Norsca Otteluhistoria

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Kausi 1.

 1. Rännien Ritarit 2-4, 3-3, +50k. Tuplat runnerille.
 2. Humaanit Humanit 1-2, 2-0, +50k. Ketterä heittäjä. Ostettu Berserker Olof.
 3. BBQ 3-0, 4-3, +70k, +FF. Anders missaa, skillit Olofille ja Ulfille. Hankittu apuvalmentaja.
 4. Kallon Murskaajat, 1-1, 0-2, +80k, +FF. Linjamies Bertil missaa. Kallelle ja Björnille skillit. Hankittu Ulfwerener Lupus. Etenkin alkupelistä pelottavan tehokkaasti panssaria läpäiseet kaaoskääpiöt eivät onnistuneet kuitenkaan telomaan kuin pari pelaajaa, joten pelistä tuli häämöttäneen murskatappion sijaan tasainen jännitysnäytelmä. Erityismaininnan ansaitsee lumipeikko Fluffy, joka onnistui sössimään sekä pelin ensimmäisen että viimeisen hyökkäyksen. Rangaistukseksi peikko ajeltiin kaljuksi ja sen karvoista virkattiin fanituotteita. Pipojen ja lapasten myynti tuottikin koko kauden huipputulot.
 5. Da Slugggaz 1-0, 1-0, +40k. Käsittämättömällä venymisellä saatiin venytettyä örkkien avausmaalia viimeiselle kierrokselle vaikka melkein koko joukkue asui KO-boksissa jatkuvasti. Lopulta, kun omalla kenttäpuoliskolla ei enää ollut yhtään pohjanmiestä, saivat örkit raahattua pallon maaliin asti.
 6. Boyz in da Hood 1-1, 2-4, +80k, +FF. Perkeleellinen teurastus. Linjamiehet Werner ja Anders kuolivat, liikemiikat Runnerille ja Börjelle. Typerän pelailun takia en edes voittanut. Fluffy sentään lopulta oppi jotain. Linjamies Åkekin sai skillin. Tämä peli tunnetaan jatkossa nimellä Musta Maanantai. Hankittiin Heittäjä Palle ja Berserker Gudmundr.
 7. VN Luovutusvoitto, +110k, +FF. Hankittu runner Egill.

Kausi 2.

 1. Da Slugggaz 0-3, 0-7, +50k. Armoton teurastus. Panssari on paperia ja puolet vastustajan injuheitoista casualtyjä. Vähemmän yllättäen seuraa murskatappio, varsinkin kun pohojalaasille oli jäänyt tumput käteen, Fluffy mukaan lukien. Sattui silti vähemmän kuin olisi voinut. Linjamies Börje kuoli, nigli Antonille. Lisäksi pari missiä.
 2. Humaanit Humanit 3-1, 2-2, +70k, +FF. 20k petty cash. Miesalivoimasta huolimatta peli pyöri kertakaikkiaan kivasti. Seuraavaa peliä ajatellen harmittaa ainoastaan Fluffyn missi. Journeyman Håkan ylennetiin joukkueeseen. Lisäksi hankittiin linjamies Hakån. Bjornille armoria, Pallelle Leader.
 3. Dead Elf Society 1-3, 2-3, +50k. Kerta kaikkiaan mukava peli, vaikka Håkan potkaisikin tyhjää heti ekassa pelissään täysivaltaisena pelaajana. Sade vähän harmitti molempia joukkueita. Hankittiin linjamies Falkir.
 4. Boyz from da Hood 0-3, 2-7, +40k. Teurastus jatkuu. Jostain syystä etelän epäkuolleet tekevät aivan hirveetä lämää. Bjorn ja Hakån kuolivat ja Fluffy missaa taas. Hankittiin linjamies Hallr ja cheerleader.
 5. Golddiggers 1-2, 3-4, +40k. Suht hyvin meni kääpiöitä vastaan muuten mutta skillillinen linjamies on ilmeisesti rikos maailmankaikkeutta vastaan. Tällä kertaa kuoli Åke. Berserker Olof oppi yllättäen ketteräksi. +30k palkintorahaa divisioonan 5. sijasta. Hankittiin linjamies Afastr.

