KoExalted:Alyssa

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Alyssa

"Se manipulatiivinen likanperkele.. jos vaan oisin tajunnu ajoissa, oisin murskannu sen nätin ruumiin kun se vielä oli käsissäni!"
-Jokin raukkaparka, joka tuotti Alyssalle joskus viihdykettä

Alyssa tarttui alunperin kehän mukaan Saarimatkalta häijyn noidan pahasti sekoittamana. Ajan kanssa hän onnistui selvittämään päänsä ja ryhtyi monen Neudornilaisen avuliaaksi ystäväksi. Alyssa on parantanut ihmisten vointia ja yhteiskuntia.

Kuvaus

KoExalted:Alyssa_kuvat

Alyssa on 163 cm pitkä hyvämuotoinen brunetti.
Hänen ihonsa on melko tumma ja hyvinhoidettu. Silmät ovat ruskeat. Hänen hiuksensa ovat lyhyet ja hänen hiustyylinsä vaihtelee (ajoittain sekaisin, ajoittain jokin kampaus). Alyssa hymyilee paljon. Meikkikin vaihtelee, enimmäkseen kevyttä. Neidossa on luontaista kauneutta.
Hänen ruumis on hyväkuntoinen, mutta ei varsinaisesti lihaksikas.

Alyssa on myös 174cm pitkä rintava povipommiblondi (tätänykyä vain Kalibraatioiden aikaan).
Hänen kevyesti ruskettunut ihonsa on hyvinhoidettu. Silmät ovat ruskeat. Huulet täyteläiset, kosteat ja kutsuvat. Alyssa hymyilee paljon. Meikki vaihtelee, mutta enimmäkseen se on kevyttä ja ainoastaan korostamassa neidon luontaista kauneutta.

Alyssan vaatteet ovat liehuvia, avoimia ja verhoavat vain sen mikä onkin parempi jättää mielikuvituksen varaan. Alyssa suosii kirkkaita värjeä: usein keltaisen, oranssin ja punaisen sävyjä. Koruja on ajoittain. Vaatteet eivät ole mitenkään käytännöllisiä.

Alyssa, kuten jo aiemmin todettiin, hymyilee paljon, on sosiaalinen ja puhelias. Vaikuttaa nauttivan paljon keskustelemisesta. Alyssa on myös aktiivinen ja halutessaan osaa ottaa aloitteen.

Anima

Alyssan anima on Käärme (Serpent). Käärme seisoo häntänsä päällä, ja leijuu Alyssan liikkuessa rauhallisesti hänen mukanaan (yllään, päällä). Kun katsot Alyssaa kohti ja hän katsoo sinua kohti, käärme katsoo sinua kohti. Käärmeen toiminta riippuu Alyssan ilmeisestä mielentilasta. Käärme voi kurkkia pienenä päänä Alyssan olkapään ylitse tai sitten suojelevasti mahtavana anakondana Alyssan yläpuolelta.

Alle 10 versio:
2D. Hailakka läpinäkyvä hopeainen käärme.

10-15 versio:
2D. Kultainen varoitus/suojakuviointi joka kulkee käärmeen pään päällä näkyy.

10-16 versio:
3D, kirkas ja selkeä hopea/kulta. Käärme liikkuu Alyssan mukana, tarpeen tullen huojuen hypnoottisesti.

16+ versio:
Mikäli Alyssa on taistelussa ja liikkuu aktiivisesti, käärmeen huojunta haittaa vastustajan kykyä ennakoida Alyssan liikkeitä. Kun Alyssa vaikkapa lyö (lopulta useiden huijaushyökkäysten jälkeen), käärme kiertyy käden ympärille ja "puree" Alyssan upottaessa veitsensä vastustajan lihaan.

Luonne

Alyssa on avoin ja sosiaalinen, aktiivinen ja äänekäs, vapaa ja viettelevä.

Alyssa osaa myös kuunnella keskustelukumppaneitaan. Hänellä on tarkka silmä ihmisten suhteen, ja hänelle on helppo uskoutua. Alyssa myös tulee toimeen ihmisten kanssa. Tiukkojen auktoriteettihahmojen kanssa joskus voi syntyä skismaa.
Eläimet ovat Alyssan mielestä usein aivan liian suttuisia, likaisia, vihaisia tai tyhmiä jotta niiden seurassa aidosti viihtyisi. Jotkin söpöt ja silitettävät ovat kivoja.

