KoExalted:Kynsivuo

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Kynsivuo

Paikallisen joen ja kaupungin jumala. Kiero tyyppi. Ulkonäkö vaihtelee hiukan, ei nopeasti mutta niin että muutaman hetken kuluttua on joku ero. Ihon väri usein vaaleanruskea, mutta voi siirtyä mutaiseen suklaaseen ja toisaalta vaalean siniharmaaseen. Saattaa yhtäkkiä kasvaa kuohuava valkoinen parta, tukkaan tai nivelten ympärille voi myös ilmestyä vaahtoa. Tukka muuten kosteanmusta hyvin tummansinisillä tai violeteilla korostuksilla, pituus vaihtelee sormenmitasta yli vyötäröön.

Ei halua käydä Neulalla, koska se on Kinajastin vuorelta näkyvissä. Jonkun verran skismaa Neulan päällä asuvien rikkaiden kanssa. Moni-rapunen antaa Kynsivuolle kyvyn hallita jokea pitkälle kumpaankin suuntaan sekä hallitsee melko tarkkaan veden liikettä koskessa.

Kynsivuon ylipappi Narija Keltainen on kohtuullisen sympaattinen ja avulias kaupunkilaisia kohtaan; tottelee jumalaansa kyselemättä ja tietää epämääräisesti että Kynsivuo on kohdellut kauppiaita aika pahasti. Pääkirjanpitäjä Shenas tietää melko tarkoin kaikki kiristyskeinot ja kiusat.

Intimacyt:
Defining:

 • "Oma etu tärkein etu."
 • Joenvarren väki (Rakkaus)

Major:

 • Kinjast (Ärtymys)
 • Papisto (Kova johtaja)
 • Kilta (Varovainen riistäminen)

Minor:

 • Shoragram (Seuranta)
 • Monirapunen (Toinen turvapaikka)

Tapahtunutta

Aurora puhui rakkautta ja Samuel laittoi lupaamaan sopimuksen. Vanhat Intimacyt: Defining, Joenvarren alueet (Kunnioitus säilytettävä), Shoragram (Alistaminen).

Statit

Essence: 4; Willpower: 8; Join Battle: 7 dice
Personal Motes: 90
Health Levels: -0/-1x4/-2x4/-4/Incap.
Actions: Senses: 7 dice; Social Influence: 10 dice; 
Appearance 4, Resolve 3, Guile 4

Combat
Attack (Lash): 12 dice (Damage 14) (Successful attacks drench target, no effect but see charms)
Attack (Grapple): 10 dice (12 dice to control)
Combat Movement: 7 dice
Evasion 5, Parry 3
Soak/Hardness: 12/4
 • Joki lyötää aina reitin (4m+; Reflexive; Instant): Ennen vastustajan heittoa aktivoidaan, 4m. Saa heiton jälkeen maksaa 1m/1i tai 4m/-1 vastustajan Resolveen seuraavaa omaa toimintoa varten, maksimissaan vastustajan 1:ten verran.
 • Tyynen pinnan alta uppotukki yllättää (10m, 1wp; Simple; 1 day) Antaa loppupäivän ajan käyttäytyä kuin tässä scenessä saatua Intimacy: ä ei olisi (tai jopa sitä vastaan), maksaa 5m / toiminta.
 • Petollisen hiljainen putous lähestyy (7m; Reflexive; 1 turn): Jos vastustaja yrittää Read Intentions:ia, voi käyttää tätä. Jos vastustajan tulos on välillä 2..6 (puolet Guile:sta (alaspäin) - puolitoista Guilesta (ylöspäin)), Kysnivuo saa annettua haluamiaan vääriä tietoja.
 • Tappelussa
  • Kuivuus kuristaa kaikkia (15m, 1wp; Reflexive; Instant): Vastustajan karmea isku kuihduttaa Kynsivuota, levittäen nesteitä ympäriinsä, ja palautuessaan häneen ne vievät mukanaan hiukan enemmänkin. Käytetään vastustajan onnistuneen Decisive:n jälkeen, ennen vaurion heittoa. Imee kaikilta short rangebandin sisällä olevilta initiativeä Kynsivuon menettämien HL:ien verran.
  • Terä iskee veteen, vain pinta värähtää (4m; Reflexive; Instant): Iskun osuessa Kynsivuo hajoaa nesteeksi, joka muotoutuu uudelleen short:in päässä. Puolittaa menetetyn (ja saadun) Initiativen; käytettävä puolustautumistenhoja päätettäessä. Voi käyttää vain kerran vuorossa.
  • Takatalvi iskee (8m, 1wp; Reflexive; Instant): Kynsivuon osuma jäädyttää ei vain kohdetta, vaan muitakin. Voi käyttää tehdessään Decisive-hyökkäyksen; hyökkäyksen osuessa kohde saa yhden automaattisen tason Bashing-vauriota (normaalien lisäksi) ja kaikki johon Kynsivuo on osunut aiemmin tämän taistelun aikana saavat yhden nopan Bashing-vauriota (KVK lasketaan). Lisäksi saa määrittää max. Ess kosteaa paikkaa Short-range:lla ja tehdä niistä Vaikeaa Maastoa.

Murska:
Kivimurskasta ja sorasta muodostunut 3 jaardia+ korkea maa-elementaali. Silmät palavat vaimealla punaisella hehkulla. Puhuu. Yhden. Sanan. Lauseita.

Essence: 2; Willpower: 6
Join Battle: 6 dice
Personal Motes: 60
Health Levels: -0x2/-1x8/-2x8/-4x2/Incap.
Actions: Feats of Strength: 12 dice (may attempt Strength 7 feats); 
Senses: 3 dice 
Appearance 2, Resolve 5, Guile 1
Combat
Attack (Granite fist): 8 dice (Damage 20)
Attack (Grapple): 6 dice (10 dice to control)
Combat Movement: 3 dice
Evasion 1, Parry 3
Soak/Hardness: 12/10

Intimacies:
Major: "Tottelen Kynsivuota"
 • Valtavat nyrkit (2m+, Reflexive; Instant): Decisive-hyökkäyksessä saa vähentää vastustajan Hardness:ia 1 2m:lla.
 • Nyrkkivi (1m+, Reflexive; Instant): Onnistuneen Withering-hyökkäyksen jälkeen saa lisätä max. ylimenneiden succ verran vaurio-noppia, 1m/noppa.
 • Kivimurskekeho (1m+, Reflexive; Instant): Voi lisätä max. +6 soak, 1m/1 soak.


PJn sivuhahmot
PJn jutut