Kolonisaatio

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Uusi Maailma

Paikat

Tähti
Saastan pesä tähden muotoisen saaren pohjoissakarassa, noin kolmen tunnin merimatkan päässä mantereesta, helmipurojen ja Helmen kohdalla.
n. 800 asukasta joista: 150 miliisin/armeijan palveluksessa, 50 aatelista, pappia ja/tai kauppiasta, 50 käsityöläistä, 150 työmiestä, naisia ja lapsia noin 400.
NPCt
Isä aurinkoinen: Pelorin pappi ja temppelin vanhempi virkamies. Juoppo.
Isä platinainen: Bahamutin pappi ja temppelin toinen, nuorempi virkailija. Sikaileva Juoppo.
Kuvernaattori (nimi??): Keisarin pikkuserkku kolmannessa polvessa.
Keisarin kaartin kapteeni (nimi??): virnistelevä sadisti. Komentaa vajaata tusinaa (11) keisarin kaartilaista ja toimii Kuvernaattorin hovimestarina.
Seriffi Jone: Huhupuheiden mukaan vanhan maailman pikkurikollinen, kaupungin kaartin kapteeni ja miliisin johtaja (seriffi). Lihava, laiskan oloinen äijä.
Velho Marcus: Yksinäinen kaatopaikan vieressä sijaitsevassa tornissaan (pyöreän kivitornin nokkaan, 10 metrin korkeudelle rakennettu olkikattoinen omakotitalo) asuva ihmisvelho. Jos Marcukselle on ystävällinen, häneltä saattaa löytyä myytäväksi asti rituaaleja, rituaalikomponentteja ja loitsimiseen liittyviä maagisia esineitä. "Viittisittekö te tulla vaikka kahville. Mulla on täällä niin kovin yksinäistä, kun ei täällä ketää yleensä käy. Kai se johtuu siitä, etten mä halua tänne ketään."
Helmi
Metsästäjien, tutkimusmatkailijoiden ja muiden onnen etsijöiden leiri helmipurojen suulla uudella mantereella.
Asukkaiden määrä tuntematon, joskin lähes kaikki miekkaan kykeneviä.
Muut
NPCt
Kapteeni Matoparta: Merten kauhu, jonka maine SAATTAA olla hivenen liioiteltu. 40,000 kultakolikon palkkio, elävänä tai kuolleena.
Velho, matoparran "soutumies"

Hahmot & Pelaajat

Sakri: Undowar
KoneV: Raknan
Erkka: Peren-Quinn Punakilpi
Ossi: Mikasi Attia
Otto: Kichigai Yoosei Jr

Loki

Kolonisaatio: Loki