Keskustelu:Jumaltenranta:Thayanne Salaiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

>>> Minkäs viestin lähetitkään pöllön mukana, ja kelle? Mentorillesi Halruaahan?
>>Lähetin pöllön mukana kontaktilleni, joka on (12h * matka jonka pöllö lentää tunnissa) mailin päässä. Pyysin agenttia välittämään viestin eteenpäin. Lähetin viestin joko Mentorilleni tai sitten Olin Gisireille. Pyysin VelhonSidonta-Rituaalia, kiireysluokka 3 (ei oikeasti vakava, mutta olisi kiva jos ette hidastelisi). Pyysin myös, että toisivat mukanaan KielenKasvatus-Rituaalin tekijän, tai järjestäisivät sen lähiaikoina mahdolliseksi. Pyysin myös vastausta, jos ei muuten niin sidottuna pöllöni jalassa olevaan renkaaseen johon voi sitoa viestin.
> Lähipäivinä pöllö tulee takaisin magic mouth -viestin kanssa. Vastaus kuuluu: "Mikäli tilanne ei ole sangen vakava, emme tuhlaa resurssejamme magiansidontarituaaleihin, jotka ovat varsin kalliita suorittaa. Jos haluat jatkaa asian ajamista, lähetä uusi viesti, jossa kerrot, mistä tilanteessa on kyse. Onko Menneisyyden uhkaava salaisuus vaarassa paljastua väärille tahoille? Voisiko kohteen eliminoida muilla keinoilla?"
"Kyse on vastuuttomasta velhosta. Pelkkä kielen katkominen ei palauta häntä pimeydestä valoon. Eliminointi aiheuttaisi todennäköisesti ongelmia tulevaisuuden kannalta. Lisäksi saattaisimme menettää potentiaalisen liittolaisen/työkalun."


>>> Muistuta minua tähän myös, minkä viestin jätit druidille.
>>Druidilta pyysin waterwalk-kirjaa ja keskustelusessiota liittyen epäkuolleeseen. Haluan ehdottaa druidille yhteistyötä. Kerroin myös että minut löytää todnäk tornistani. Anton tietänee missä olen, jos en siellä.
>Druidi saapuu niin ikään muutaman päivän kuluttua linnakkeelle juttelemaan. Keskustelun voisi hoitaa irkissä.
Kiva.

—Sakri/Gile