KoExalted:Damien Yksityiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Laajentuminen

Tässä tarkempaa laajenemis suunnitelmaa.

Eli ensin on tosiaan tarkoitus saada Nathir ja Karamor tiiviiseen sotilaalliseen ja taloudelliseen liittoon Neudornin kanssa ja saada Damien ja Neudorn tämän liittouman sotilaalliseksi komentajaksi. Samalla toivottavasti joku muu hoitaa Neudornin muutenkin liittouman johtajaksi. Mikäli muut kehän jäsenet lähtevät tähän suunnitelmaan mukaan (Mihail, Alyssa, Allum ainakin), tämä ja mahdollisesti myös Maritan liittyminen liittoumaan on tarkoitus saada tapahtumaan seuraavan vuoden kuluessa. Jos muut eivät lähde tähän mukaan on tarkoitus samassa ajassa saada vähintään Neudorn, Nathir ja Karamor sotilaalliseen liittoon jota Damien johtaa.

Kun liittouman kokoa on saata näin kasvatettua on sille tarkoitus kouluttaa muutamia nopeasti liikkuvia eliitti yksiköitä ja niiden avulla tehostaa liittouman alueen turvallisuuden valvontaa ja toivoa, että jossain lähiseudulla tapahtuu jotain sellaista jossa nämä yksiköt pääsevät osoittamaan tehokkuutensa siten, että siitä leviää tieto myös liittouman ulkopuolelle. Tämä toivottavasti lisää armeijaan liittyvien ammattitaitoisten sotilaiden määrää ja aiheuttaa sen, että naapurivaltiot ovat suostuvaisempia liittymään liittoumaan kun sitä niille ehdotetaan.

Mikäli liittouma saadaan aikaiseksi siten, että muutkin kehän jäsenet auttavat ja etenkin jos Marita saadaan liittoumaan mukaan, niin Damienilla on luultavasti intressejä osallistua ainakin joihinkin Jokien konfederaation kokouksiin. (tarkoituksena kokouksissa olisi todennäköisesti ajaa yhtenäisempää liittoumaa sopivien valtioiden välille)

Harmaaputousten valloitus

Sekalaisia suunnitelmia Harmaaputousten valloittamiseen liittyen, järjestelen nämä myöhemmin paremmin

Harmaaputousten valloitus Selvitettävä Harmaaputousten puolustavan osaston koko Selvitettävä Harmaaputousten ja sen ympäristön kartta Selvitettävä kuka johtaa kaupunkia ja sen puolustusta (ja ovatko he kovin taitavia / vaarallisia taistalussa) -Mahdollisuus kaksintaisteluun!

Mukaan saatava yksiköitä ainakin -Suurhaarat -Lookshy -Neudorn -Nexus -Yksikön koko oltava vähintään sama kuin puolustajilla

Joukoilla oltava jokaiselle exalted / godblooded / spirit johtaja -Damien johtaa koko armeijaa -Liittyy mukaan noin 1kk ennen Harmaaputouksia jos mahdollista -Tuleva johtaja vastaa yksiköiden siirtämisestä noin 1kk matkan päähän Harmaaputouksista

Harmaaputoustan tulevan johtajan tultava armeijan mukana ja tuotava mukanaan kaupungin hallussapitämiseen riittävä osasto

Selvitetäään mahdollisuus johtaa armeijaa 'elementaali' osastosta, muita vaihtoehtoja ratsuosasto / isoin jalkaväki / warstrider circle + Halla yritetään puhua mukaan, mutta erityisesti Allum -Mihail summonoimaan elementaaleja ja varmistamaan kaupungin hallinnon toiminnallisuus -Alyssa pitämään joukot terveinä

Harmaaputouksilla pysytään max 2kk, kampanjan max kesto 6kk (Damienin osalta)

Matkanvarrelta saatava ruokahuolto sovittua, etujoukko varmistamaan toiminta

Joukkojen siirtäminen mahd pitkälle operaatioon osallistuvien vastuulle

Osastojen komentajilta uskollisuus lupaus

Pyritään puhumaan tuleva johtaja matkan aikana tukemaan Damienin tavoitteita tulevaisuudessakin

Koulutusta joukoille matkalla mahdollisuuksien mukaan, vähintään yksi viikko, vaikka se olisi lisää matka-aikaan (tällä osittain houkutellaan lähettämään joukkoja)


1. aika

  • Nyt on menossa Damienin 8. inkarnaatio.

Ochre fountainin ja 1. Deliberativen aikaan Daminen oli ensimmäisten joukossa laajentamassa Solareiden vaikutusvaltaa uusille alueille. Damien oli niiden solareiden joukossa, jotka kuolivat taistelussa primordiaalia vastaa Aftershock Warissa. Tässä taistelussa Damien johti pientä Solareiden osastoa ja onnistui vaikuttamaan taistelun kulkuun, sekä pelastamaan osan ryhmästään omalla rohkealla toiminnallaan.

Shining Reflectionin alussa Damien oli osallisena muutamassa epäonnistuneessa artifactin rakennus kokeessa, sekä omia, että muiden rakennelmia (4 kuolemaan johtanutta koetta).

Thousand strugglesin aikana Damien oli solar deliberativen puolella ja yritti ylläpitää äänestyksen tulosta. Hän oli niitä harvoja jotka pysyivät kannassaan loppuun asti ja selvisivät siitä hengissä vaikka eivät juosseet ongelmia karkuun. cascading yearsin aikana Damien voitti ratkaisevia taisteluita vastustavia solareita vastaan ja sai suostuteltua suurimman osan kokoukseen jossa hän piti loistavan puheen, joka yhdisti solarit jälleen 'yhteisen' tavoitteen taakse. (oma näkemys cascading yearsista)

2. deliberativen aikana Damien osallistui wyldin valtaamiseen ja kuoli yhden taistelun aikana, tässä taistelussa turvattiin creationin itäisen rajan rakentamista.

Era of Dreamin aikana Damien on johtanut merkittävää osaa solarin armeijasta ja osallistunut rauhanturvajoukkoihin erityisen rauhattomilla seuduilla. (tästä ajasta lisää myöhemmin kun ehdin kirjoittamaan ja lukemaan)(tämä inkarnaatio kuolee anastuksessa). Tässä elämässä nimi ilmeisesti "Lain Pehmeä Nyrkki", jotain tekemistä Oikeimmalla Tiellä Kulkijan (Allum) kanssa?

PJ: Heh @ 4 kuolemaa artifaktitestailuissa, hieno idea. Cascading Years-ratkaisu kuulostaa hyvältä.
Olennaisena pointtina: ilmeisesti ideana on, että kohtuu tiheät uudelleensyntymiset oli pitäneet Great Curse:sta aiheutuvat sekoilut vähäisempinä? Ei silti haittaisi, jos joku esimerkki löytyisi tuosta Thousand Struggles -> Cascading years -> kuolema itärajalla -elämästä, siinä taisi päästä toiselle tuhannelle. Itse tosin laskin nykyisen seitsemänneksi 1. AK alkamisen jälkeen.

viimeinen mainittu inkarnaatio kuolee anastuksen aikana, joten nykyinen on 8. tai sit Damien on paljon vanhempi, kuin mitä olen kuvitellut :)

Damien