Jumaltenranta:Erel

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tausta

Tavoitteet

Onnistua jotain kautta saamaan muodonmuuttumisen tahdonalaiseksi ja yhdistämään siten persoonansa... Tämä on selvästi suurin päämäärä, ja Aelar on valmis tekemään joitakin uhrauksia saavuttaakseen sen. Kummassakin muodossa oleva Aelar tahtoo saavuttaa tämän päämäärän yhtä paljon, jottei tarvitsisi enää kestää toisen muodon toilailuja.

Myrskymuodossa Aelarilla on myös tavoitteena tehdä itsestään voimakkaampi ja saada rahaa ja muita itselleen hyödyllisiä asioita.

Maamuodossa Aelar haluaa tuoda oikeutta maailmaan, eikä välitä esim aarteista lähellekään niin paljon kuin vesimuodossa oleva Aelar.

Luonne

Aelar ei hallitse muotonsa muuttamista, vaan vaihtaa aina muotoaan levätessään. Muodon muuttuessa myös luonne muuttuu hieman. Maamuodossa ollessaan Aelar on tarkka siitä, että tehdään niin kuin on oikein, eikä ikinä valehtele (vaikka saattaa toki jättää jotain kertomatta..)ja on muutenkin luonteeltaan jämerä. Myrskymuodossa Aelar on aika neutraali, pitää aarteista ja palkinnoista eikä ole aivan niin tarkka oikeudenmukaisuudesta, hän saattaa jopa valehdella hieman. Myrskymuotoisen Aelarin mieliala muuttuu paljon nopeammin kuin maamuotoisen.

Kummallekin muodolle on tyypillistä se, että toisen muodon tekemiset saattavat ärsyttää: jos myrskymuodossa ollut Aelar on valehdellut jollekin, niin vaihdettuaan muotoa hän on vihainen toiselle muodolleen ja menee korjaamaan tämän tekemän vääryyden jos vain pystyy.

Koukkuja PJ:lle

Ulkonäkö

Aelarin ulkomuoto vaihtelee riippuen siitä, että onko hän sillä hetkellä myrsky- vai maamuodossa. Kummassakin muodossa Aelar on melkoisen pitkä ja aika raskas rakenteinen, joskin Aelarin viitta piilottaa normaalisti ruumiin rakenteen aika hyvin. Aelar näyttää väritystä lukuunottamatta aika normaalilta, joskin suurelta, ihmismieheltä jolla on vahva leuka ja vihreät silmät. Aelar on myös kalju kuten useimmat genasit. Väritys muuttuu normaalisti muodon mukaan ja on samanlainen kuin genaseilla yleensäkin: maamuodossa ruskea iho ja kultaisia juovia ihossa, myrskymuodossa purppuran värinen iho ja hopeisia juovia ihossa.

Aelarilla on suuri musta viitta joka tekee hänestä vaikean nähdä kauempaa. Sen alla hänellä on tumma nahkahaarniska ja kädessä hän käyttää Äpärämiekkaa, vaihtaen aina otetta yhden- ja kahdenkäden otteen välillä.Aelar, salaiset

Kampanjan pääsivulle