Alyssa kokeilee rohkeasti ja vapaasti. Elämä on liian lyhyt epäröintiin.

Alyssa harrastaa huijaamista, valehtelua, seksiä, viettelemistä, korttipelejä, alkoholia ja hyvin paljon keskustelemista.

Huijaaminen on Alyssan leikeistä nautinnollisin. Mitä suuremman valheen pystyy vetämään irti, mitä tyylikkäämmällä tavalla pystyy toista jekuttamaan, sen parempaa. Alyssa on hyvin pitkälle hedonisti.

Alyssan etiikka on selkeä: kaikkea saa tehdä, kunhan ei jää kiinni. On tosin poikkeuksia: Alyssa ei tapa tai aiheuta itse mielellään suoraan kärsimystä.

Motivaatio

Maailmassa on paljon korjaamista: keisarikunta, lohikäärmeveristen valtarakennelma, Virheetön Veljeskunta.. Alyssa on lähtenyt saattamaan maailmaa oikeaan tilaansa ylevöitettyjen ja yhteiskuntien korjaamisen kautta.

Alyssalle tärkeitä asioita on vapaus toimia oman pään mukaan (Alyssalle henk koht mm. juhliminen), pyrkimys olla tappamatta, kehä, Neudorn, yhteiskuntien parantaminen, parantaminen (healing).

Historia ihmisenä

Alyssalla on muistoja kolmesta erillisestä keskenään ja ajoittain myös sisäisesti ristiriitaisesta historiasta.

1)

Alyssa syntyi Siunatulla Saarella poliittisesti patriisisukuun, joka kerää suurimmat tulonsa taidekaupalla itärannikolla. Alyssan suhde vanhempiinsa on etäinen. Alyssan ollessa nuori perheessä tapahtui hieman insestiä, mutta tästä Alyssa ei muista eikä tiedä mitään. Alyssalla on kolme vuotta nuorempi sisko.

Perheen tiukka palvelusmatami kasvatti ja koulutti Alyssan hyvin. Alyssasta kasvoi kaunis, mutta hiljainen ja tottelevainen nuori nainen (vrt 50-luvun ihanne).

Tytöltä löytyi kuitenkin palava halu auttaa ja tätä kautta hän päätyi kirkon (jota hän ihannoi) pariin ja palvelukseen. Nöyrä nainen kohosi kirkon riveissä nopeasti ylöspäin. Paljon vaikutusta oli myös hänen oppi-isänsä vaikutuksella. Eräs dragonblooded pappi, upea puhuja ja mestarimanipulaattori nimittäin näki Alyssassa potentiaalia ja otti siipiensä suojaan.

Mentorin vaikutuksesta, ja kenties jonkin muunkin asian takia, Alyssa alkoi avautumaan. Mentorin seurassa oli helppo ja hyvä hymyillä, ja hän opetti Alyssalle paljon kirkosta. Samalla Alyssa oppi paljon siitä, miten ihmiseen voi vaikuttaa ja mitä keskusteleminen (mitä hän ei käytännössä koskaan aiemmin ollut harrastanut) oikeastaan olikaan. Alyssaan iski sosiaalisuus, mutta hän oli yhä nöyrä ja auttavainen.

Alyssa oli Second Coil (s.82 Blessed Isle) ja Temple Tradition (s.86).

Kirkossa Alyssa vietti yli kuusi vuotta. Mentor nappasi hänet vuoden vanhana akolyyttinä.

Eräänä Mentorin hommista oli kuitenkin pitää huolta Anateemojen jahdista. Hän katsoi, että Alyssa oli valmis kohtaamaan tiettyjä asioita, ja kertoi, että tänä iltana Alyssan tehtävänä on jututtaa ja viihdyttää erästä miestä tavernassa. Alyssa viihtyi sosiaalisen ja hauskan miehen seurassa. Mies kuitenkin sitten meni ja alkoi hohkamaan - ja dragonbloodedit hoitelivat homman nopeasti.
Yhä verisissä vaatteissa Alyssa käveli Mentorinsa työhuoneeseen. Alyssa laukoi, miten hän oli nähnyt läpi Mentorin ja kirkon pahuuden. Näin ei tule toimia. Kaksi puhujaa kamppailivat, kun Mentor yritti kaikin voimin käännyttää Alyssaa. Loppujen lopuksi kiivaan väittelyn kuumuudessa Alyssa ylevöittyi ja jätti typertyneen ja voitetun Mentorin taaksensa.