Kausi 3.

 1. Kallon murskaajat 3-2, 8-2, +50k, +FF. Voitto! Loistava, kunniakas, täydellinen voitto. Omiin ei satu ja vastustajat lakoavat kuin heinä. Skillit Fluffylle, Ulfille, Gudmundrlle, Egillille ja Kallelle. Hankittiin linjamies Adalbert.
 2. Boyz from da Hood 1-1, 0-9, +70k. Käsittämätöntä. Khemrien kirous tapaa taas. Tällä kertaa kuoli linjamies Bertil, Ulfwerener Lupus ja, kaikkien valtavaksi murheeksi, lumipeikko Fluffy.
 3. Da Sugggaz 1-2, 2-4, +50k, -FF. Vaikka kuinka yritin pelata varovasti, silti on tungettava koko ajan tappelemaan. Itse peli meni kyllä ihan kivasti. Ei minkäänlaisia vammoja omiin pelaajiin ja mercitkin ottivat aika vähän kipua. Hankittiin lumipeikko Snöbåll.
 4. Dead Elf Society 1-4, 1-8, +20k. Toisen puoliajan puoliväliin asti menee ihan kivasti, ei edes olla pahasti häviöllä. Sitten tapahtuu jotain. Taivas tummenee, varjot pitenevät ja kylmä tuuli puhaltaa. Seuraavalla vuorolla yksikään kaatunut pohjanmies ei enää nouse. Tummat haltijat naureskelevat tietävästi ja tekevät pari maalia. On tosi vittumaista kun tiukka matsi muuttuu murskatappioksi huonon tuurin kasaantumisen takia. Neljä omaa casualtyä putkeen samalla vuorolla on liikaa kenelle tahansa.
 5. Golddiggers 2-1, 4-3, +40k, +FF. 10k Petty Cash. Meni reippaasti paremmin kuin olisi voinut. Kääpiöt pelaavat ekan puoliajan omaa peliään ja viivyttävät maalinteon viimeiseen vuoroon. Otettiin nippu KOta. Toinen puoliaika toimi sitten paremmin. Nopea maali omasta hyökkäyksestä ja toinen tyylipuhtaasta pallonriistosta toi voiton, kun kääpiöiden viimeisen vuoron heittokuvio menee pieleen. Ottelun ehdoton sankari oli Berserker Gudmundr, joka innostui toisella puoliajalla takomaan neljä casualtyä. Vuokrapeikko sen sijaan sai ottaa koko matsissa kolme toimintoa, joista yhdellä päätti seisoskella paikallaan. Oli se silti hintansa arvoinen. Afastr ja Falkir oppivat törkeiksi ja Palle varmakätiseksi. +80k ja Pipa liigan kolmannesta sijasta.

Kausi 4.

