ManseExalted:Mnemon Qiáo Zhu-Jián

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Mnemon Qiáo Zhu-Jián

ja se kuvainnollinen lisänimi
sekä mahdollisia muita titteleitä


Hahmolomake

Kuvaus

Jián on noin 1m80 pitkä ja 65kg painava häkellyttävän kaunis ja tikkulaiha andorogyyni mies. Purppuranmustat lyhyet ja jatkuvasti tyylikkään sekaisin olevat hiukset jotka tuntuvat valahtavan koko ajan puolittain nukuksissa olevien kullanruskeiden silmien eteen. Jiánin koko olemus huokuu kylmää välinpitämättömyyttä kaikkea kohtaan; paitsi silloin kun sen huokuu kylmää tyytymättömyyttä. Ohut ivalliseen hymyyn helposti kohoava suu, terävä nenä ja täydellinen kevyesti ruskettunut iho. Kissamaisen kevyt askellus yhdistettynä näennäiseen helppouteen jolla Jián tekee kaiken piilottaa alleen hauraan kunnon ja huomiokyvyttömyyden jotka rajoittavat tämän tekemisiä huomattavasti.

Pukeutuminen noudattaa yleensä Realmin muotia mahdollisuuksien mukaan suosien vahvasti valkoisen ja punaisen eri yhdistelmiä. Matkalla pukeutuminen on yleensä funktionaalisia nahkavaatteita joiden alla tosikultainen ketjupaita sekä selässä valkoisella jadella koristeltu suuri miekka. Ranteissa aina valkoisesta jadesta tehdyt rannekkeet ja rintaan on usein kiinnitettynä ruusu.

Anima on väräjävä kalpean kultainen jossa hehkuvia hitaasti liikkuvia hiukkasia jotka 16+ moten käytön jälkeen tiivistyvät tuulessa leijuviksi ruusun terälehdiksi. Tuulen voimakkuus riippuu Jiánin tunnetilasta ja charmeista joita käyttää vaihdellen kevyestä tuulesta pyörremyrskyyn.

Ikää Jiánilla on nyt noin 24-vuotta.

Luonne

Käyttäytymiseltään Jián on yleensä kohteliaan ylimielinen ja etäinen mutta pystyy tarpeen vaatiessa toimimaan täydellisen diplomaattisesti. Hyvin ylpeä, Jián loukkaantuu helposti, leppyy hitaasti ja on taipuvainen tarvautumaan sosiaalisen tai fyysisen ylivoiman osoituksiin pienimmistäkin loukkauksista eikä juuri pidä normaalin ihmisen elämää minkään arvoisena. Hyvin hidas luottamaan mutta valmis kuolemaan silmää räpäyttämättä harvojen ystäviensä tai asiansa puolesta. Tottuneena Dynastin ylenpalttiseen elämään Jián myös ärtyy hyvin helposti jos ei pysty elämään arvonsa mukaista elämää eikä ole muutenkaan juuri oppinut hillitsemään mielihalujaan. Vasemmassa korvassa yksinkertainen hopeakorvakoru jota hypistelee hajamielisesti miettiessään.

Huolimatta Exaltoitumisestaan Jián on edelleen äärimmäisen uskollinen Realmille ja katsoo velvollisuudekseen käyttää auringolta saamiaan lahjoja Imperiumin hyväksi. Huone Mnemon on myös edelleen tämän elämän keskeisiä määreitä eikä nuori diplomaatti ole vielä saanut oikein selvitettyä ristiriitaa mitä tuntee huonettaan ja Matriarkkaansa kohtaan. Lapsesta asti Dynastin elämän realiteetteihin törmänneenä Jián pitää korruptiota ja eriarvoisuutta itsestäänselvyytenä eikä näe ihmisten hyväksikäytössä tai tappamisessa mitään outoa omia tai huoneen etua ajaessa. Hyvin välinpitämätön asenne melkein kaikkea kohtaan kahdella merkittävällä poikkeuksella: Fanaattinen uskollisuus joitain harvoja asioita kohtaan sekä epämääräinen pelonsekainen viha hevosia kohtaan, joka yleensä on molemminpuolinen.

Vahvasti kulttuurielitistinä Realmin kulttuuri on aina ylivoimainen muihin nähden joskin piilottaa halveksuntansa vahvan etiketin taakse tarpeen mukaan. Varoo myös alkoholia johtuen huonosta toleranssistaan ja historiallisen pahoista krapuloistaan.

Limit Break lisääntyy Jiánin epäonnistuessa sekä joutuessaan pitkään kärsimään ala-arvoiseksi katsomiaan oloja. Joutuessaan kirouksen valtaan tästä Jiánin luontainen välinpitämättömyys muuttuu suoranaiseksi sadismiksi ja julmuudeksi tämän purkaessa kaikki kokemansa turhautuminen ja elämänsä paradoksaalisuus muiden pelkoon, kipuun ja häpeään.


Motivaatio

Pääasiallinen motivaatio on palauttaa Realm entiseen loistoona, ehkä jopa sen yli. Tällä hetkellä Realm Defence Gridin korjaaminen näyttäisi ajavan tätä, kuten myös Mask of Wintersin suunnitelmien pilaaminen. Intimiteetit rajoittuvat tällä hetkellä House Mnemonia kohtaan tunnettuun uskollisuuteen.

Historia

Huone Mnemonin Qiáo householdista, kolmas lapsi joka osoittautui lahjakkaaksi miekkamieheksi jo hyvin nuorena voittaessaan opettajansa ollessaan vielä 12-vuotias. Vastaavasti hyvin alhainen tylsistymisen sietokyky, itseriittoisuus sekä omintakeinen miekkailutyyli tekivät hänestä huonon jousimiehen, ratsastajan sekä surkean yksikkötaktiikoissa. Selkeästä lahjakkuudesta huolimatta lapsonen ei kuitenkaan ollut exaltoitunut vielä valmistuessaan Spiraali Akatemiasta ja lähetettiin edustamaan Huoneen etuja haaskamaille pois silmistä. Suorittaessaan erästä tehtävää Mnemonille Jián exaltoitui yllättäen solariksi ja on siitä lähtien vältellyt Realmia. Saamansa vinkin johdosta hän tapasi tammen ja myöhemmin loputkin circlensä jäsenet.

Perhe koostuu kahdesta vanhemmasta veljestä joista kummatkin exaltoituivat, nuoremmasta sisaresta joka toimii byrokraattina siunatulla saarella, kihlatusta huone V'neeffissä jota Jián ei ole nähnyt nyt viiteen vuoteen sekä vanhemmat jotka lopettivat käytännössä kokonaan osoittamasta kiinnostusta lapseen 20. ikävuoden jälkeen.


Tekemiset

  • Tänne voitte sitten ruveta listaamaan hahmon saavutuksia, erityisen muistettavia hetkiä yms.

Pääsivu