(Tässä osassa taustaa ei ole pahemmin järkeä. Lienee kuitenkin jo suurimmalle osalle porukkaa selvää, että se todnäk ei pidä paikkaansa, vaan on Raksin implantoimaa feikkiä.)

Alyssa pakeni kaupungin (oletettuun?) slummiin, ja huomasi, miten nälkä hänellä oli. Alyssa käveli torille, ja näki ruokaa notkuvien pöytien levittäytyvän kaikkialla ympäristössä. Alyssa aneli ruokaa, mutta saatuaan vain töykeitä vastauksia, hän antoi periksi - ja hetken mielijohteesta kähvelsi pöydältä omenan ja juoksi kauhuissaan karkuun kujille. Sydän vielä pamppaillen hän nautti elämänsä makeimman hedelmän.
Tässä vaiheessa Alyssa oli melkoisen sekaisin. Kaikki oli muuttunut, ja vain nautinnolla tuntui olevan merkitystä - jopa yli oman itsesuojelun. Toisaalta Alyssa tutustui valtavalla vauhdilla omaan itseensä, mikä taasen mahdollistaa paremman itsensä suojelun. Mene ja tiedä. Joka tapauksessa, yöhön mennessä, neljä tuntia myöhemmin, mennessä Alyssa oli tutustunut valehtelemiseen, huijaamiseen, esittämiseen ja suloiseen alkoholiin. Kaikki oli etenemässä nätisti seksin maailmaan, kun jahtaajat kävivät taas lähellä.
Alyssa pakeni slummista vielä samana iltana, naamioi itsensä ja seilasi pois Siunatulta Saarelta.

Port Calimin kaupungissa Alyssa kohtasi velhottaren, joka halusi auttaa Alyssaa, kuunteli hänen tarinansa ja auttoi naamioimaan hänet paremmin. Asia on Alyssalle vielä hiukan epäselvä.

Tämän jälkeen hieman matkustamista, ihmisiin tutustumista. Alyssa puijasi erään pikkuaatelisen kustantamaan hänen jokilaivamatkansa.

2) Tähän pitäisi kopioida/kirjoittaa pääpointteja

3) Tähän pitäisi kopioida/kirjoittaa pääpointteja

Alyssan sankarillisuutta kuvastavia asioita

  • Alyssa on järjestänyt paljon moninaisia ihmissuhteita ja rakkauksia
  • Alyssa on vetänyt rohkeasti paljon kamaa
  • Alyssa on huijannut monia ja taas monia. Tai siis. Ei Alyssa huijaa ketään. Jos joku alkaa luulemaan jotain muuta, se on varmaan ymmärtänyt jotain väärin.
  • Alyssa ei ole murhannut ketään pitkään aikaan. Eikä edes tappanut, tai aiheuttanut suoraa kärsimystä (virheellisistä käsityksistä johtuneita kärsimyksiä ei lasketa)
  • Alyssa käännytti Pahat Kerat-chin Kultistist Aurinkoisten Lapsiksi
  • Alyssa on järjestänyt Neudornin isoimmat bileet (ja isoimmat orgiat (joista seuraa Neudornin suurin lapsiboomi, joissa toivottavasti on paljon erikoisia lapsia tai elementaaleja))
  • Alyssa on ollut järjestämässä Elementtihovia kuntoon, ja oli keskeisessä asemassa Simanosuken, maailman paskimman myyrän, karkoittamisessa
  • Alyssa on sankarillisesti ottanut turpaan Harmaahongalta viisi kertaa putkeen, eikä voittanut kertaakaan. Sankarillisuutta osoittaa myös se, että Alyssa ei ole antanut periksi.
  • Rikkoi juhlimisen jumalattarena rakastunutta esittäessään Lankeavan Heinän, Ilman lohikäärmeverisen, Lookshyn ilmalaivan kapteenin pään

Pääsivu