Kaislikossa Suhisee Pre-season

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun


vs. Puskatontut
1-3, 2-1, +20k
Puskatontut antoivat kivasti meidänki expottaa, mutta se nyt on vaan oikein näin röyhkeästä plagioinnista (+18xp).

vs. KekeKe
3-1, 0-3, +50k, +ff
Jos edellistä peliä luuli expajuhlaksi niin oli täysin väärässä, hello ja 5 skilliä yhdestä pelistä (+22xp).

Jatkuvan plagioinnin pelosta joukkueen pelaajat vaihtoivat takaisin kehänimiinsä. Jatkuva nimien plagioinninpelossa eläminen oli käynyt raskaaksi joukkueen hyppytreeneille, joten myös joukkueen valmennus tuki toimintamallia. Joukkueen valmentaja antoi lyhyen tiedotteen lehdistölle heti örkkipelin päätteeksi: "Voimme vain rukoilla että tämä toimenpide riittää suojelemaan pelaajiemme yksityisyyttä likaisten tonttujen ja rottien henkiseltä väkivallalta (tämän ollessa tunnetusti ainutta väkivaltaa mihin ne ovat kykeneviä)".

vs. Hepo BBC
2-2, 0-2, +50k, +ff
Tämä peli oli juuri niin aneeminen kuin arvata saattoi, joukkueen laajasti levinneestä masennuksesta johtuen mikään hyppy-pomppu-kuviokaan ei toiminut (+16xp).

vs. Rännipojat
3-3, 4-1, +70k, +ff
Kovin koitettiin kostaa likaisille rotille, mutta niin ne vaan vipelsivät maaliin. Expajuhlaa kuitenkin oli taas ja opittiin yksi guardikin vaihteeksi.

vs. Khemri
0-1, 2-4, +20k
Khemri löi kovaa niinku ennakoitiinkin mutta eivätpä saaneet mitään pahaa aikaan, expaa tuli ja kaikki loikki onnellisesti kotiin.

vs. Poppers
3-1, 2-3, +60k, +ff
Tämän matsin piti olla läpihuuto mutta kokin hyvät keitokset koituivat kohtaloksi ja näin päätyi joukkueen juniori soppaan.

vs. Ziittas
2-0, 6-5, +70k, +ff
Uskomatonta väkivaltaa molempiin suuntiin, kaikki kuitenkin selvisivät ja Jason päätti lähteä killing spreelle ja tappaa mennessään pari gobbojen erikoispelaajaa.


Takaisin