 1. Big Boyz of Quinley, 3-0, 6-5, +60k, +FF. Mukavan tuottava peli. Pallo pysyi hallinnassa ja snotlarista saa expiä. Vaikka ogret lyövätkin kovaa vastapalloon, kun saavat tilaisuuden, Nuffle varjeli tällä kertaa ja hurjista lukemista huolimatta ainut vamma oli yksi missi. Hallr, Afastr ja Gudmundr oppivat taklaamaan ja Egill guardaamaan.
 2. Drty Green Ziittaz, 3-0, 10-5, +50k, +FF. Reipasta väkivaltaa. Anton, viimeinen joukkueen alkuperäinen linjamies, kuoli ja vastustajalta tapettiin peikko. Liikevamma Egillille ja panssarivamma Gudmundrlle eivät sentään harmita paljoa. Krusa oppi odotetusti blockkaamaan ja Snöbåll avasi maalitilinsä. Ostettiin linjamies Bruddr.
 3. Yön Nuljaskat, 0-2, 1-3, +50k, -FF. Peli liukkaita liskoja meni odottamattoman huonosti. Eka puoliaika meni töniessä ja liskot viivyttivät maalinsa viimeiseen vuoroon. Toisen puoliajan alun kummallinen sähläys aiheuttikin sitten sen, että liskot tönivät puoli joukkuetta ulos kentältä. Karkuun juostiin ja tehtiin lähes onnistunut maaliyritys (Long Bomb lumimyrskyssä, Pipalle käyttöä!). Lopulta liskomassa kuitenkin oli liian suuri ja tappio tuli. Vammoja ei kuitenkaan, mitä nyt guardaajat jatkavat vuorotahtiin missaamista. Gunther oppi väistelemään. Hankittiin linjamies Adisil.
 4. UW Ballratz, 2-1, 7-0, +60k, +FF. Meni pelikirjan mukaan. Maalinteko on kohtalaisen todennäköistä, kun vastustajan pelaajia ei ole kentällä. Hallr oppi potkimaan palloa.
 5. Yön Nuljaskat, 2-1, 7-1, +30k. Eka puoliaika alkoi pohjanpoikien nopealla hyökkäyksellä. Maalin viivyttäminen tarpeeksi näytti hankalalta, joten TD tehtiin kolmannella vuorolla. Liskot vastasivat omalla kolmen vuoron maalillaan, johon ei paljon päässyt sekaan sorkkimaan. Oli siis mahdollisuus mennä toiselle puoliajalle johtoasemissa. Suunnitelma kaatui apaattisen huonoon hyökkäykseen, josta ei saanut aikaan kuin epätoivoisen räpellyksen kohti maalilinjaa. Toinen puoliaika menikin sitten paremmin. Liskot paketoivat pallon tehokkaasti keskelleen, joten pohjoisen karvaiset miehet keskittyivät telomaan puolustuskyvyttömiä skinkejä ja jarruttelemaan liskoboksin liikkeitä. Tämä taktiikka purikin tehokkaasti, pallon suojelu sitoi tarpeeksi liskoja, että lopuilla ei juuri ollut mahdollisuuksia ylivoimaa vastaan. Kun kentän liskopopulaatio oli saatu laskettua riittävän alas, pohjanmiehet piirittivät liskoboksin ja ruhjoivat pallon ulos. Varma voittomaali ja finaaliin. Bruddr ja Adisil oppivat taklaamaan ja Kalle vauhtia töppösiin.
 6. Dead Elf Society, 1-2, 2-5, +150k. -10k petty cash. Tiukka kamppailu. Lopulta haltioiden vahvampi panssari ja paremmat tähtipelaajat käänsivät pelin tappioksi. Toinen tila liigassa oli kuitenkin ihan jees. Adalbert kuoli epähuomiossa mutta eipä tuota kukaan sure. Snöbåll oppi mahtimäjäyttämään.
 7. Chaos All-Stars. Ottelussa Snowbowlersia edustanut linjamies Hallr kommentoi ottelua: "Pelotti niin perkeleesti."

Kausi 5.

