Lundal

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Ulkonäkö: Lundal, käden menetys on tuskaa ("yksityiskohta")

Luonne: Sen lisäksi, että omaa suhteellisen tyypillisen whisper gnomen persoonan, Lundal on katkera ja murheellinen sielu, joka joksus itkeskelee öisin surujaan.

Tausta: Lundal syntyi ja kasvoi vuorilla eräässä whisper gnome -kylässä. Hän oli nuorena jokseenkin saamaton, mutta onnistui silti rakastumaan ja hankkimaan itseleen puolison. Kumppanin nimi oli Jasath, ja hän oli velho-oppilas. He pitivät hauskaa yhdessä ja saivat lopulta vielä lapsenkin.

Harmillisesti ilojen aika loppui ja kylään hyökkäsi läjä örkkejä, jotka ajettiin lopulta pois, mutta he olivat hyökätessään onnistuneet tappamaan sekä Jasathin että lapsen. Lundal oli surun murtama, ja kun kylän vanhin lopulta yritti nostaa heitä henkiin, heidän sielunsa olivat jo tavoittamattomissa.

Lundal jatkoi murehtimista ja muuttui hyvinkin katkeraksi ja toivottomaksi. Hän halusi pois kylästä, jonka asukkaat olivat "pettäneet" hänet. Hän halusi unohtaa kokemuksensa ja ehkä jopa joskus aloittaa alusta. Siispä Lundal lähti erään matkustelevan puolituiskaravaanin mukaan. Puolisonsa loitsukirjan hän piti itsellään ja päätti, että hänkin alkaa loitsijaksi – ehkäpä hän vielä jotenkin saisi puolisonsa ja lapsensa takaisin tai saisi itsensä unohtamaan.