolla. Helle aiheutti suurta hämmennystä, mutta vielä enemmän vedettiin henkeä nurmen pinnassa, joka pirteästi tuoksui ruoholta tällä kertaa.

Ottelu 3 vs. Boyz from the Hood

Gate 35k, conceded at 2-2 (0-8), Winnings 30k, -1 FF

Karvas miestappio - peli keskeytyi kun kentälle sai vain yhden pelaajan. Vaikka paareilla kannettiin pelaajia ulos kentältä ja boksit täyttyivät, yhtään vainajaa ei - ihme kyllä - nähty. Pelaajien yhtenäinen näkemys pelin jälkeen kuitenkin oli, että pahasti kävi.

Toivottavasti päästään vaniljanaamoille kouluttamaan mitä pallonpeluu oikeasti on...

Sääli-Playoff vs. NST

Gate 24k, 0-2 (0-4), Winnings 10k

Yllättävä tappio alkulohkon viimeiseksi jääneessä ottelussa sijoitti petomiehet haltijoita vastaan, ja vaikka saatiinkin lautavarastolta apuri niin hyötyä siitä ei ollut. Kenttä oli ilmeisen uuvuttava, sillä GFI epäonnistui lähes järjestään, mutta Dodge onnistui suhteellisen hyvällä todennäköisyydellä (vrt. kauden ensimmäinen ottelu).

Pohjaneljännekseen vie matka, mutta ensi ottelussa on täysi rosteri taas - joko uusinnassa Golddiggersiä tai sitten vaniljanaamoja vastaan. Sisäinen raivo on silmitön ja metsät ovat pimeitä paikkoja...

Sääli-Playoff, sijat 13-16 vs. Pitkäkorvat

Gate 18k, 5-1 (4-2), Winnings 30k

Täysin odotettu lopputulos, ja haltiavalmentaja ilmoitti olevansa pisteautomaatti. En osaa tuohon paljoa lisätä.

Vasta vihoviimeisessä vuorossa löivät peruspojat kaksi miestä meidän boksiin, ei kiva. Todennäköisesti varhaiseläke kutsuu erästä linjahaltiaa omassa joukkueessa, muutoin peli meni rutiinilla.

Sääli-Playoff, sijat 13-14 vs. Drty Griin Ziittas

Gate 26k, 2-1 (4-4), Winnings 30k

Kolmoskauden viimeisen ottelun rematchissa tapahtui paljon enemmän muuta kuin pallonpeluuta. Yksi haltia yritti kuolla mutta parani takaisin kentälle, samoin kuin kuoliaaksi lyöty vastustajan trolli. Viimeisen draivin lopussa oli kentällä 2 gobboa ja 2 trollia sekä 8 haltiaa. Tuomari ja pommit verottivat suurimman osan joukoista, ja Bhutanica otti epävirallisen teurastajan tittelin telomalla kolme vastustajaa.

Kausi 3

Games Won WbC Lost Tied TDF TDA CasF CasA Pts
7 2 2 2 1 17 9 13 17 210

Ottelu 1 vs. Cursed Creations of the Void

Gate 11k, 1-2 (1-2), Winnings 30k

Kausi alkoi dramaattisesti tappiolla sekä yhdellä pelaajamenetyksellä. Epäonnistuneen aloituspotkun jälkeen keskikentän raataja Orientalis jyrättiin tylysti nurmen pintaan ja mitään ei ollut enää tehtävissä hänen pelastamisekseen. Ensimmäinen puoliaika päättyi siis murheellisesti 0-1 ja 1-1 vastustajan flesh golemin marssittua maaliin zombisaatossa. Näky ei ollut millään lailla mieltäylentävä. Pientä lohtua toi heittäjäsankari Brewerianan loistava torppaus, mikä lähetti vastustajan zombin suoraa tietä ruumishuoneelle. Suureksi harmiksi todettakoon se, että epäkuollut ei ruumishuoneella viihtynyt, vaan nähtiin lampsivan lähes suoraa tietä vaihtoaitioon.

