Phyndarine Elites

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Valmentajan yhteystiedot: Puh: 040-7282213 IRC: Trehek

Team roster

Name Position MA ST AG AV Skills INJ COMP TD INT CAS MVP SPP Value
Nifft Blitzer 7 3 4 8 Block, Drafted(Doubles) 1 1 100
Furion Blitzer 7 3 4 8 Block, Dodge, Tackle, Mighty Blow 4 7 8 1 46 170
Valheron Catcher 9 2 4 7 Catch, Dodge, +MA, Pass Block -ST 3 11 2 46 160
Eldritch Catcher 10 3 4 7 Catch, +MA, Dodge, Leap, +MA 4 17 2 2 74 190
Aeonus Catcher 8 3 4 7 Catch 90
Mandigal Catcher 8 3 4 7 Catch 90
Garrus Thrower 6 3 4 8 Pass, Safe Throw, Sure Hands, Accurate 11 2 21 130
Aran Thrower 7 3 4 8 Pass, Safe Throw, Sure Hands, +MA 8 1 2 2 25 140
Derethil Lineman 6 3 5 8 +AG, Dodge, Block 12 5 3 2 43 150
Enserric Lineman 6 3 4 7 Dirty Player -AV 1 1 1 8 90
Cirdân Lineman 6 3 4 8 Kick 1 1 6 90
Harran Lineman 6 3 4 8 Guard 1 1 1 8 100
Laeral Lineman 6 3 4 8 Dirty Player 1 1 6 90
Melisar Lineman 6 3 4 8 Dodge, Drafted(NoAge) 1 1 2 13 90
Nail Lineman 6 3 4 8 70

Team Stuff

Rerolls 4 x50 200
Fan Factor 10 100
Apothecary Yes 50
Treasury 50
Assistant Coach 2 20
Cheerleaders 1 10
Total Value 2130


Edesmenneet pelaajat

Name Position MA ST AG AV Skills INJ COMP TD INT CAS MVP SPP Value
Galvanos Lineman 5 3 4 7 None -MA, -AV, RETIRED 70
Farvildon Lineman 6 3 4 8 None DEAD 1 5 70
Idrasil Blitzer 5 3 4 7 Block, Dodge, Tackle -MA, -AV, -MA, RETIRED 2 2 2 20 140
Bashir Lineman 6 2 4 7 Dodge -AV, -ST, RETIRED 2 1 1 9 90
Carholvin Lineman 6 4 3 8 Guard, +ST, Block -AG, DEAD 2 2 2 4 32 170
Aldmer Lineman 6 3 4 6 Dodge -AV, -AV, RETIRED 1 1 1 6 90
Jaynmerik Lineman 6 3 4 8 -N, -N, DEAD 70


Otteluhistoria

5. kausi

1 Kierros: Ottelu vs. FC Rooma (Winnings 50k, -FF, 19 pistettä)


4. kausi

1 Kierros: Ottelu vs. Da Slugggaz (Winnings 40k, -FF, 6 pistettä)

Uusi kausi ja uudet vastustajat. Eliitit vihellettiin linjaan, ja örkit aloittivat ensimmäisen puoliajan. Örkkien hyökkäys oli murhaava, ja haltioita päätyi boksiin yksi kierroksessa ensimmäiset viisi kierrosta. Eliittien yritykset panna vastaan tuomittiin rumaksi pelaamiseksi, joten oli tyydyttävä viivytyspeliin, joka sujuikin melko hyvin. Örkkien maali syntyi kierroksella 7. Eliiteille jäi kaksi kierrosta aikaa tasoitusmaalin tekemiseen, mutta örkkien tarkka aloituspotku aivan keskilinjan reunaan teki hallaa. Aran ehti hädin tuskin nostamaan palloa, mutta rähmäsi. Ensimmäinen puoliaika päättyi onnekkaasti ilman enempiä tappioita.

Toinen puoliaika ja Eliittien hyökkäys. Pallo heitettiin Eldritchille, ja linjasta läpi murtautumista varten tehtiin sumppu aivan vasempaan reunaan. Eldritch hivuttautui aivan reunaan turvallisen näköisesti. Derethil viimeisteli sumpun luiskahtamalla örkkien väliin. Tämä osoittautui kuitenkin virheeksi, ja juuri Derethiliin kohdistunut lyönti mahdollisti sumpun työntämisen Eldritchin taakse, jota seurasi Eldritchin työntö katsomoon. Pallo heitettiin yleisöstä syvälle Eliittien puolustusalueelle. Perään lähteneet örkkiblitzerit lyötiin maahan ja peli vietiin kentän oikeaan reunaan. Örkit tulivat perässä, mutta neljännellä kierroksella Carholvin murtautui örkkilinjan läpi, ja Garrus toimitti hänelle pallon kaartavana pommiheittona. Vasempaan reunaan yksin jäänyt Furion pääsi hölkkäämään maaliin ottamaan vastaan pikaista jatkoheittoa. Tilanne 1-1.

