Jumaltenranta:geth salainen

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Deity: Mystra


Luonne:


Rauhallinen, ei luota helposti muihin kuin githzeraihin. Suojelee omalla elämällään niitä joita pitää ystävinään ja auttaa ystäviään jos vain siihen pystyy. Greth on looginen ja uskoo jos jokin asia pystytään todistamaan tai perustelemaan hyvin. Hän myös väittelee mielellään ja haluaa aina oppia lisää. Hän välitä olosuhteista juurikaan, vaan sopeutuu lähes kaikkeen. Hän pitää hyvistä viineistä erittäin paljon, mutta ei muuten juurikaan kiinnitä ruokaan tai juomaan huomiota.

Greth vihaa syvästi githyankeja, Illithidejä ja pahoja / järjettömiä epäkuolleita ja pyrkii tuhoamaan niitä. Geth ei juurikaan välitä mitä keinoja joutuu käyttämään kunhan lopputulos on vain hänen mielestään hyvä. (good /chaotic good)


Ulkonäkö:


Greth on melko normaalin muotoinen ja pituinen Githzerai, jonka ihoa epäkuolema on vaalentanut ja tehnyt hänestä normaalia laihemman. Piirteet ovat melko terävät, silmät ovat syvällä kuopissaan ja niiden pupillit mustat. Hänellä on hieman olkapäiden alle ulottuvat valkoiset hiukset jotka ovat vapaana.

Päällä Gerthillä on pitkä, harmaa viitta, joka peittää suurimman osan hänestä, mutta alta saattaa silti nähdä ruskean, koristelemattoman nahkahaarniskan. Oikean käden etusormessa hänellä on rautainen sormus, johon on kaiverrettu yksi riimu. Selässä hän kantaa miekkaa, jonka pitkä kahva on kirjailtu täyteen riimuja. Vyöllä on yleensä nahkaleili.

Grethin liikkeet ovat sulavat ja hänen olemuksestaan huokuu voima. Hän puhuu syvällä, rauhallisella äänellä.


Taustaa:

Greth on Warrior's restistä kotoisin oleva Githzerai mies. Hän Opetteli limbossa ja Warrior's Restillä käyttämään miekkaa aseena ja harjoitti samalla mielensä voimaa. Greth Halusi kuitenkin oppia ja kerätä tietoa, joten hän jätti Warrior's Restin ja lähti materian tasolle opettelemaan arcaanista tietoa ja riimuja. Hän osasi jo valmiiksi käyttää miekkaa loistavasti ja alkoi yhdistelemään uusia taitojaan vanhoihin. Greth alkoi myös tutkia arcaanisia keinoja tehdä itsestään kuolematon ja kasvattaa voimiaan.


Greth palasi takaisin Warrior's Restille n. 30 vuotiaana, eli sielä muutaman vuoden, jonka jälkeen lähti Githzerai partion mukana Illithidejä ja githyankeja tappamaan. Ryhmä onnistui tappamaan yli oman määränsä Illithidejä, ja pystyi siis lähtemään kotimatkalle. Matkalla ryhmä pysähtyi tuhoamaan kylän, jonka asukkaat oli tapettu ja pakotettu ylös epäkuolleina. Koko muu ryhmä sai surmansa kohdattuaan voimakkaan lichin, joka johti epäkuolleiden joukkoa. Greth haavoittui vakavasti taistelussa ja päätti suorittaa kauan valmistelemansa rituaalin viimeisen osan selviytyäkseen. Rituaali muutti Grethin lichiksi, mutta pitkä tutkiminen ja valmistelu antoivat hänelle voiman tehdä se pyytämättä kenenkään apua. Toisin kuin suurin osa licheistä, Greth pysyi järjissään ja hänen muotonsa pysyi lähes muuttumattomana. Silti hänestä oli tullut epäkuollut olento, eivätkä syvätkään haavat pystyneet häntä tuhoamaan. Hän ei halua mennä omiensa pariin niin paljon muuttuneena vaan pitää parempana, että hänenkin luullaan tuhoutuneen matkalla.


tavoitteita ja koukkuja:


Gethiä kiinnostaa hyvin paljon oman phylacterynsa suojeleminen. Hän on arvioinut jonkin linnakkeen lähellä tai kenties alla? olevan paikan sopivaksi ja alkaa tekemään sinne luolaa ja suojaamaan sitä rituaaleilla. Paikka voisi ehkä olla myös samalla kohtaa plane of shadowilla ja sen asukkaat tulevat kertomaan pelaajille oudosta githzeraista joka on siirtynyt alueelle. Samalla tavalla voisi normaali tasolle saada tapaamisen, joku viljeliä /vast ihmettelee outoa humanoidia jota ei tunnista ja jonka lähelle ei uskalla mennä.

Joutuessaan pelaajien kanssa kontaktiin, Geth ei halua taistella ja pyrkii piilottamaan lichiytensä. Muuten hän kertoo melko avoimesti itsestään kysyttäessä. Todellista syytä siellä oloon hän ei tietenkään kerro, eikä hän pysy lähellä uutta pesäänsä muutoin kuin näkymättömänä tai hyvin piilossa. Pelaajille hän sanoo vain etsivänsä kotia, ja paikkaa jossa tarvittaisiin parantajan ja maagin apua.

myöhemmin: Geth haluaa oppia aina lisää ja yrittää saada lisää rituaaleja ja taikoja valikoimaansa. Nether Scrollin etsiminen, löytäminen ja tutkiminen on hänen unelmansa


Tornissa olevat phylacterya suojaavat rituaalit:

Guards and Wards, Forbiddance, Teleport Catcher, Conceal Object, Bolster Object, Safe Guard, 2 pysyvää Arcane Barrieria leikkaa huoneen.


Greth - Githzerai Swordmage/Artificer