Musta Aurinko-Nemeia salainen

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

luonne:

Nemeia on yleensä ainakin päällisin puolin kohtelias ja ystävällinen tiefling neito. Mikäli joku olento saa hänet vihastumaan hän harvoin tuntee armoa. Hän on uskollinen niille, jotka näkee ystävinään eikä halua aiheuttaa heille kipua, joten hän ei myöskään turmele taikoessaan jos ystävällisiä olentoja tai rikasta maata on lähellä. Hän pyrkii hyvyyteen, mutta toisaalta ei kaihda hieman epäilyttäviämpiä keinoja päästäkseen päämääräänsä.

Hän ei vihaa tai paheksu erilaisia olentoja tai rotuja, vaan pyrkii näkemään yksilön. Tämä saattaa johtua siitä, että häntä on rodun vuoksi pelätty ja vihattu. Nemeia ei erityisemmin pidä siitä, että joku kommentoi hänen taustaansa tai kysyy siitä.


taustaa:

Nemeia on 19 vuotias tiefling, joka 16 vuotiaana liittyi temppeliherrojen järjestöön Raamissa. Hän ei tiedä kuka tai mikä hänen isänsä on, eikä ole edes kovin kiinnostunut asiasta. Tuli ja kuumuus ovat hänelle tuttuja, joten hän on epäillyt sukujuurtensa liittyvän jotenkin niihin.

Yksi offspringistä, hän on aiheuttanut syntyessään kohua ja hänen alkuperänsä on pyritty piilottamaan, vaikka noitakuningatar ei siitä niin välitäkään. Hänen annettiin liittyä templareihin, vaikka onkin tiefling ja hän on palvellut melko hyvin niiden keskuudessa. Nemeia on pyrkinyt järjestössä ylöspäin koko sen lyhyen ajan jonka on järjestöön kuulunut (n. 3 vuotta) ja on yrittänyt saada melko vaarallisia tehtäviä osoittaakseen oman pätevyytensä. Sellaisten antaminen on ollut myös ylempien templarien mieleen, sillä tieflingejä ei erityisen hyvällä katsota, vaikka kuinka olisi noitakuningattaren tytär.

Parin viimeisen vuoden ajan Nemeia on alkanut etsiä Veiled Alliancea ja tietää, että toinen offspringiin kuuluva on raamin osaston johtaja. Hän haluaisi vaihtaa johtajan, jotta kaupunki pääsisi taas kukoistamaan ja on päättänyt, että veiled alliance on paras tie. Hän on viimeiset pari kuukautta antanut Veiled Alliancelle tietoja temppeliherrain järjestöstä ja sen toiminnasta, sekä kertonut vapaana juoksevien maagien olinpaikkoja alliancelle ja pyrkinyt ohjaamaan niitä salassa Veiled Alliancen luo.tavoitteita ja tekemisiä:

-luoda sidoksia Raamin Veiled Allianceen

-nousta templareiden parissa saadakseen tietoa ja vaikutusvaltaa

-vahvistaa sekä oikeudenmukaisten templareiden valtaa, että Veiled Alliancea

-parantaa kaupunkilaisten ja lähellä asuvien oloja ja tehdä elämisestä turvallisempaa

-päästä eroon sidoksesta noitakuningattareen

-pitkällä aikavälillä saada sorsakuningatar pois vallasta (mieluummin tappamatta) ja luoda tilalle toimiva hallinto jotta kaupunki voisi jälleen menestyä ja muuttua turvallisemmaksi.

-piiitkällä tehdä samaa muille kaupungeille.

-parantaa tieflingien mainetta

-tuhota ne tieflingit jotka toimivat hänen mielestään väärin ja edistävät rodun pahaa mainetta.

-todennäköisesti joku yhteys maailman lohikäärmeeseen, koska käyttää dragon magiaa, mikä?


Nemeia - Tiefling Sorceress