Nya

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Sankarit saivat Seikkailijoiden salista tehtävän pelastaa Nya, nuori haltijanainen, joka oli ilmoitettu kadonneeksi. Sankarit löysivät järvenpoukaman, jonka veden pinnassa oli Nyan kasvot, jotka pyysivät apua. Hän kertoi peilikuvansa ottaneen hänen ruumiistaan vallan jättäen oikean Nya tämän lammen pintaan.

Sankarit pääsivät tämän "vale-Nyan" jäljille, joka asui mökissään aviomiehensä Antonin kanssa. Sankarit houkuttelivat heidät lammelle ja tönäisivät Nyan lampeen, jolloinjärven pinnassa oleva peilikuva sai jälleen otteen omasta ruumiistaan. Sankarit menivät takaisin Seikkailijoiden saliin ja lunastivat palkkionsa Nyan löytämisestä. Nya ja Anton lähtivät kotiinsa, mutta sankarit pelkäsivät että peilikuva oli huijannut heitä ja oikea Nya oli sittenkin lammessa.

Antonin mökillä Nya lähti pakoon sinne saapuvia sankareita ja koetti hakea Harmaan veljeskunnan temppelistä turvapaikkaa. Sankarit kuitenkin suostuttelivat veljeskunnan luovuttamaan Nyan heille ja sitten he heittivät nänet takaisin järveen. Oikea Nya sai ruumiinsa takaisin ja joukko velhoja kävi hävittämässä maagisen peilikuvan järvessä.