Palavan tornin mestari

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Palavan tornin mestari

Setin maailmanlopuntemppelistä löytynyt salakäytävä johti vuorenrinteeseen kielekkeelle, joka avautui vehreään laaksoon. Laakson lounaisreunaa hallitsee suurehko järvi, ja lähes täsmälleen keskikohdasta nousee noin 120 jalkaa korkea, neliskulmainen metallitorni. Tornin kattoa koristaa hehkuvin kekälein täytetty suurehko "astia" (20ft. halkaisija). Rohkeutensa ja taisteluhalunsa menettäneet liskomiehet paljastivat seikkailijoille, että paholaiset(fiends) olivat kaapanneet vangit ja vieneet heidät edelläkuvailtuun leimuavaan torniin.

Matkalla tornille ja itse tornissa seikkailijat kohtasivat kuin kohtasivatkin eritasoisia demoneja, sekasikijöitä ja mustan lohikäärmeenkin. Sankarit ylittivät Tasojen Arvoituksen vahingoittumatta, sekä vastustivat kiusausta vapauttaa voimakas saatana(devil) maagisesta vankeudesta, vaikka tämä lupasi vapauttajalle yhden toiveen.

Tornin huipulta, todellisuutta uhmaavasta huoneesta jo riutuneet seikkailijat kohtasivat Tornin jäisen mestarin, Baloriksi luotettavasti tunnistetun demonin, joka kuitenkin saatiin tuhottua. Kuoleva demoni räjähti jäisiksi sirpaleiksi jotka sulivat ja höyrystyivät tornin lämpimällä adamantium-lattialla.

Voittoisa ryhmä palasi portaalista takaisin uuteen Traverniin (myön Pixie pääsi jostakin syystä mukaan, on suuresti mahdollista että tämä liittyy balorin aarrekammiosta löytyneeseen kristalliseen taikasauvaan). Kun ryhmä oli palaamassa portaaliin pelastamaan löytämieen kivettyneitä ihmisiä, asianmukaisella magialla varustettuna, edellämainittu kristallisauva kuitenkin räjähti punaiseen valoon ja sai portaalissa aikaan dramaattisen muutoksen.

Ennen hopeanhohtoinen, nestemäinen pinta josta oli heijastellu kuvia vehreästä metsästä muuttui yht'äkkiä punaiseksi, ja siitä kohosi jo kerran tapetun balorin pää -samasta punaisesta nestemäisestä aineesta muodostunut- joka virkkoi pelastusretkeä suunitelleille urhoille näin: "Tapoitte Simulcarnumini, mutta portaali on nyt minun!".

Vaikka demoninen läsnäolo pian kaikkosikin, ei portaali muuttunut ennalleen; tarvitaan uusia urhoja tutkimaan tapahtunutta ja uskaltautumaan sen läpi tuntemattomaan!

Muutama huomio Kivettyneet ihmiset eivät ole kivettyneitä, ne ovat vain patsaita.