Örkkien hyökkäys oikeaa reunaa pitkin hyytyi aluksi haltijoiden viivytyspeliin, mutta keskialueen stunnaukset ja heitto vasempaan laitaan pelasivat Eliittien puolustuksen lembas-kioskille. Johtomaali 2-1 syntyi örkkien 7. kierroksella, jonka jälkeen puolet pettyneestä yleisöstä lähti jo kotiin.

Eliitit ottivat kuitenkin seuraavaksi aikalisän, ja lähdettiin vielä viimeisen kierroksen hyökkäykseen. Napsun avulla sumputettiin örkkilinjan reuna, ja Carholvinin isku örkkiblokkeriin antoi Eldritchille vauhtia örkkien kenttäpuolen toiselle riville. Aran toimitti pallon varmasti perille ja kovan juoksun jälkeen kaikki olivat ällikällä lyötyjä. Eldritchin maalista tilanne tasan 2-2.

Örkkien vuoro ottaa aikalisä ennen viimeistä vuoroa. Haltijalinja oli sumppu maaliviivalla, jossa pelaajat jo onnittelivat toisiaan. Pari onnetonta sinne linjaankin joutui, tosin mitenkään ei heille käynyt. Örkkiheittäjä kävi noukkimassa pallon ja työnsi sen linjan takana seisoneelle goblinille. Linjassa seisonut trolli sitten poimi ja heitti goblinia, joka jälleen kaikkien suureksi yllätykseksi löysi itsensä ehjänä ja jaloillaan puolivälistä haltijoiden puolustusaluetta. Valmentajan kovat huudot saivat goblinin jalkoihin vauhtia ja 3-2 oli todellisuutta.

Aikamoinen peli. Aran sai pelin kunniamaininnan ja varmat kädet. Eldritch päätti ottaa neljänneksi taidokseen lisää vauhtia, kuinkas muuten! Kolme missaajaa tarkoittaa yhtä journeyman-pelaajaa seuraavaan otteluun.


2 kierros: Ottelu vs. Bohemian Bowlers (Winnings 20k, 37 pistettä)

Vastassa vampyyrit ja vesisade. Ensimmäisellä puoliajalla päivän sana oli KO. Boksiin joutui 2 haltijaa, ja kostonhimoisten haltijoiden ja janoisten vampyyrien toimesta yhteensä 5 thrallia. Derethil kunnostautui iskemällä yhden vampyyrin injuboksiin, ja pallon ryöstön jälkeen teki vielä maalin. Puoliajan lopussa yhteensä 7 pelaajaa tuli ulos KO-boksista.

Vampyyreitä vaivasti ensimmäisellä puoliajalla ykkösten heittely. Toisella puoliajalla sää parani, mutta tuplaykköset levisivät molempiin joukkueisiin. Kolme TD:tä meni pieleen tuplaykkösiin viimeisessä nopanheitossa. Kämmistä menetetty pallo ensimmäisessä draivissa kuitenkin riistettiin takasin ja tilanteeksi muuttui 2-0. Uudemmat pallon riistot päätyivät kohtalokkaampiin tuplaykkösiin, ja lopulta vampyyritkin TD:n saivat. Toisen puoliajan lopussa thralleilla oli taas bridge-peli käynnissä KO-boksissa. Voitto lukemin 2-1, 1-0.


3 kierros: Ottelu vs. UW Ballratz (Winnings 60k, 48 pistettä)

Peli alkoi hyvän kelin vallitessa. Vaihteeksi Eliitit eivät joutuneet ensiksi linjaan. Eldritch ja Cirdân lämmittivät vaihtopenkkiä. Pillin viheltäessä rottien linja kaadettiin kumoon, ja heittäjät toimittivat pallon Valheronille, jonka ympärille muodostettiin nopea boksi vasemmalle kenttäpuoliskolle. Rotat tulivat vastaan ja peittivät etenemistä, mutta kaksi hyökkäävistä linjarotista toimitettiin oitis injuboksiin, ja Valheron avasi Eliittien pistetilin.

