Puskassa Vilisee Uutiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Kuvassa etualalla reportteri, ja paareilla makaamassa Vilinä lääketokkuraisena. Taustalla joukkueen pukuhuone, ja vaatteitaan vaihtavat pelaajat.

- "Täällä taas Jouko Suulas raportoimassa Manse BB:n kiivaista tunnelmista. Herwoodin rivisioonan avaus pelit ovat nyt ohi, ja yllätyksiltä ei taaskaan vältytty. NST löi murskaavasti HC Rammsteinin, ja haltioiden suureksi tyrmistykseksi menivät vielä kaiken lisäksi voittamaan pelin! Toisessa pelissä Puskassa Vilisee terrorisoi tehokkalla väkivallallan Tuplakysärin kieroa mutanttijoukkuetta. Joukkueen tähti Vilinä, mitä oikein tapahtui? Heti avauksesta 2 kuollutta rottaa, mistä löytyivät nämä uudet tehot?"

- "No tuon apuvalmentajan suosituksesta aloitettiin tämä uudenlainen treeni... Mää oon tässä nyt viikon napsinut näitä hevos ste-"

Sir Mordred ryntää väliin

- "Vitamiineja! Enkö perkele sanonut että ne on vitamiineja! Hevosten vitamiineja on, on meinaan ihan uudenlaista potkua saanut Vilinäkin tohon meininkiin. Ollut vähän aneemista tonkin tursakkeen touhu, että piti ottaa se käsittelyyn."

Suulas jatkaa

- "Jaa jaa, no mitenkäs Vilinä sitten tämä yllättävä loukkaantuminen pelissä? Gobliinitkin ehtivät jo huolestua kun sillä tavalla tuuperruit, ja kerääntyivät joukolla katsomaan mikä on hätänä."

- "No nää lihakset on kasvanu niitten vitamiinien ansiosta aika reipasta tahtia, tullu 15 kiloa massa lisää tän viikon aikana. Siinä kun niitä rottia siellä opetti tavoille niin yhtäkkiä sitten sattui olkapäähän ihan peevelisti. Lähti kai siinä tajukin sitten samalla."

Mordred hohottaa ja läimäisee Vilinää olkapäälle. Tämä korahtaa ja menettää tajuntansa.

- "Ei noi haltiat perkele oikein kestä mitään. Toi Ryminäkin rupesi heti valittelemaan niveliään kun vähän lähti massa kasvamaan. Senkin harjoitusohjelma on lälläri meininkiä, mutta aina se vaan jaksaa valittaa."

- "Tätä harjoitusohjelmaahan pääsemme seuraamaan BB extran seuraavassa jaksossa! Kiitos Vilinä haastattelusta, kiitos Sir Mordred, nyt takaisin studioon!"


- "Kauden avajaiset ovat täydessä vauhdisssa täällä Mansebowl-areenalla! Tällä kaudella liigaan on taas tulossa monia uusia joukkueita. Esimerkkeinä pitkäkoipinen Slann joukkue 'Kaislikossa Suhisee', pitkäkyntinen rottajoukko 'Rännissä Rapisee' sekä pitkälettiset puuhaltiat 'Puskassa Vilisee'. Varsinkin NST:n fanijoukot ovat olleet innoissaan, että saadaan uutta verta kentälle. Edellisen kauden jäljiltä onkin taas pitänyt laittaa uusi nurmikko kentälle, kun keskiviivaa ei enää kyennyt erottamaan kaiken sen kuivuneen veren alta. Nyt kuitenkin siirrymme kentän laidalle, jossa reportterillamme Jouko Suulaalla on haastattelussa puskahaltioiden joukkue. Anna palaa Jouko!"


- "Kiitos Juho! Täällä kentän laidalla on täysi hulina käynnissä. Tällä hetkellä menossa on liigasta vetäytyvän UW Ballratzin legendaarisen gutter tiimin akrobaatiaa. Minulla on kuitenkin täällä yksi uusista joukkueista, 'Puskassa Vilisee', haastattelussa. Joukkueen alku on ollut myrskyinen: plagionti syytteet, lukuisat kuolemat ja apoteekkarin täydellinen kyvyttömyys eivät ole tehneet asioista helppoa. Valmentaja huomasikin nopeasti, että Mansessa kunniakäsitykset ovat hieman erilaiset kuin Bretonnia-Lorenin junnuliigassa, josta joukkue tänne nousi. Niinpä sääntö-spesialistiksi palkattiinkin ripeästi liigasta eläkkeelle jäänyt musta ritari. Apuvalmentajanakin toimiva Sir Mordred, miten kommentoisitte juuri loppunutta pre-seasonia?"

- "Kunhan saadaan muutama oikea pelaaja koulutettua niin kyllä se tästä vielä. Bowlihan perkele voitetaan potkimalla! Korinan ja Rääkynän otin henkilökohtaiseen valmennukseen, mutta koulutus ei ole sujunut ongelmitta. Oikean pelaajan kouluttaminen vaati paljon henkistä koulimista, ja nämä puuhaltijat ovat niin saatanan herkkiä. Nyt kun vihdoin tuloksia alkoi näkyä, ovat rääkynän lapsuustraumat palanneet pinnalle, ja siemenen muotoinen pallo muistuttaa häntä liikaa eräästä lastenpuutarha sedästä. Korinan ongelmana taas on ollut se saatanan fyysinen kestävyys. Harjoituksissa tulleiden säälittävän vähäisten luunmurtumien ja verenhukan takia pienikin tuuppaus on aiheuttanut sen, että pelinsä hän vietttää lähinnä KO-boksin puolella. Se on vain pintahaava! Ja sen saatanan kädettömän apoteekkarin pistän seuraavan kohelluksen jälkeen hirteen."

- "Niin niin, hänenhän huhutaan myyneen tauluja sievoisilla summilla Kehittyvien Maakuntien NST:lle. Ainoat saavutukset apoteekkarin uralla ovat ehdotukset kuolema ja strena vamma. No, mutta mitenkäs sitten tämä 'Kaislikossa Suhisee' joukkueen ilmoille heittämä plagionti syytös?"

- "Ne alkulimasta ilmoille kuteneet perkeleet saavat kyllä mitä kerjäävät. Juttu on tällä hetkellä hovioikeuden käsittelyssä, mutta kuten peleissäkin, pidän kyllä huolta siitä että tuomari tulee löytämään sen oikean ratkaisun."

- "Kiitoksia Sir Mordred! Palataan asiaan vielä kun lohkot on arvottu. Nyt takaisin studioon!"