ProjektiMaa:Akabara Sun

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Akabara on Samin/Diamondshaden hahmo Feeniks-projektissa.

Syntynyt hieman vajaat 85 vuotta sitten isänsä Akihito Sunin aluksella Fuyukaze.

Akihito oli Sunin kauppiassuvun musta lammas. Hän oli muuttanut hänelle annetun kauppa-aluksen sotalaivaksi, värvännyt hämärätaustaisia ihmisiä ympäri galaksia, ja ryhtynyt palkkasoturiksi, vuokraten palveluitaan eniten tarjoavalle.

Akabara oli mukana isänsä yrityksessä jo pienestä lähtien, ja nuorena miehenä hän oli jo varsin etevä tarkkuuskiväärin kanssa. Hän yleni nopeasti sotatarvikeupseeriksi.

Akabaran ollessa noin 30-vuotias, hänen isänsä kuoli kun "helppo" tehtävä muuttuikin vaikeaksi. Kovia materiaali- ja henkilövahinkoja kärsinyt firma siirtyi Akabaran omistukseen, eikä hänellä ollut varoja laittaa sitä enää palkkasotimiskuntoon. Työnsä myötä Akabara oli kuitenkin oppinut monenlaisia asioita aseiden ja muiden sotavarusteiden saatavuudesta ja kysynnästä galaksissa. Fuyukaze oli myöskin usein palkattu niin metsästämään kuin saattamaankin salakuljettajia, joten Akabaralla oli hyvä käsitys siitä, miten salakuljttajat onnistuvat ja epäonnistuvat työssään. Lisäksi hänellä oli valmiita suhteita moniin toimittajiin ja potentiaalisiin kuluttajiin. Tämän myötä firma siirtyi salakuljetukseen.

Aseiden salakuljetus ei ollut tuohon aikaan kovin suuri bisnes, koska avoin kysyntä oli alhaalla. Akabara kuitenkin tiesi ryhmiä joilla olisi käyttöä aseille, sekä ryhmiä, jotka hän voisi suostutella muuttumaan aseellisiksi. Hän helposti loi palveluilleen yhä enemmän kysyntää, möi konfliktien molemmille osapuolille, ja kasvatti yrityksensä kokoa. Noin kymmenessä vuodessa, hänellä oli pieni laivasto kuljetusaluksia, sekä muutama yritys, joista osa toimi täysin laillisesti.

Tässä vaiheessa Akabara palutti yhteydet Sunin sukuun. Sukuyhteyksien kautta hänen oli helppo kasvattaa logistiikkaansa, sekä ostaa ja rakennuttaa omaa tuotantoa.

Noin viisikymmentävuotiaana Akabara on Sunin suvun kauppaimperiumin johdossa. Tässä iässä hän tuottaa kaksi lasta nuoren vaimonsa Haruhin kanssa. Tytön, Natsumi; ja pojan, Yamisu.

Tänä päivänä Akabara on keplotellut itsensä operationaalisiin johtotehtäviin TURVA:an, ken tietää mistä syistä. Ikä ei ole ongelma, sillä kalliiden hoitojen ansiosta hänen kuntonsa on 40-vuotiaan tasolla.

Suhteet muihin hahmoihin