Peruna:Posterus:Karthon

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hahmo kuuluu henkilölle nimeltä Veini Lehkonen.


Karthon on pixie-kyborgi ja munkki-rogue.

Ulkonäkö: Karthon muistuttaa etäisesti pixietä, mutta lukuisat kyberimplantit ovat muuttaneet hänen kehoaan aika paljon. Hänen ulkomuotonsa myös muuttuu hieman aika tasaisin väliajoin, koska hän muotoilee keinotekoista kehoaan miten huvittaa. Hänet on silti yleensä suhteellisen helppo tunnistaa samaksi henkilöksi. Hänen rintakehässään on kolme siniharmaata merkkiä (pallo, neliö ja kolmio), jotka ovat yleensä vaatteiden alla mutta jotka eivät muuten ole erityisen piilossa. Kuva.

Persoonallisuus: Karthon on aika opportunistinen mutta harkitsevainen tyyppi. Hän pitää suunnittelusta ja asioiden ajattelemisesta. Hän käyttäytyy yleensä ystävällisesti, mutta alkaa nopeasti kohdella muita niin kuin he kohtelevat häntä. Häntä kiinnostaa usein sekaantua pinnallisesti muiden asioihin, ja jos muita ei se haittaa, hän tunkee syvemmälle ja pyrkii ottamaan asioista selvää. Hän kunnioittaa kuitenkin muiden toiveita ja painuu matkoihinsa, jos muut niin haluavat.

Tausta: Karthon aloitti elämänsä keijuna, jatkoi sitä seikkailijana ja omistaa nyt oman tasonsa. Hän menetti rakkaan kumppaninsa aikoja sitten, ja se tuntuu olevan hänelle arka paikka.

Karthon_salaiset


Posterus