 1. Dead Elf Society 0-2, 3-6, +20k, -FF. Eka puoliaika meni hyvinkin tasan, toisella puoliajalla haltiat lipsahtivat miesylivoimalle ja potkivat pohjanpojat pihalle kentältä. Krusa oppi guardaamaan.
 2. Vanquished Foes of Metal 2-1, 4-0, +90k, +FF. Jotakuinkin apaattisesta pelaamisesta huolimatta ihan hyvin meni. Hyvin ajoitetun nopan vastustuksen takia peli päättyi 2-1 eikä 4-0.
 3. Da Slugggaz 2-1, 1-4, +70k, +FF. Ääritiukka peli. Starojen venymisellä ja onnekkaalla riotilla eka puoliaika päättyi 1-1 ja vaikka toisella jouduttiinkin tekemään turhan nopea maali, saatiin örkkien tasoitus viivytettyä viimeisen vuoron säkäkuvioon, jonka mukavasti kämmäsivät.
 4. Infectious Agents 2-0, 3-2, +50k, +FF. Panssari oli paperia ja isot jätkät tyhmiä molemmilla puolilla. Lopulta voiteettiin ko:n-hakkauskisa. Ostettiin ennen peliä linjamies Ormgeirr ja pelin jälkeen juoksija Ragni. Gunther kuoli sopivasti pois tieltä.
 5. Dead Elf Society 0-3, 2-3, +10k, -FF. Eka puoliaika oli taas tiukkaa taistelua, toisella puoliajalla puoli joukkuetta käveli vanhasta muistista KO-boksiin.
 6. Humaanit Humanit 3-2, 3-7, +60k, +FF, +80k ja Pipa liigan kolmossijasta. Toisen puoliajan puoliväliin peli oli kohtuu hallinnassa ja hakkaus aika tasan. Sitten tuli yllättäen neljä pelaajaa takkiin. Peliä pidettiiin jo menetettynä mutta jatkoajalle kuitenkin kammettiin. Jatkoaika pysyikin kohtuullisesti hallinnassa. Humaanit saivat kuitenkin mahdollisuuden tasoittaa uudestaan ja viedä pelin toiselle jatkoajalle. Hetkellisessä verenhimon puuskassa ihmisvalmentaja päätti kuitenkin lyödä pari kertaa ennen varman maalin tekemistä. Pieleenhän se meni. Hallr sai strenavamman ja vaihdettiin välittömästi parempaan. Olof oppi paremman puutteessa Sure Handsin. Hankittiin re-roll.

Kausi 5.

 1. Dead Elf Society 0-2, 3-6, +20k, -FF. Eka puoliaika meni hyvinkin tasan, toisella puoliajalla haltiat lipsahtivat miesylivoimalle ja potkivat pohjanpojat pihalle kentältä. Krusa oppi guardaamaan.
 2. Vanquished Foes of Metal 2-1, 4-0, +90k, +FF. Jotakuinkin apaattisesta pelaamisesta huolimatta ihan hyvin meni. Hyvin ajoitetun nopan vastustuksen takia peli päättyi 2-1 eikä 4-0.
 3. Da Slugggaz 2-1, 1-4, +70k, +FF. Ääritiukka peli. Starojen venymisellä ja onnekkaalla riotilla eka puoliaika päättyi 1-1 ja vaikka toisella jouduttiinkin tekemään turhan nopea maali, saatiin örkkien tasoitus viivytettyä viimeisen vuoron säkäkuvioon, jonka mukavasti kämmäsivät.
 4. Infectious Agents 2-0, 3-2, +50k, +FF. Panssari oli paperia ja isot jätkät tyhmiä molemmilla puolilla. Lopulta voiteettiin ko:n-hakkauskisa. Ostettiin ennen peliä linjamies Ormgeirr ja pelin jälkeen juoksija Ragni. Gunther kuoli sopivasti pois tieltä.
 5. Dead Elf Society 0-3, 2-3, +10k, -FF. Eka puoliaika oli taas tiukkaa taistelua, toisella puoliajalla puoli joukkuetta käveli vanhasta muistista KO-boksiin.
 6. Humaanit Humanit 3-2, 3-7, +60k, +FF, +80k ja Pipa liigan kolmossijasta. Toisen puoliajan puoliväliin peli oli kohtuu hallinnassa ja hakkaus aika tasan. Sitten tuli yllättäen neljä pelaajaa takkiin. Peliä pidettiiin jo menetettynä mutta jatkoajalle kuitenkin kammettiin. Jatkoaika pysyikin kohtuullisesti hallinnassa. Humaanit saivat kuitenkin mahdollisuuden tasoittaa uudestaan ja viedä pelin toiselle jatkoajalle. Hetkellisessä verenhimon puuskassa ihmisvalmentaja päätti kuitenkin lyödä pari kertaa ennen varman maalin tekemistä. Pieleenhän se meni. Hallr sai strenavamman ja vaihdettiin välittömästi parempaan. Olof oppi paremman puutteessa Sure Handsin. Hankittiin re-roll.


Kausi 6.

