Kallon Murskaajat

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Name Position MA ST AG AV Skills INJ COMP TD INT CAS MVP SPP Value
Nuudeli Hobgoblin 6 3 3 7 1 3 40
Tördö Hobgoblin 6 3 3 7 None 1 1 40
Rupipää Hobgoblin 6 3 3 7 1 1 4 40
Lima Hobgoblin 6 3 2 7 Sure hands, Dodge -AG 3 1 4 2 24 90
Valdemar Hobgoblin 6 3 3 7 Dirty Player, Block, Pass block 2 1 8 45 100
Turpasauna Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 9 Block, Tackle, Thick Skull, Guard 2 1 8 90
Pekkarinen Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 9 Block, Tackle, Thick Skull 70
Räntäsade Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 9 Block, Tackle, Thick Skull, Guard Niggle 1 1 7 90
Tapaturma Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 9 Block, Tackle, Thick Skull, Claws, Mighty Blow, Guard 1 12 2 35 140
Khrarr-Krrrtz Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 8 Block, Tackle, Thick Skull, Claws, Guard -AV 3 5 29 120
Keinonen Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 9 Block, Tackle, Thick Skull, Guard, Mighty Blow, Dauntless 1 11 3 38 130
Bulle Bull Centaur 6 4 2 9 Sprint, Sure Feet, Thick Skull, Block, Frenzy, Mighty Blow, Stand Firm 10 11 52 210
Ville Bull Centaur 6 4 2 9 Sprint, Sure Feet, Thick Skull, Block, Frenzy, Mighty Blow, Stand Firm 9 7 2 51 210
Kumipää Minotaur 5 5 1 8 Loner, Frenzy, Horns, Mighty Blow, Thick Skull, Wild Animal, Guard, Juggernaut, Block -AG (Aging) 9 3 33 200k
Rerolls 5 350
Fan Factor 10 100k
Apotechary Yes 50k
Assistant coaches 2 20k
Cheerleaders 2 20k
Treasury 90k
Blood Sausage 10k
Total Value 2110Telehvooni nolla-neljä-nolla 0 5 nejä kuusi 0 kuus kolm


Ensimmäinen, toinen, kolmas ja neljäs kausi


"Kallon Murskaajien viides kausi on jälleen alkamassa. Haastattelemme KM:n CDB Keinosta ja CDB Tapaturmaa. Mitenkäs kausien välinen aika on mennyt?" CDB Keinonen: "Aika mukavasti. Mentiin tapaturman kanssa kotopuoleen ja heti sinne tuli joku pitkäkorvahippilauma suutaan soittelemaan. Olivat vähän hiiltyneitä viime kesäisestä maisemoinnista". "Niin siellähän oli suuri metsäpalo, jonka epäiltiin levinneen huolimattoman tulenkäsittelyn seurauksena. No kuinkas tilanne tästä kehittyi?". CDB Keinonen: "Noo, minä sanoin, että lähtekääs hipit vetään, mutta ne olivat hylänneet passiivisen vastarinnan ja ryhtyneet aktivisteiksi. Lisäksi meillä on kuulemma väärät mielipiteet ja sen takia meitä pitää ampua jousella". "Ohoh, ne entäs mitä sitten?". CDB Keinonen: "Jaa, huikkasin lopun joukkueen paikalle ja me tehtiin meidän hyökkäyskuvio ja voitettiin peli, eikun siis taistelu loukkaantunein 2-221. Valdemar sai nuolen ahteriinsa ja Limalta murtui peukalon kynsi. Kuolleista tontuista tehtiin sianruokaa ja loput pistettiin kaivokseen tuottavaan työhön. Kyllä se on niin, että väkivalta pitää jättää ammattilaisille kuten armeijalle, meidän muijille tai Blood Bowl joukkueille".


KM vastaa Infectous Agents päättyi hetki sitten KM:n tappioon 0-2. Turpaanveto hävittiin 1-2. CDB K-K:n antaman lausunnon mukaan CDB Pahatapa on edennyt urallaan saavuttaen seuraavan tason ja päässyt rotteriksi Infectous Agentsiin. Tämä on selvästi seurausta isoisä Nurglen siunauksesta. Lausunnon antaminen keskeytyi kuitenkin tylysti etäältä kuuluvaan ääliö-huutoon ja K-K:n otsaan tömähtäneeseen oluttölkiin.


