Jumaltenranta:Tarinan päätöstarina

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Pelaajat kirjoittavat tälle sivulle tarinan siitä, kuinka kampanja päättyi. Kyseessä on jatkokertomus, yksi pelaaja jatkaa siitä, mihin edellinen jäi. Tarinalle on muutamia reunaehtoja:

  • Astraalitaso sulkeutuu ja jumalat menettävät jumaluutensa. He päätyvät asumaan maan päälle voimakkaina ja kuolemattomina olentoina, mutta eivät pysty enää tekemään jumalallisia asioita. Divine power source katoaa.
  • Mitään suuria maantieteellisiä mullistuksia Faerûnissa ei tapahdu. Yleensäkin kaikki mahdolliset mullistukset ovat seurausta heikentyneiden entisten jumalten paluusta maan päälle.
  • Areenan pitää liittyä kiinteästi siihen, miksi jumalat menettävät voimansa. Myös jumalten esitaistelijoiden ja pyhien aseiden tulee liittyä tähän. Ylijumala Aon tulee myös liittyä tarinaan. Ao ei menetä voimiaan, vaan häviää astraalitason myötä.
  • Pelaajahahmojen tarinoille olisi hyvä kirjoittaa jonkinlainen päätös, tai ainakin osittainen sellainen. Tämä ei tarkoita, että heidän tulisi kuolla. Ottakaa epic destinynne huomioon.
  • gilead: Thaianne on reinkarnoiva NG-enkeli (tai itseasiassa haltian sielun ja reinkarnoivan enkelin sielun symbioosi). Loppujen lopuksi Thaianne päätyy häviämään jonnekin (PJ:n työkalulaatikkoon uuteen maailmaan - jos ei löydy käyttöä, se ei vaan enää koskaan tule vastaan)
  • helle: Greth päätyy arenalle Mystran esitaistelijana. Hän jää tapahtumien jälkeen Mystran palvelijaksi ja tutkii magiaa ja sitä, onko sille tapahtunut jotain jumalien mukana. Hän pyrkii levittämään arkaanista tietoa niille, jotka uskaltavat hänen luokseen tulla.
  • gilead: vähintään yksi hahmo joutuu tekemään vaikean valinnan ja/tai uhraamaan jotain henkilökohtaisesti tärkeää