 1. Vanquished Foes of the Metal 1-2, 2-4, +30k, -FF. Hups. 8 guardia vastustajalla on aika paljon. Niin on kolme (3) turn-overia peikollakin. Mutta valmentajan pitkäveneessä on bileet aamuun asti, koska Snöbåll oppi Blockin! Ragni oppi odotetusti vauhtia.
 2. Real Picea 2-1, 6-2, +70k, +FF. Piestiin tontut ulos kentältä ja tehtiin maali. Ne tuli takas ja teki maalin. Hakattiin puolet tontuista ulos ja tehtiin maali. Vaihdettiin rikkoutunut linjamies ehjään.
 3. Angels Seeking Satan, 1-0, 3-3, +80k, +FF. Aluksi tuli vähän nekkuun, kun enkelit avasivat hyökkäyksensä melkoisen vahvasti. Puoliajan loppuun mennessä tilanne kuitenkin tasaantui ja ensimmäinen puolisko päättyi tiukan väännön jälkeen 0-0. Toisella puoliajalla kontrolli peliin saatiin aika nopeasti kasaan, vaikka täsmäexpottaminen poikikin pallonriiston enkeleille. Siipitytsät pistivät tiukasti kampoihin loppuun asti jyrkästä alivoimastaan huolimatta. Maalin teko säästettiin viimeiseen vuoroon. Enkelien tasoittava vuoro olikin sitten poikkeuksellisen verinen; ensin lyötiin Falkir hengiltä ja kostoksi Beda teloi huolimattomasti blockanneen linjaenkelin takaisin pilven reunalle. Ottelun ehdoton sankari oli apuvalmentajamme Harald Uupunut, joka osoitti ylivertaisen sääntötuntemuksensa oikaisemalla tuomaria virheellisestä väkivaltaisuustuomiosta peräti kolmasti. Ostettiin linjamies Freygeirr. Albrikt oppi törkyilemään, Adalvaldr Standfirmin ja Ormgeirr Guardin.
 4. UW Ballratz 2-1, 1-6, +50k. Pelikirjaa noudatettiin. Eka puoliaika oli välillä vähän jännittävä, rotat ottavat palloa pois aika tehokkaasti. Toisella puoliajalla miesylivoima puri ihan kivasti. Bedalle Dirty Player, Krusa otti agivamman.
 5. Vanquished Foes of the Metal 1-2, 4-4, +40k, -FF. On ne kääpiöt vaan kovia. Ekalla puoliajalla tehtiin ensin nopea maali, että päästäisiin nopeammin eroon palkkajyrästä, joka oli tullut epäkonservatiivisesti jo puolustusdriveen. Sitten käytiin kiireellä kampeamaan pallonriistoa. Se näyttikin todennäköiseltä, kun pallo aloituspotkusta päätyi aivan takakulmaan ja sen päälle vielä saatiin blitz. Onnettoman pallonkäsittelyn ja parin pienen taktisen kämmin takia maalia ei kuitenkaan saatu ja kääpiöt tasoittivat lopulta. Toisella puoliaika kuluikin seuratessa kääpiöiden tasaista marssia kohti maalialuetta. Peliä hankaloitti myös hiukan kuuma sää ja paljon ennätyshuono ko:stapalaamisprosentti. Kalle oppi vahvakätiseksi ja otti vanhenemisniglin. Galli oppi potkimaan palloa.
 6. Rammstein HC 1-2, 4-0, +40k+70k, -FF. Pelasinpa huonosti. Peliin lähdettiin lähinnä expotusasenteella. Mukavasti saatiinkin aloittaa hyökkäämällä ja tehtiin hyvin tähdätty TD linjamiehelle. Suunnitelman mukaan pallonriistokin saatiin aikaiseksi aika pian, kun ei noi nyyppähaltiat oikein näytä osaavan käsitellä palloa, saati tapella. Sitten poikkesin suunnitelmasta, enkä tehnytkään sitä toista maalia heti. Luonnollisesti parin vuoron päästä tontut tekevät hillittömän riskikuvion päätteeksi pallonriiston ja saman tien maalin (pari dodgea, yhden nopan blokki->pallo katsomoon, dodge, pallonnosto, hand-off, kaksi extraa, pommi maaliin, koppi). Toinen puoliaika olikin sitten tämän kauden huonoin. Pelailin ihan miten sattuu, ilman minkäänlaista strategiaa. Niinpä tontut saivat venytettyä maalinsa viimeiseen vuoroon, vaikka mieshukka kentällä olikin aika suuri. Pushback-tasoituksen pilasi vielä mukavasti perfect defence. Gudmundr sai skillin ja ikäniglin, Freygeirr vain skillin. Historiallisesti tämä lienee ensimmäinen kerta joukkueen historiassa, jolloin jokaisella pelaajalla on ainakin yksi skill.