KM vastaan Phyndarine Elites päättyi tasapeliin 1-1. Onneksi KM ei joutunut häpeään voitettuaan turpakäräjät 5-1. Guardaava-vahva haltija erehtyi näyttämään kieltä Bullelle (niin Bulle ainakin väitti...), joka tästä suivaantuneena päätti poistaa tontun elävien kirjoista. Tonttu pääsi kuitenkin karkuun, tönäydyttyään katsomoon haltia-fanien sekaan. Siteraaten päävalmentaja JMan:ia: "Jos se tyyppi olisi joutunut KM:n fanien sekaan, niin se olisi ihan KM".


Kolmanteen otteluun jouduttiin FC Roomaa vastaan. Peliin valmistauduttiin lahjomalla koko tuomaristo ihan vain siltä varalta, että vahingossa sattuisi jalka lipeämään vastustajan orjan tai pymvaarin maksaan, otsaan tai nivusiin... Pelistä tuli kuitenkin odotettua leppeämpi: vammautuneita tuli vain viisi, kolme meidän joukkueesta ja kaksi FC Roomasta. Maaleissa KM otti selkään 3-1. KM:n vamennusjohto ihmettelee hivenen FC Rooman valmentajan asennetta. Jos ketterä verenimijä tulee hakemaan pallon pois kääpiöiltä, on täysin normaalia, että häntä kiitetään potkimalla ainakin kuuden KM:n pelaajan voimin. "Se on nk. rangaistupotkusarja", kommentoi CDB Keinonen.


Niinkuin tappio verenimijöitä vastaan ei olisi ollut tarpeeksi kiusallista tappion vuoksi "päästiin" pelaamaan örkkejä vastaan. Ottelusta selvittiin aika vähällä. Valdemar jouduttiin elvyttämään ja CDB Räntäsateen selkärangassa on jotain pientä vikaa. KM voitti örkit 1-0 mikä johtui lähinnä siitä, että örkit luulivat osaavansa heitellä palloa. Todistetuksi tuli: eivät osaa. Tämä muutti häämöttäneen tasapelin KM:n loistavaksi voitoksi.


PE ei saapunut otteluun ja ilmoitti viestissään luovuttavansa. KM kiittää ja kuittaa +90k, +1FF, 2xMVP (Tapaturma ja Kumipää). KM:n viimeinen ottelu (kirjaimellisesti, se on loppu nyt!) liigassa tulee olemaan Pitkäkorvia vastaan. KM:n päävalmentaja JMan ilmoittaa: "Yritämme liigan casualty-ennätystä seuraavassa pelissä".


"Viimeinen (siis viimeinen) KM:n ottelu käytiin Pitkäkorvia vastaan. Pitkäkorvat luovuttivat tilanteessa 1-1 jatkoajan alkaessa. Jatkoajalle olisi tullut kolme pitkäkorvaa turpaanvedon jakautuessa epätasaisesti 0-8 joukkueiden välille. Olemme yrittäneet saada muutamien KM:n avainhenkilöiden ja satunnaisten fanien kommentteja ja mielipiteitä. T.J.A., oleppa hyvä!". "Jooh, täällä jälleen suosikkihaastattelijanne T. J. Artukainen! Tämä peli oli siis KM:n viimeinen. Heh, saanpahan vähemmän v-mäisiä haastateltavia ja henkivartijakulunikin vähenevät merkittävästi. CDB Keinonen, mitäs nyt tästä eteenpäin?". CDB Keinonen: "Me mennään Tapaturman kanssa ensin kesälaitumille kotopuoleen rentoutumaan vanhoissa merkeissä. Kyllä siinä taas veri, lastut ja herjat lentelevät". T.J.A: "Aha, vanhaan malliin siis. Onkos teillä jotain pitemmän tähtäimen suunnitelmia?". CDB Keinonen: "Kyllä sitä aina jotain pientä hommaa löytyy taitavalle blood bowlin, sotimisen ja metsänhoidon ammattilaiselle. Katotaan tuossa syksymmällä".


