Panun Mage:Nick

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun


Kuka?

Nick, Nick the Dick, Young Nick. Koko nimi Nicholas Jeremiah Evans, mutta sitä ei käytä kuin erittäin vihainen äiti tai arvoton byrokraatti. Tottenhamin kannattaja.

Elämäntarina

Äiti, Donna Evans, tuli raskaaksi ja meni naimisiin isän (Robert) kanssa. Isästä ei paljoa muistoja ole, saattoi joskus lyödä Nickiä ja äitiä. Vahvin muisto on kun hekotti kovaan ääneen huvipuistossa. Isä katosi lopullisesti Nickin ollessa 5-vuotias, ilmeisesti löytyi kuukausia myöhemmin Southamptonin tai Portsmouthin rannoilta. Äiti yritti hoitaa poikaa minkä pystyi, mutta yleensä vähempionniset miessuhteet veivät paljon aikaa. Äidin ollessa työttömänä siltä sai ainakin enemmän aikaa kuin satunnaisten sihteeri-, kirjuri- tai myyjä-aikoina, ja teini-iässä tapahtui melkoista erilleen kasvamista. Elämä Hackneyssä opetti koville tavoille, koulu suoritettiin juuri niin pitkälle ettei kukaan jäänyt valittamaan. (Vuosi LVI-linjalla ammattikoulua, sitten jäi pois, sitten täysi-iän takia ei enää koulua.) Vaikka äiti ja poika usein riitelevätkin, isoäidin kuolema pari vuotta sitten todisti, että riittävän vakavissa tilanteissa Nick yhä taipuu äidin käskyihin.

Luonne

Demeanor: Bravo / Rogue

Tuttuja

  • Billy "Skids", taiturikuski. Onnistunut muutaman kerran pakenemaan poliiseiltakin. Tietää mistä hankkia nopeasti kertakäyttöauto tai miten tuunata pitempään käytettävää.
  • Anthony "Tony" Brown, univormupoliisi. Luokkatoveri kouluajoilta, Tottenhamin kannattaja, on useasti päästänyt Nickin pienemmistä rikkeistä menemään mutta pidättänyt kerran verekseltään murrosta. Vastaavasti Nick on muutaman kerran käräyttänyt vähän pahempia rikollisia Tonylle; informaatio kulkee kumpaankin suuntaan.

The Black Hound

Leonin omistuksessa oleva suljettu pubi, nykyään auki valikoiduille asiakkaille. Yläkerrassa makuuhuone ja Sanctum. Useimmat ikkunat ulkoa laudoitettu ja sisältä tiivistetty jottei sisällä palavat valot näy ulos, sisäpihalle avautuvassa makuuhuoneessa rullaverho. Pubitila vuorattu seinän sisäisillä hopea- ja rautaverkolla. Sisäänkäynti sivuovesta (takaovikin on), kulmassa sijaitseva pääovi naulattu kiinni, mutta yläpuolella lamppu ja kyltti, jossa kuva ja nimi "The Black Hound". Pubitilassa takka, yläkerrassa kamina, ja taloon tulee vesi ja sähkö. Pubitila on ihan mukava, jonkun verran vanhahtava ja monin paikoin nuhjuinen, mutta itse tiski on siisti ja hyväkuntoinen. Tiskin edessä olevat korkeat jakkarat ja reunoilla seisovat pöydät ja tuolit ovat useita eri malleja, tilaa on ehkä parille kymmenelle.

Ulkonäkö on jotain seuraavan kolmen kaltaista:

Elise

Arkisen näköinen leka. Rautainen pää tehty moneen kertaan sulatetuista ja puhdistetuista Thamesistä kalastetuista väkivallan välineistä, varsi hikkoria jossa tammitaimen sydän. Vahvistaa Entropy-, Forces- ja Matter-taikuutta käytettäessä. (3:n pallon wonder, 13 succ.)


Expat

Tullut

5 + 6 + 6 + 6 + 6 + 8 + 8 (45)
+ 8 + 8 + 8 + 10 + 7 + 6 + 7 + 8 + 10 + 6 + 8 + 8 + 6 (100)
+ 7 + 6 + 8 + 8 + 6 (35)
+ 6 + 7 + 6 + 8 + 6 + 6 + 5 + 6 (50)
+ 7 + 7 + 8 + 6 (28)
= 258

Käytetty

158 = 10 + 24 + 10 + 10 + 16 + 24 + 32 + 16 + 16 (Life 1, Arete 3, Prime 1, Matter 1, Matter 2, Matter 3, Arete 4, Entropy 2, Prime 2)
30 = 4 + 4 + 3 + 5 + 6 + 4 + 4 (Melee 2, Awareness 2, Craft 1, Expression 2 (+Chanting 2), Stealth 3, Craft 2, Occult 2)
8 = 4 + 4 (Int 2, Dex 4; hahmonluonnista 4 + 12)

Yhteensä: 158 + 30 + 8 = 196

Muuta

Rakensi Leonille hienompaa kellaria.


Pääsivu