Toisen puoliajan alku sujui hieman tahmeasti, mutta tasoitusmaali kuitenkin syntyi, peli siis 1-1 ja 1-1. Vastaanottaja Marianan urhoollinen yritys pidätellä vastustajia johtui pahaan loukkaantumiseen, minkä vuoksi häntä ei nähdäkään toisen kierroksen ottelussa UW Ballratzia vastaan. Tämän jälkeen vastustajamme marssi lähes vastustamattomasti maaliin, minkä jälkeen ei enää pelin viime hetkillä suuria tapahtumia nähty, jonka vuoksi peli päättyi tappioon 1-2 ja 1-2.

Ottelu 2 vs. UW Ballratz

Gate 21k, 1-2 (1-4), Winnings 50k

Sairaspenkki kasvaa, kun joukkue ryhtyi yltiöpäiseen hakkauskilpailuun rottia vastaan. Pallonkäsittelyvirhe ja liika varovaisuus kostautuivat ja karvas tappion kalkki oli kohtalomme. Joukkue kuitenkin näyttää kehittyvän, joten tulevaisuus lienee lupaava.

Vuokrapuoskarikin jäi onneksi toimettomaksi.

Ottelu 3 vs. Bohemian Bowlers

Gate 22k, 3-3 (5-4), Winnings 60k

Murskatasapeli! Vastustajan Thrallit kaatuilivat omia aikojaan ja Vampyyrit hörsivät loput. Palkattiin hyvin pelannut Journeyman, tervetuloa Bhutanica! Myös lekuri löysi tiensä toimistoon ja voittojen turvin palkattiin hänet.

Miestappioilta ei tosiaan kovassa pelissä vältytty, ja kaksi Journeymania jäivät Thrallien ja Vampyyrien telomana. Hiljainen hetki.

Ottelu 4 vs. Drty Griin Ziittas

Gate 18k(?), 6-2 (1-3), Winnings 50k

Haltiapallo upposi gobbopuolustukseen kuin veitsi kuumaan voihin. Voitto oli odotettu, mutta sitäkin maukkaampi, samalla syntyi kaksi ennätystä: eniten maaleja ottelussa (joukkue) ja eniten maaleja ottelussa (yhteensä)!

Gobbojen erikoismiehet eivät oikeastaan saaneet juuri mitään aikaan, ja ensimmäisen puolilskon lopun hurja palloralli miltei päätti ensimmäisen puoliskon 3-0, mutta lopputulos olikin 2-1.

Ottelu 5 vs. Necropolis Shamblers

Gate 0k, Win by Concede, Winnings 70k

Luovutusvoitto liigan sääntöjen mukaisesti, +33 pistettä.

Ottelu 6 vs. Big Popper Club

Gate 24k, Result 6-0 (5-4), Winnings 40k

Massiivista dominointia - viimeisessä draivissa oli itsellä thrower, parempi catcher ja seitsemän linjuria, halflingeillä 2 puuta ja 2 puolituista. Puut löi kovaa, eikä oikeastaan saatu suurta vahinkoa aikaan.

Viimenen peli huilia ja seuraavaan kauteen vahvalla joukkueella. Hankittiin tanssija kierroksen 6 tuotoilla ja toinen tanssija viimeisen kierroksen tuotoilla (plus mitä on käteen jäänyt).

Ottelu 7 vs. Pitkäkorvat

Gate 0k, Win by Concede, Winnings 80k

Luovutusvoitto liigan sääntöjen mukaisesti, +33 pistettä.

All Stars -ottelu, MAS vs. ASM

Result 2-2 (4-3)

Joukkueesta osallistui hyvin dramaattiseen otteluun MAS:n joukkueessa heittäjä Breweriana ja vastaanottaja Rubens. Brewerianan ansioksi kaksi onnistunutta heittoa (joukkueen ainoat heitot) ja Rubensille juoksumaali, sekä molemmille tähtiotteluun osallistumisesta MVP-merkintä.