Kausi 7.

 1. Rammstein HC 1-2, 1-4, +20k. Ei mene nyt hyvin. Ilmeisesti minulle on joku ongelma pelata mustia haltioita vastaan. Supersankarimme Olof otti armorivamman. Pari missiäkin tuli.
 2. Bloodlust Pirates 1-1, 5-5, +30k, -FF. Yllättävän verinen ottelu, vaikka vammoja ei omaan tiimiin tullutkaan. Tasapelistä syytän lähinnä sitä, että en alkanut valmistella voittomaalikuviota tarpeeksi aikaisin, vaan jäin hieromaan omalle takakentälle liian monella pelaajalla. Pelin aluksi kaikkien kaveri, veteraaniberserkkeri "Vasara" Gudmundr ilmoitti siirtyvänsä eläkkeelle. Tilalle palkattu tuore lupaus viettikin sitten melkein koko pelin sairaspenkillä. Lehdistö kyllä kohkaa kaverista kovasti, joten ehkä siitä jotain tulee.
 3. Arthur's Escapade 1-1, 1-4, +80k, -FF. Rasittavan tasainen peli. Ratkaisu meni kirjaimellisesti viimeiselle vuorolle. Tuore, lupaava berserkeri otti ja kuoli. Korvattiin samantien.
 4. NST 1-2, 1-4, +10k, -FF. Ei pärjätä NST:lle hakkauksessa, ylläri. Epäreilusti pelasivat tällä kertaa vielä palloakin. Kakkosheittäjämme Palle otti ja kuoli. Ihan hyvä, ei siitä sohlosta ollut ikinä mitään tulossakaan. Hommattiin tuore heittäjä korvaamaan kuollutta.
 5. EVIL 1-2, 3-4, +40k, -FF. Rennosti pelailltiin, joten raivotontut voittivat. Melkoisia sankarikuvioita joutuivat esittämään silti.
 6. Idän Ihmeet, 3-0, 2-3, +50k, +FF. Helppo ja mukava voitto aloittelijaörkeistä.
 7. Metal 0-2, 4-4, +70k, -FF. Melkein pärjättiin tappelussa maalinteon kustannuksella. Vaihdettiin lahjaton linjamies tuoreeseen. Hidas runnerimme hidastui entisestään. Tuore heittäjämme Jarl osoitti lahjakkuutta ja oppi nopeaksi.
 8. Humaanit Humanit 1-0, 3-3, +70k, +FF. Noppa pyöri kivasti ja vastustaja siirtyi KO-boksiin sankoin joukoin. Snöbåll onnistui viimeinkin pääsemään yli expakauhustaan ja heitti juhlan kunniaksi tuplat. Tuore berserker Fingeirr oppi myös mutta yllättäen vanheni. Huippulinjurimme Adalvaldr otti agivamman ja profiloitui entistä enemmän linjatappelijaksi.

Kausi 8.