Rottien hyökkäys, ja Aldmer ja Bashir vaihdossa. Cirdân potkaisi pallon aivan oikeaan laitaan, jossa rottien runnerin epäonnistunut pallon nosto antoi Eliiteille hyvän tilaisuuden vastahyökkäykseen. Kolmas linjarotta päätyi injuboksiin, mutta rotat siirsivät nopeasti pallon vasempaan laitaan, jossa pienen viivytyspelin jälkeen runneri livahti linjojen läpi maaliin. Eliittien seuraava hyökkäys oli miltei ensimmäisen toisinto vasenta laitaa pitkin, tällä kertaa Eldritchin livahtaessa viiden rotan muurin lävitse maaliin sen jälkeen, kun suojaava boksi oli irtautunut lyömään viimeiset iskut lähistöllä oleviin rottiin. Rottaogrekin ehdittiin draivin aikana saada nurin, mutta seitsemän haltijan joukkomonotus oli lopulta kuitenkin harmiton. Rotat saivat vielä ensimmäisen puoliajan lopussa hetken aikaa, ja onnistunut rottakuvio päättyi vielä maaliin. Puoliajalla 2-2, hakkaus Eliittien hyväksi 3-0.

Toinen puoliaika alkoi epäonnekkaalla rottahyökkäyksellä, kun linjan lähistölle pudonneen pallon nosto epäonnistui jälleen. Linjasta teloitettiin jälleen yksi rotta, ja Furion onnistui blitzaamaan pallon ympärille tarpeeksi tilaa boksin muodostukseen. Rottien puolustus ei saanut pysäytettyä boksin etenemistä, eivätkä Eliitit pitäneet kiirettä saadessaan hyviä tilaisuuksia lyödä rottia lisää. Enserric onnistui monottamaan yhtä myrskyrottaa vakavasti ja hänet vihellettiin kentältä. Ballratzien parantaja joutui töihin, ja rotta palasikin onnellisesti vaihtoaitioon. Aran panttasi palloa boksissaan maaliin asti.

Rottien uusi hyökkäysyritys sai päähänsä Eliittien täydellisestä puolustuskuviosta, jossa osa haltioista pääsi kärkkymään oikeaan laitaan pudonnutta palloa, ja loput olivat muurissa harvalukuisten rottien tiellä. Nopeat rotat korjasivat pallon turvaan takakentälle, ja Eliittien muuriin iskettiin rottaogren voimin. Derethil kuitenkin nousi rottaogrea vastaan, ja molemmat päätyivät tantereeseen pahasti loukkaantuneina. Derethilin vammat eivät onneksi olleet pysyviä. Rottaogre sen sijaan todettiin kuolleeksi. Järkytyksen vallitessa yksi rotta luikki taas kuin ihmeen kaupalla linjojen läpi, johon Ballratzien heittäjä toimitti pomminvarman pommin. Peli jälleen tasan. Eliittien viimeinen hyökkäys oli kuitenkin melkein vapaataival, sillä ogren poistuttua kentältä rotilla ei enää riittänyt tehoja jyrkkää ylivoimakentällistä vastaan. Hakkaus pelin lopussa oli kevyttä, tosin kentän laidassa rotat muiluttivat pari yksinäistä haltijaakin boksiin. Maalintekoa viivytettiin loppusekunneille, ja Eldritch sai kunnian tehdä voittomaalin.

Väkivaltainen peli päättyi Eliittien voittoon lukemin 4-3, 6-2. Sekä Valheron että Aran ottivat mallia skavenien juoksusta ja heittivät +MA:ta. Derethilille jäi tappelusta pari pointteria mieleen Block-taidon muodossa. Harran päätti kunniamaininnan saatuaan ruveta vartijaksi tuplilla.


Playoffit 1. kierros: Ottelu vs. Yön Nuljaskat (Winnings 10k, Tappio)

Noppa pyöri 1. kauden malliin huonosti. Päävalmentaja ei suostunut kommentoimaan ottelua. Pelaajat olivat myös vaitonaisia, mutta vaikuttivat helpottuneilta. Eliittien nousujohteinen kausi tyssäsi sitten tähän. Loppusijoituksesta vielä pelataan.


Playoffit 2. kierros: Ottelu vs. UW Ballratz (Winnings 80k, Voitto)

Ottelukertomus tulossa...


