Lumikoira:Anafa Bellis

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Anafa Bellis

Str 13 (1)
Dex 17 (3)
Con 8 (-1)
Int 12 (1)
Wis 16 (3)
Cha 18 (4)

Tason 1 Koijarikonna

Hitdie 1d6
HP: 6
AC: 15
Aloite d20+3
Melee Atk+4/+1
Ranged Atk+4 80/320

Yllätyshyökkäys
Kerran vuorossa, mikäli hyökkäysheitto ei ole epäedullinen (disadvantage) voi siitä tehdä epäedullisen heiton. Mikäli tämä heitto onnistuu, vahinkoon lisätään 1d6 vahinkoa.

Selkäänpuukotus
Kerran vuorossa mikäli viiden jalan säteellä hyökäysheiton kohteesta on toinen, sille vihamielinen hahmo, kyseiseen heittoon voi antaa itselle advantagen.

Järkähtämätön
Ei disadvantagea karismaheittoihin.

Taskuvaras
Oma Conceal an object vastaan vastustajan Spotti, jos voittaa, vie esineen huomaamatta, jos ei, ei vie ja jää kiinni.

Temppumestari
Bluffi- ja Conceal an object- heittoihin +1d6.

Anafa Bellis on huijari, petkuttaja, kavaltaja, luottamusaseman väärinkäyttäjä ja väärentäjä, tarvittaessa myös tasku-ja murtovaras, tiedustelija sekä tappaja. Hän tienaa yleensä rahansa erään kaupungn killoille, mutta on viime aikoina joutunut pakenemaan kiireesti kaupungista. Anafa ei pidä taistelemisesta, ja pyrkii välttämään verenvuodatusta. Hän on mieluiten tekemisessa älyllisten olentojen kanssa, sillä niille voi puhua, ja jos sille voi puhua, siltä voi huijta paikatkin hampaista.

Laji: Kevytjalkapuolituinen

Koko: Pieni
Nopeus 25 jalkaa
Onnekas: Saa heittää hyökkäys, taito tai pelastautumisheitossa tulleen luonnollisen ykkösen uudestaan. Jos heittää, nopan tulos on otettava (vaikka se olisi uusi luonnollinen ykkönen).
Peloton: Pelkoa vastaan tehtäviin heittoihin etu.
Puolituisen näppäryys: Voi liikua isomman olennon tilan läpi.
Kielet, Yleis, puolituinen, hiisi.
Luonnollinen huomaamattomuus: Voi piiloutua isomman olennon taakse.

Sukupuoli: Nainen

Taidot

Bluff: 4+2d6
Climb: 1+1d6
Conceal an object: 3+2d6
Gather Rumours: 4+1d6
Intimidate 4+1d6
Perform: 4+1d6
Persuade: 4+1d6
Search: 1+1d6
Sneak: 3+1d6
Spot: 3+1d6

Suuntaus: Neutraali pahuus

Anafa vastaa ja huolehtii ensisijaisesti itsestään. Periaatteita hänellä on vain yksi: Hyöty. Hän pysyttelee yleensä uskollisena mahdolliselle työnantajalle ja joukolle, ainakin sellaisella tavalla jonka ei pitäisi saada aikaan kostoreaktiota, sillä halki lyöty kallo on haitaksi liiketoimille, ja niissä porukoissa joissa hän liikkuu, hän on miltei aina huonoimpia taistelijoita ja luonnollisimpia epäiltyjä kun asiat menevät pieleen. Kuitenkin, kun hän katsoo sen turvalliseksi, hän vie kaiken vähänkin arvokkaamman minkä vain saa likkeelle.

Tausta: Kiltavaras

Varkaan slangi

Anafa syntyi erään suurehkon kaupungin kaduilla. Elämä ei tarjonnut hänelle kovinkaan monia vaihtoehtoja, joten Anafa päätyi poikkeuksellisen nuorella iällä töihin erääseen huonomaineiseen bordelliin, jossa hän erikoistui kolkkaamaan tai huumaamaan asiakkaansa, viemään näillä mukana olleet arvoesineet ja heittämään heidät takaisin kadulle. Koko liikeyrityksen metodit kuitenkin tulivat ennen pitkää kaupungin kiltojen tarkkailun alaiseksi. Näihin aikoihin Anafa katsoi parhaaksi vaihtaa alaa ja katosi mukanaan joukko "miltei" aitoja koruja, jotka myi kaupungilla aitoina, esittäen taloudellisiin vaikeuksiin joutunutta naista tai myöhemmin lasta. Hän huomasi olevansa varsin taitava tässä hommassa, ja siirtyi lopulta huijaamaan ihmisiä täyspäiväisesti, kunnes eräs kilta teki hänelle selväksi että yksityisenä pysytteleminen saattaisi osoittautua fataaliksi. Lopulta Anafa kuitenkin teki ratkaisevan virheen, ja joutui poistumaan kaupungista kiireellä, joutuen jättämään sinne muummuassa kaikki naamiointitarvikkeensa.


Erikoistuminen: Erikoistuja

Elämänsä varrella Anafa on joutunut opettelemaan monenlaisia taitoja, joten hän on kehittynyt taitavaksi paitsi muiden kanssa toimimisessa, myös muissa ammatissaan hyödyllisessä toiminnassa, kuten hiippailussa ja murtovarkauksissa.

Ulkonäkö

Anafalla on huomiotaherättämättömät piirteet. Silmät ovat ruskeat, hiukset epämääräisen ruskeahkot. Kasvoissa ei ole mitään silmiinpistäviä piirteitä, ominaisuus jota hän on hyödyntänyt usein esimerkiksi tekonenien tai peruukkien muodossa. Anafalla on naisen muodot, mutta kuten kasvotkin, nekään eivät ole mitenkään silmiinpistävät, ja helposti peitettävissä. Hän on puolituiseksi lyhyehkö, vajaan metrin mittainen. Puolituisten tapaan hänellä on ihmislasta muistuttavat kasvot, jotka ovat jopa puolituisten mittapuulla luottamusta herättävät ja rehelliset. Hän pitää hiuksensa lyhyenä käyttömukavuuden vuoksi, ja kyetäkseen halutessaan esiintymään ihmispoikana. Hän ei yleensä käytä haarniskaa, tai kanna näkyviä aseita, mutta on viime aikoina joutunut luopumaan kyseisestä tavasta jouduttuaan matkustelemaan. Hän kantaa oikealla lonkallaan vesileiliä sekä viinessä lyhyttä jousta (1d6, piercing, ranged 80/320)) ja nuolia, sekä selässään kahta lyhyttä miekkaa (1d6 piercing, light, finesse), ja pitää niitein vahvistettua nahkahaarniskaa (13+dex, max2). Kaupungissa hän yleensä peittää nämä laajalla ympärilleen käärityllä viitalla. Hän kantaa myös mukanaan merimiessäkkiä jossa hänellä on muummuassa vuoderulla, ensiapupakkaus (20 käyttöä), pakki, luha, veitsi, köyttä, kiipeilykoukku, tulukset, soihtuja, kaksi vaatekertaa, yksi hienompi ja yksi huonompi jossa hän näyttää pojalta, sekä ruokatarvikkeita. Lisäksi hänellä on setillinen tiirikoita joita hän pitää saappaittensa salataskussa.