Jokimetsän laulu:Paju Yksityiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Mahdollinen juonihahmotelma: Paju manipuloi joitakin potentiaalisia mutta vastahankaisia puolustusliiton jäseniä vastaan sodan tai vakavan sodan uhan. Myös muut vakavat ulkoiset uhat kelpaavat jos ovat järjestettävissä. Keinoiksi kelpaavat suunnilleen kaikki: Salaperäiset sissi-iskut, salamurhat, hoviskandaalit, poliittiset pelit jne. Tarkoituksena on järjestää nämä (ei välttämättä edes keskenään toimeentulevat) tahot tilanteeseen jossa ehdottomasti järkevin ja mahdollisesti ainut toimintatapa on liittyä liitoon ja liittoutua myös keskenään. Tämä voi vaatia myös ko. porukoiden johdon uudelleenjärjestelyä esimerkiksi edellämainituin keinoin.

Ainakin Jalava on varmaan syytä pitää ainakin osittain pimennossa radikaaleimmista projektin osista. Mahdollisesti Airut ja Pilvi myös. Peili rekryttäneen toteuttamisavuksi.


Otetaan selvää Bastenin johtohenkilöistä ja etenkin näiden vihamiehistä Linowanissa. selvitetään mahdollisuuksia lyödä kiilaa bastenin ja lähimpien Linowanin kaupunkien väliin. Keskipitkän ajan suunnitelmana on erottaa Basten Linowanista. jos menee oikein hyvin, saadaan aikaan joku verikosto tai vastaava Bastenin ja muiden välille, parhaassa tapauksessa niin, että Basten on vakavasti alakynnessä ja on pakotettu ottamaan vastaan Jokimetsän liiton pyyteetön apu.