T.J.A: "Haastattelen vielä muutamaa KM:n fania, mitä mieltä olitte KM:n viimeisestä ottelusta?". Fani : "Mä oon Vertti, Per Vertti, hahahaaa". T.J.A: "Just, mutta entäs se ottelu?". Per: "No se oli silleen jotenkin lattea, terkkuja kotiin muuteen Verssille, etunimi on kans Per". T.J.A: "Tota, siitä ottelusta?". Per: "Siis se oli tosi laimea, oltais me odotettu jotain tylympää, kuin haltijoiden tappamista, siis ihan oikeesti. Ei siinä ollu mitään hienoa, kun ne haltijatkin oli sillee vanhanaikaisen rohkeita. Siis eivät kyyristelly tai kirkunu ja juossu karkuun äitin syliin vaan ihan reippaasti otteli. Ei siis mitään nöyryytystä tullu, vaikka ne oli ihan paskana". T.J.A: "Just, no entäs tämä teidän seuralaisenne, mitäs neiti oli mieltä ottelusta?". Toinen Fani: "Tihihihi, mää oon suuri Valdemar-fani. Hihi, Vallu oli ihan kauhee pettymys kentällä. Se ei mokannut yhtään, potki vaan neljä tai viis haltiaa ruumishuoneelle. Ihan tylsää, hihihihi."


"Päätämme urheiluosuuden tilastotietohin KM:n peleistä. Tappioita 13, tasapelejä 4 ja voittoja 11. Tehtyjä syöttöjä 10, maaleja 27, pallon riistoja 2 ja turpaanvedettyjä 76. Kuolleita omia pelaajia 8. Ja nyt rakkaat katselijat ja kuuntelijat, Kallon Murskaajien laulu!".


Mun vaari oli luolamies,
aina saurusta hän lyödä ties.
Tappoi skinkin, kroxinkin,
söi pihvinsä hän otsa hies!
Kaikki joukolla päitä särkemään,
päitä särkemään, päitä särkemään!
Kaikki joukolla päitä särkemään,
päitä särkemään, päitä särkemään!


Oli isi sotamies,
aina haltian hän tappaa ties.
Tappoi tontun, toisenkin,
metsän sytytti hän liekkeihin!
Kaikki joukolla päitä särkemään,
päitä särkemään, päitä särkemään!
Kaikki joukolla päitä särkemään,
päitä särkemään, päitä särkemään!


Mut mä oonkin linjamies,
puren nurmikkoo mä otsa hies.
Blitsaan örkin peikonkin,
palloihin mä koske en!
Kaikki joukolla päitä särkemään,
päitä särkemään, päitä särkemään!
Kaikki joukolla päitä särkemään,
päitä särkemään, päitä särkemään!


Sävel kuten kääpiöiden hoilaama Yellow Submarine, kahdeksannen tuopin jälkeen!


In memoriam

Name Position MA ST AG AV Skills INJ COMP TD INT CAS MVP SPP Value
Räkä Hobgoblin 6 3 3 7 None Dead 1 1 40
Noutaja Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 9 Block, Tackle, Thick Skull, Guard Dead 1 1 1 10 90
Teloittaja Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 9 Block, Tackle, Thick Skull, Guard, Mighty Blow Dead 1 2 3 20 110
Läjä Hobgoblin 6 3 3 7 None Dead 1 1 40
Klimppi Hobgoblin 6 3 3 7 Dirty player Dead 1 1 1 9 60
Tuhokas Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 9 Block, Tackle, Thick Skull Dead 70
Veripää Minotaur 5 5 1 8 Loner, Frenzy, Horns, Mighty Blow, Thick Skull, Wild Animal, Block, Claws Dead 10 2 30 210
Pahatapa Chaos Dwarf Blocker 4 3 2 8 Block, Tackle, Thick Skull, Guard -AV, Dead 1 1 7 90
Törkymöykky Hobgoblin 5 3 3 7 None -MA, Retired 1 1 40