Parabowl

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Jokaisesta kauden 14 tiimistä lähetetään kutsu kahdelle pelaajalle Parabouliin. Vammoutineimmat pelaajat otetaan. Vammapisteitä saa: strena, 5. Agi, 4. Muu, 3.
Täysin vammattomia pelaajia ei parabouliin oteta. Jos vammapisteet on tasan, otetaan arvokkaampi pelaaja. 1. tiebreaker tämän jälkeen on tehdyt kassut.

 1. Jokainen valmentaja siirtää omia pelaajiaan. Jos ei itse ole paikalla, pitää määrätä joku muu siirtämään omia pelaajiaan. Jos ei määrää, eivät he pelaa.
 2. Pelaajia siirretään vammajärjestyksessä, eli vammaisin pelaaja ensin. Jos on kaksi yhtä kallista, niin korkeammalle sijoittunut joukkue siirtää pelaajaansa. Jos molemmat pelaajat ovat samasta joukkueesta, saa valmentaja valita. Tämä koskee myös kentälle menemistä. Toisella kierroksella toiseksi vammaisin pelaaja siirtyy ensin. Kolmannella kolmanneksi vammaisin jne.
 3. Pelaajat arvotaan satunnaisesti pelissä käytettäviin tiimeihin juuri ennen peliä, kuitenkin niin että saman tiimin pelaajat ovat aina samassa Parabowl-tiimissä. Kumpaankin tiimiin arvotaan (mahdollisimman lähelle) sama määrä pelaajia.
 4. Joka valmentajalla joka on paikanpäällä on oma apoteekkari tai reroll. Regeneroijilla on Igor tai reroll. Ghouleilla on paha mieli.
 5. Pelaaja joka joutuu injuboxiin, ei tule enää kentälle vaikka apo/regnaus/Igor pelastaisikin.
 6. Expiä matsista saa normaalista. Rahaa ei jaeta. Lisäksi JOKAINEN peliin osallistunut pelaaja saa MVP-maininnan (eli 5 expiä).
 7. Jos jotkut pelaajat eivät tule Parabowl matsiin, heitä ei korvata toisilla.
 8. Team rerolleja on 0. Molemmilla tiimeillä on FanFactor 0.
 9. "Miss next game" tulokset eivät vaikuta parabowl peliin pääsyyn eikä siellä saatavat vammat vaikuta seuraavaan kauteen pääsyyn.
 10. Joukkuekohtaiset ratkaisut (Kumpi potkaisee, käytetäänkö kick-offista saatu reroll, mihin potkaistaan pallo jne) tekee joukkueen kapteeni. Joukkueen kapteeni on vammaisin pelaaja.
 11. Tasoituksia ei jaeta.
 12. Parabowl matsia ei voi luovuttaa.
 13. Parabowl ottelua ei pelata jollei "tarpeeksi" valmentajia tule livenä paikalle.
 14. Voittaneen joukkueen pelaajien korkein expiä tekevä suoritus tuplataan. (Ei mvp)
 15. Jos omassa tiimissä ei ole yhtään vammaista pelaajaa, saa korkeintaan kahdelle vapaavalintaiselle pelaajalle antaa ylimääräisen aging results-heiton. Tämän saa tehdä vain juuri ennen Parabowlia.Jos on vain yksi vammainen, saa antaa aging results-heiton yhdelle pelaajalle.
 16. Jos Parabowl tiimi ei saa kasaan 16 pelaajaa, saa tiimi journeyparastuntyjä riittävästi, jotta rosteri nousee 16 pelaajaan. Se tiimi, jossa on vähemmän pelaajia saa journeyparagobboja ja se jossa on enemmän pelaajia saa journeyparahalflingeja. Tasa pelaajamäärällä kapteenit heittävät noppaa ja isompi tulose saa journeyparagobot. Journeyparagobbo on 6237 Dodge, Stunty, Loner Niggling injury ja journeyparahalfling on 5236 Dodge, Stunty, Loner Niggling injury
 17. Journeyparastuntyt siirtyvät viimeisenä vuorolla (vuoro vaihtuu normisti), mutta voivat tulla kentälle vain jos muita pelaajia ei ole täyttä kentällistä.
 18. Journeyparastuntyjä siirtää joku jolla ei ole pelaajia kentällä (Erno!) tai joukkueen kapteeni (vammaisin/arvokkain pelaaja kentällä).
 19. Joukkueiden nimillä saa heitellä.

Parabowlkutsut

Bloodbowl