Playoffit 3. kierros: Ottelu vs. Humaanit Humanit (Winnings 70k+60k, Voitto jatkoajalla)

Ottelukertomus tulossa... (joo sorry kiireitä)


3. kausi

  1. Ottelu vs. Agentit. (Winnings 60k, +FF, 39 pistettä)
  2. Ottelu vs. Punasulan Palloilijat. (Winnings 60k, +FF, 39 pistettä)
  3. Ottelu vs. Titters (Winnings 90k, +FF, 42 pistettä)
  4. Ottelu vs. Humaanit (Winnings 50k, +FF, 16 pistettä)

2. kausi

1. Ottelu vs. North Sea Titters: Lyötiin aluksi puolet petomiehistä tajuttomiksi, mutta heräilivät turhan nopeasti ja löivät takaisin. Ehdittiin tehdä 3 hohdokasta maalia. Kun voitto kerran oli jo selvä, fanit ryntäsivät jo kentälle onnittelemaan. Tilanteen selvittyä vastustaja teki vielä yhden maalin. (Winnings 60k, +FF, 39 pistettä)

2. Ottelu vs. Punasulan Palloilijat: Käytettiin ottelun aikana yhteensä 6 rerollia, joista mikään ei auttanut. Livahdettiin kuitenkin kerran maaliin ja pelattiin viivytystä lopputuloksena urhea tasapeli. Amatsoonit hakkasivat hävyttömiin paikkoihin, tuloksena Idrasil ja Galvanos saivat jalkavammat. (Winnings 40k, +FF, 14 pistettä)

3. Ottelu vs. Yön Nuljaskat: Pojilla oli vähän laiska ilta tänään. Edellisestä ottelusta oli kulunut niin vähän aikaa, ettei oikein napannut pelata. Pelattiin siis ystävällisessä hengessä ja annettiin vastustajien voittaa. Kyllähän meillä on tarpeeksi liigapisteitäkin, että tästä vielä voitetaan. Liskoilla tuntui kuitenkin olevan jotain vaikeuksia ymmärtää ystävällishenkistä peliä ja meiltä murjottiin pari pelaajaa pahasti. Apoteekkarit puurtavat vielä tuolla takahuoneessa, joten saa nähdä miten heidän vielä käy. (Winnings 70k, -FF, 4 pistettä)

4. Ottelu vs. Kallon Murskaajat: Noppa pyöri totutun huonosti, mutta onneksi kääpiöillä oli hansikkaat kädessä. (Winnings 10k, 0 pistettä)

5. Ottelu vs. jotkut nurglet: Ei enää nappaa. Tymä peli. (Winnings 50k, 0 pistettä)


TH: Tasapeli on +10 pistettä.

Turvat Rullalle!

"Meidän pääsponsorimme Turparulla (Tyrmäävän tehokas!) -vessapaperin edustaja sai näin ennen seuraavan liigakauden alkua loistavan tilaisuuden haastatella liigan uuden tulokkaan Phyndarine Elitesien päävalmentajaa. Niin, miltä teistä tuntuu kun te nyt pääsitte osallistumaan tähän liigaan?"

"No, mehän olemme tunnetusti Phyndarinen paras Blood Bowl -joukkue, joten ei meillä pitäisi olla suuria vaikeuksia näin helpon näköisessä liigassa. Voittoa tullaan hakemaan kotiin. Pojat tarvitsevat lisää palkintorahoja viinaan ja naisiin."

"Niin, aivan. Me tosiaan ihmettelimme tuota asiaa: tehän olette kotoisin Phyndarinesta, josta emme olleet ennen kuulleet mitään (Mi-TÄÄÄH?!). Kysyimme Turparullan (Ah, niin riittoisaa!) markkinointiosastolta, jossa joku osasi sanoa sen olevan joku pikkukylä (HAH!) haltijamailla. Lisäksi miehenne näyttävät suoraan sanottuna melko iäkkäiltä, jopa haltioiksi. Uskotteko, että teidän tähän astinen menestyksenne auttaa teitä täällä?"

"Totta kai. Emme me pelkää juniorijoukkueita! Kotonakin hakkasimme armotta lapsia, kun he yrittivät tulla pelaamaan meitä vastaan. Nykyään he tietävät paikkansa, eikä meidän tarvitse käyttää aikaamme turhaan pelailuun. Rahat tulevat suoraan kotiin ja voimme keskittyä olennaiseen, eli viinaan ja naisiin."

"Kuullostaa siltä, että teillä on kotipuolessa asiat aika hyvin. Miksi sitten päätitte lähteä näin kauas pelaamaan?"

"No, kun viina loppui ja naiset eivät enää jaksaneet, piti lähteä hakemaan muualta."

"Kiitos haastattelusta."


Takaisin BB sivulle