 1. Rännissä rapisee, 3-2, 3-0, +FF, +60k. Vastustajien taikaukko haittasi pahasti hakkausta. Vähän aikaa jo jännitti, hävitäänkö. Toinen puoliaika meni kuitenkin nuottien mukaan.
 2. TBA, 0-1, 0-5, -FF, +70k. Ei varsinaisesti mennyt huonosti mutta sopivasti ajoitetut pikkukämmit tekivät tappion.
 3. Death Becomes Her, 2-1, 1-4, ,+FF +50k. Hillittömän tiukka ja viihdyttävä peli. Pallonriistoja tehtiin useampi molempiin suuntiin. Ratkaisu jäi viimeisen vuoron puolen kentän heittokuvioon. Parikin pelaajaa päätti oppia liikettä. Valitettavan moni ikävä kyllä missaa seuraavan pelin.
 4. EVIL, 0-4, 3-5, -FF, +40k. Ankaraa vääntöä, lopulta kuitenkin selkeä tappio. Ei onnistunut pallon vartiointi yhtään ja hakkauskin käynnistyi vähän myöhään. Kalle, iäkäs heittäjäihmeemme, kuoli lopulta saappaat jalassa.
 5. FC Rooma, 2-2, 8-1, +FF, +20k, luovutusvoitto jatkoajalla. Luulin jo, että hävisin, kun vampyyrit pääsivät ekalla puoliajalla 2-0 johtoon mutta sitten hakkaus alkoikin pyöriä erinomaisesti ja jatkoaika olikin jo näytöspeliä.
 6. Kaislikossa Suhisee, 3-2, 6-10, +FF, +70k, +60k liigan 5. sijasta. Tiukka peli, ratkesi vasta toisella jatkoajalla. Sammakot löivät yllättävän lujaa tällä kertaa, mutta skilliylivoima jyräsi lopuksi. Ja Snöbåll, viisi kassua yhdessä pelissä on aika kunnioitettava suoritus.

Kausi 9.

 1. Chaotic Neutrals, 2-0, 5-5, +70k. Kivasti pysyi tilanne hallinnassa suunnilleen koko pelin ajan, vaikka kaikki omat vahvat pelaajat lyötiinkin ulos kentältä ekalla puoliajalla.
 2. NST, luovutusvoitto, +70k, +FF.
 3. FC Rooma, 0-4, 2-4, +60k, -FF. Suht paska peli, ärsyttäviä vammoja.
 4. Puskassa Vilisee, 2-0, 4-0, +50k, +FF. Murskavoitto. Haltioiden pallonkäpistely meni sopivasti pieleen, joten peli sumputtui tarpeeksi pitkään, että paremmat tappeluskillit purivat.
 5. FC Rooma, 0-2, 0-1, +20k. Peli oli hyvin hallinnassa ja suunta kohti vampyyrien telomista jatkoajalla, sitten yhtäkkiä hävisin. Ketterän thrallin sankarikuvion jälkeen mellakka piti huolen, että en edes voinut yrittää enää tasoitusta. Eipä sentään sattunut kehenkään.
 6. EVIL, luovutusvoitto, +90k, +FF. +80k 3. tilasta. Pipa.


Kausi 10.

 1. Pirunlinnan HMP, 2-0, 3-4, +60k. Murskaava skilliylivoima oli murskaava.
 2. Puskassa Vilisee, 1-2, 5-3, +40k. Haltia on aina haltia. Tiukkaa vääntöä mutta olivat onnekkaampia, porsaat. Tapoin sentään puun.
 3. TBA, 1-2, 4-4, +50k, -FF. Häpeällinen tappio tiukahkon pelin jälkeen. Epiksillä kävi tällä kertaa parempi tuuri pallon kanssa.
 4. 6 Pool Heroes, 3-0, 4-4, +30k, +FF. Murskavoitto ilkeistä kaaostaikatempuista huolimatta. Mitä nyt Bergulfr vähän kuoli.
 5. Pirunlinnan Herrasmiespalloilijat, 0-2, 4-3, +40k, -FF. Päätettiin kohteliaasti hakata vastustaja ensin kentältä ennen maalintekoa. Valitettavasti peli loppui kesken. Krusa kuoli, koska ei ollut apon listalla.
 6. Devastating Disney, 1-1(luovutusvoitto ja.), 3-1, +50k. Rennolla expotusasenteella pelattiin ja molemmat joukkueet kämmäilivät nopanheitossa merkittäviä määriä.


Kausi 11.

