Jumaltenranta:Rachvorel

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Ulkonäkö

Tausta

Rachvorel syntyi suojaisassa luolassa jossakin Orsraunin vuoristossa. Hänen isänsä Haurachkurik oli kuparinen lohikäärme, joka oli syntymästään asti kirottu kohtaamaan epäonnea koko elämänsä ajan. Hän koki onnea lyhyen hetken ajan kohdattuaan aurinkohaltijaneito Dalsellan. Heidän yhteisestä ajastaan syntyi Rachvorel, jonka jälkeen Haurachkurik jätti Dalsellan estääkseen omaa kirottua onneaan vaikuttamasta rakkaaseensa.

Dalsella asettui lapsensa kanssa asumaan Arrabariin, jonka ilmapiirin hän toivoi olevan tarpeeksi suvaitsevainen Rachvorelia kohtaan. Dalsella, joka oli itse velhotar, yritti antaa Rachvorelille arkaanisen koulutuksen mutta huomasi pian, etteivät hänen oppinsa täysin kiinnostaneet Rachvorelia. Nuorena poikana Rachvorel kiinnostui Arrabarista usein läpikulkevista palkkasotureista. Hänen leikkinsä aseiden kanssa kävivät usein liian hurjiksi muille lapsille ja hän joutui usein ongelmiin. Teini-iän lähestyessä leikit muuttuivat vakavammaksi harjoitteluksi, mutta Rachvorel huomasi kokevansa aseiden kanssa taistelemisen muuttuvan yhä vaikeammaksi ja vaikeammaksi. Jokin hänen lohikäärmeveressään alkoi kuohua esiin, ja sai aseiden käytön tuntumaan luonnottomalta. Taisteluun keskittyminen muuttui vaikeaksi.

Eräänä päivänä kotonaan Rachvorel tunsi voimansa pursuavan ylitse, ja syntyneessä voimanpurkauksessa Rachvorel tuhosi talonsa seinän. Ensijärkytyksestä toivuttuaan Dalsella oli innoissaan tapahtuneesta, koska näytti siltä, että hän saisi uuden tilaisuuden opettaa poikaansa. Rachvorel päätti antaa äitinsä opeille uuden mahdollisuuden, mutta koki uudelleen koulutuksen liian vieraaksi itselleen. Dalsella ymmärsi pian, että Rachvorelin maaginen voima oli erilaista kuin hänen omansa, ja hän päätti hankkia pojalleen uuden opettajan.

Dalsella löysi lopulta sopivan opettajan Chondal-metsän pohjoisosista. Opettaja oli satyyri nimeltä Terestian. Satyyri näytti Rachvorelille luonnon magian salat. Rachvorelin lohikäärmeveri kanavoi tätä voimaa hyvin, ja Rachvorel oppi nopeasti hallitsemaan sitä. Elettyään Chondal-metsässä jonkin aikaa Rachvorel palasi takaisin Arrabariin, jossa hänen äitinsä rohkaisi häntä lähtemään maailmalle etsimään omaa paikkaansa. Dalsella oli sitä mieltä, että jumalilla saattaisi olla jotain suurta Rachvorelin varalle, ja hänen olisi valmistauduttava kohtaloonsa tutustumalla häntä ympäröivään maailmaan.

Rachvorel päätti kuunnella äitinsä neuvoja. Hän alkoi etsiä töitä palkkasotilaana, ja tuli värvätyksi Shaariin matkalla olleen kauppiaan suojelijaksi.


Salaiset

Sakri Only Stuff! Trespassers will be shocked!


Takaisin kamppissivulle