 1. Forbiden fruit, 3-1, 5-0, +70k, +FF. Aloittelijakaaostelijoilla ei ollut juuri mahdollisuuksia. Snöbåll alkaa harmaantua ohimoilta.
 2. Big Popper Club, 2-1, 7-2, +60k. Puolituisten kortinpeluukerho antoi yllättävän kovan vastuksen, osin hyvin osuneen nopanheiton takia. Ansalanka pelasti nöyryytävältä tasapeliltä tai ehkä jopa tappiolta.
 3. Kainalopallojoukkue, 2-2, 0-2, +50k, -FF. Treenauslinjoilla oltiin. Kivasti expa karttuikin, vaikka vammoja ei vastustajiin taikaukon vastustuksesta tehty.
 4. Infectious Agents, 0-2, 0-6, +50k. Kohdattiin kovempamme. Ei tosin auttanut se, että molemmat draivit alkoivat pitch invasionilla ja vastustajalla oli FAME.
 5. Kainalopallojoukkue, 4-2, 5-3, +70k, +FF. Tällä kertaa pelattiin vähän enemmän tosissaan. Vaikka valmentaja yrittikin kämmätä pelin tappioksi sankaripelaajamme, Naali etunenässä, korjasivat tilanteen.
 6. Rammstein HC, 0-2, 2-3, +60k+50k, -FF. Meh. Vähän huonosti pyöri noppa, joten perinteiseen tapaan toisella puoliajalla tuli turpaan.

Kausi 12.

 1. Sorrow's Path, 2-1, 3-2, +70, +FF. Raivotontut pelasivat tällä kertaa haltiapalloa, joten väkivaltalukemat jäivät pieniksi. Hyvin käytetyillä tasoituskorteilla oli osuutta asiaan.
 2. Big Popper Club. Peruttu sairastapauksen vuoksi.
 3. Keskustapuolue, 3-1, 3-7, +90k. Poliitikot olivat lähteneet otteluun raskaalla kalustolla, mikä näkyykin casualtylukemista. Peli sinänsä pysyi hallinnassa suunnilleen koko ajan ja voittoa ei erityisesti tarvinnut metsästää.
 4. Gloryseekers, 3-0, 3-0, +90k, +FF. Helppo toipumispeli. Täsmäexpoteltiin. Tyhmä runneri vanheni itselleen liikevamman.
 5. Doomduck Saints, 2-2, 4-3, +30k, -FF. Ritarit pelasivat hyvin ja saivat oivat tasoitukset (Kid Gloves pannaan!), joten saatiin kivan tasainen peli.
 6. Green Party, 2-1, 1-4, +20k. Helppo peli.
 7. Doomduck Saints, 0-2, 7-1, +60k, -FF. Hakattiin ritarit sinisiksi mutta pallonkäsittely petti pahasti kalkkiviivoilla.
 8. Skavenblight Suicide Mission, 3-2, 8-3, +50k+80k, +FF. Meinattiin jo hävitäkin expa-ahneuttamme. Skaveni kestää huonosti lyömistä.

Kausi 13.

 1. Metal, 2-3, 3-10, +50k, -FF. Hävittiin kääpiöille kestävyydessä. Lohdutukseksi tuli kuitenkin ketterä heittäjä.
 2. Defiled Defilers, 1-2, 2-4, +20k, -FF. Yllättävä tappio. Toisen puoliajan puoliväliin dominoitiin selvästi, sitten tuuri yhtäkkiä loppu.
 3. Carnival of Carnage, 1-1, 1-7, +20k, -FF. Tiukaa vääntöä, lopulta tuli liikaa turpiin, että oltais voitettu.
 4. Forbideen Fruit, 2-0, 3-2, +40k, +FF. Hakattiin ne sinisiksi, ekan vuoron blitz oli hienoa.
 5. FNM, luovutusvoitto, +60k.
 6. Cosplay Combo, 2-0, 4-0, +70k, +FF. Vähemmän yllättäen gobbot jyrättiin, vaikka korttipakka vähän pelottikin.


Takas